Коментари - Стадионът на „Левски“ осъмна с призив за оставка на Наско Сираков | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kum nyakolko dni . ebe tupak koi govi takuv bulgarski ezik,predi nyakolko dni smotanyako.

Това е глупост, някой има нужда от тълковен речник.

Наско подава оставка, Собственик на клуба става Илиана Раева. И без това нейните медийни изяви по тема Левски са в пъти повече, отколкото неговите

За какво му искат оставката на Наско? Резултатите са много добри за квартален отбор като лефски. Просто лефски и Левски-Спартак, който наистина беше отличен отбор са два различни тима. Без парите на Спартак, левски никога няма да е шампион.

отдалече си личи развалената комунистическа семка, Семко Семко...избърши си семето от устата, преди да пишеш :) Вашите комунистически окрупнявания на отбори затриха футбола в България "Спартак" беше натрсен на ЛЕВСКИ след онова знаменито 7:2, през 1968 с което ви закопахме армейско-комунистическия отбор 7 метра под земята Затова по-късно убихте и Гунди, защото не може един футболист да има народната любов, тя е само за партията-майка И неслучайно 17 Ноември 1968 има 7:2 , а през Януари 1969 - ЛЕВСКИ-Спартак Опитахте се да убиете любовта на хората , като ни направите отбор на милицията, но НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ! незнам дали си ходил на училище да се сетиш кой казва това САМО ЛЕВСКИ!

Никой не е осъмнал с нищо. Само поредното въртене на една и съща латерна от едни лайна, овладяли агитката на ЛЕВСКИ и подвизаващи се като ГЛАВНА ГРУПИРОВКА от мутренско-мафиотски тип там. И понеже не са на хранилка, както при предишните президенти си въртят плочата и не спират. Тях ЛЕВСКИ не ги интересува а хранилката Всички истински ЛЕВСКАРИ подкрепиха многократно Наско и то точно когато онези на стадиона започваха с псувни по негов адрес и така много пъти. Щото много добре ги знаем и знаем за кво се "борят" А смеха, как Наско трябвало да издържа отбора със свои пари, това само малоумник и чорбар може да го твърди. А като се сетя за едни същите хора, които се биеха в гърдите, как не трябвало повече да има бащица. Е без бащица има спонсори...ама като не дават на определени хора и те стават лоши и така нататък... САМО ЛЕВСКИ! П.С> грухчовци отдолу - заминавайте да ринете снега на кочината със зурли!

Много си прав братле!

Сега, като си отиде Перуката и дойде Фибата, ще станат Ман Сити за нула време.

Стига обиди към Апостола - премахнете кочината!

С какво си заслужихте да носите името на Васил Левски ???? Жалки сте.....

Оставка пред кого? Пред собственика ли? Той ли я иска? Така?

Спрете му парите

Как не ви е срам! Знаете ли моя Наско колко много иска да е президент на нещо...? Ама наистина иска много..., почти колкото мен!

Айде бе, кога ще пуснете изказване на шефката на "Левски" по въпроса ?

Божков като ви казваше вярвахте на Бойко,единият за кризата подви опашка за Турция надявам се и Сираков да го последва.

ЗАКРИВАЙ ФК ПРЕСЪХНАЛАТА РЕКА!!!!!!!!!!!!!!!! ОТБОР ДЕТО СЕ ИЗДЪРЖА ОТ НАС ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ И НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧА ЗА ТЕХНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ!!!!! КЪДЕ ГО ИМА ТОВА, А??

Закривай краварника

Крайно време е и Наско Раев да си ходи.Само смуче пари и нищо не прави.Да се пенсионира,а дъщерите му да тръгнат на работа

Как си мислите,че Сираков ще ви издържа?Той няма пари.

Как нищо не прави бе? Нали си купи Г-класа

Вместо да се радват, че все още са в А група, заради корумпираната ни жалка държавица, те пак мучат. Наско отдавна се знае, че е поставено лице и че няма пари да го издържа тоя отбор, ама на тоя стадион мисълта никога не е била на почит...

Братле, подай оставка че да те запомнят с добро

Вие гласувахте за него.Забраеихте ли?