Коментари - Стадионът на „Левски“ осъмна с призив за оставка на Наско Сираков | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Братле, подай оставка че да те запомнят с добро

Вие гласувахте за него.Забраеихте ли?

Вместо да се радват, че все още са в А група, заради корумпираната ни жалка държавица, те пак мучат. Наско отдавна се знае, че е поставено лице и че няма пари да го издържа тоя отбор, ама на тоя стадион мисълта никога не е била на почит...

Крайно време е и Наско Раев да си ходи.Само смуче пари и нищо не прави.Да се пенсионира,а дъщерите му да тръгнат на работа

Как си мислите,че Сираков ще ви издържа?Той няма пари.

Как нищо не прави бе? Нали си купи Г-класа

Закривай краварника

ЗАКРИВАЙ ФК ПРЕСЪХНАЛАТА РЕКА!!!!!!!!!!!!!!!! ОТБОР ДЕТО СЕ ИЗДЪРЖА ОТ НАС ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ И НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧА ЗА ТЕХНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ!!!!! КЪДЕ ГО ИМА ТОВА, А??

Божков като ви казваше вярвахте на Бойко,единият за кризата подви опашка за Турция надявам се и Сираков да го последва.

Айде бе, кога ще пуснете изказване на шефката на "Левски" по въпроса ?

Как не ви е срам! Знаете ли моя Наско колко много иска да е президент на нещо...? Ама наистина иска много..., почти колкото мен!

Оставка пред кого? Пред собственика ли? Той ли я иска? Така?

Спрете му парите

Стига обиди към Апостола - премахнете кочината!

Сега, като си отиде Перуката и дойде Фибата, ще станат Ман Сити за нула време.

Никой не е осъмнал с нищо. Само поредното въртене на една и съща латерна от едни лайна, овладяли агитката на ЛЕВСКИ и подвизаващи се като ГЛАВНА ГРУПИРОВКА от мутренско-мафиотски тип там. И понеже не са на хранилка, както при предишните президенти си въртят плочата и не спират. Тях ЛЕВСКИ не ги интересува а хранилката Всички истински ЛЕВСКАРИ подкрепиха многократно Наско и то точно когато онези на стадиона започваха с псувни по негов адрес и така много пъти. Щото много добре ги знаем и знаем за кво се "борят" А смеха, как Наско трябвало да издържа отбора със свои пари, това само малоумник и чорбар може да го твърди. А като се сетя за едни същите хора, които се биеха в гърдите, как не трябвало повече да има бащица. Е без бащица има спонсори...ама като не дават на определени хора и те стават лоши и така нататък... САМО ЛЕВСКИ! П.С> грухчовци отдолу - заминавайте да ринете снега на кочината със зурли!

Много си прав братле!

За какво му искат оставката на Наско? Резултатите са много добри за квартален отбор като лефски. Просто лефски и Левски-Спартак, който наистина беше отличен отбор са два различни тима. Без парите на Спартак, левски никога няма да е шампион.

отдалече си личи развалената комунистическа семка, Семко Семко...избърши си семето от устата, преди да пишеш :) Вашите комунистически окрупнявания на отбори затриха футбола в България "Спартак" беше натрсен на ЛЕВСКИ след онова знаменито 7:2, през 1968 с което ви закопахме армейско-комунистическия отбор 7 метра под земята Затова по-късно убихте и Гунди, защото не може един футболист да има народната любов, тя е само за партията-майка И неслучайно 17 Ноември 1968 има 7:2 , а през Януари 1969 - ЛЕВСКИ-Спартак Опитахте се да убиете любовта на хората , като ни направите отбор на милицията, но НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ! незнам дали си ходил на училище да се сетиш кой казва това САМО ЛЕВСКИ!

Наско подава оставка, Собственик на клуба става Илиана Раева. И без това нейните медийни изяви по тема Левски са в пъти повече, отколкото неговите

Това е глупост, някой има нужда от тълковен речник.

kum nyakolko dni . ebe tupak koi govi takuv bulgarski ezik,predi nyakolko dni smotanyako.

С какво си заслужихте да носите името на Васил Левски ???? Жалки сте.....