17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проверете за допинг американските мутанти и ще останат без медали.

И каква е точно доминацията на САЩ, че не разбрах? 13 пъти повече златни медали от България, например, при 50 пъти по-голям брой на населението. Сиреч, 4 пъти по-зле на база съотношение население/олимпийски шампиони. По този най-обективен показател, може би са извън първите 30.

Компир, колко медала има общо на олимпиадата? Сис 118 медала САЩ практически имат медали в почти всички дисциплини.

Лиско, що се връзваш, бе? Да не си фен на американската мечта и мераклия да бършеш насраните гъзове на сбирщината, обитаваща "Новия свят"?

на кого му дреме...

САЩ доминират защото Бил им е активирал чиповете и сега нямат стигане. Освен това и ДЕЦАТА знаят, че там като се родиш и започват да те тъпчат с ГМО, даже им го преливат венозно, че да става по-бързо. ДОКАЗАНО е от група съвеЦки учЕни, че освен всичко това там въздухът е токсичен и те зомбира още от малък и ставаш получовек, който няма спиране, яде само говеждо и бие де що народ види по олимпиади и всякакви други състезания. Ако случайно, не успее да бие, веднага дисквалифицират всички останали и той пак бие щото остава единствен. Отделно специално за плуването и леката атлетика е ясно от години, че са толкова напред защото нарочно строят басейни и стадиони във всяка гимназия, повтарям във всяка една без изключение. Така децата от малки само от самото гледане на басейна, даже и да е празен и да не работи, както е в БГ примерно, мсилено си представят как плуват или бягат по стадиона, зомбират се и после стават шампиони даже без да са стъпвали във водата. Всичко е на ментално ниво. промиват им мозъците от малки, казвам ви. Бърза справка в нета показва, че в Бостън например, има 43 центъра с плувни басейни, които имат повче от 1 басейн на своята територия. Населението на Бостън е около 650 хиляди души, нещо като Пловдив. Но нека проверим друг град - примерно Чарлстън с население 123 хиляди, нещо като Русе, има 11 плувни центъра с олимпийски басейни, басейни за скокове и тн. Това е както казах без да броим басейните в гимназиите и колежите, които са отделно. Пълна мизерия, съчетана с тонове наркитици и допинг. Нещастници, а ние сме много добре, на цял половинмилоннен град има един басейн за граждани, нито един басейн в някое училище, но за сметка на това караме само мерцедеси и имаме толкова барове и чалготеки колкото не мож събра в Лос Анджелис и Ню Йорк заедно.

Цитат: "МОК не признава Русия за наследник на успехите на СССР, Германия на ФРГ и ГДР, Чехия на Чехословакия и Сърбия на Югославия" От там и отиват назад, защото им броят медалите само след промените.

Доминация с един златен медал повече? Има речници, ползвайте ги, като не знаете значението на думите.

Я виж по брой медали с колко го водят!!!! И другите медали имат значение, не само златните!

Накрая се гледат шампионите. Не сребърните и бронзовите медалисти. А покрай олимпиадата цял свят се подиграваше на САЩ как в техните им класации са първенци по общ брой медали, дори когато изоставаха с доста златни.

Гърченето и воя на глупаците радват душата.

Рекордите в леката атлетика са сериозни.

Абе какво стана със сащисаната щафета, дето я дисквалифицираха? Май набързо отмениха наказанието, за тях правила не важат.

Дааа, ясно беше, че американците са се назобали, китайците само на ориз и соев сос, а руснаците на пшеница и лечебен глад. Нищо, поне рф и кнр заедно бият уса по медали...

Е как няма да доминира САЩ, когато като тръгнат да проверяват пробите на спортистите им от независима комисия и чистачките стават немарливи и без да искат бутат шкафовете с пробите.

Квичете русифилистици...на безмислените измислици на дрогираните пичници никой не вярва

"Състезание", кой взе повече медали е пълна глупост. Как да сравним сащ или Китай с България да речем?

Естествено, че Америка доминира. Това означава, че все още живеем в нормален свят.

нормален свят ли му викаш-Америка-ежедневни стрелби и убийства ,тайни затвори и концлагери в 21 век, джендъри и третополови , 80 млн. гладни , 55 млн.на купони , 102 млн.без здравни осигуровки, половинато от световната консумация на наркотици в света и ....една шепа "спортисти" привилигеровани с допинг.И тия слабоумни кретени поучават света.

И единствената държава в света, използвала ядрено оръжие, с ясната визия, че подлага цивилно население на масово унищожаване.

Нарко доминация. Доказано. Амфетамини, ритин(кокаин за бедни), хапчета за астма и т. н Истинатъй чи света се състезава срещу наркомани. След 8 лета Наркулимпиадата ший фъф ФАЩ. Смятайти китайците как ши ги издухат.

доминация на ФАЩ от наркомани.Дори допингирате Фелпс И Лохте които вече ги няма -единият е в клиника за нарконани ,другтият за алкохолици.Но сащисаните все още управлявата чрез корумпиране МОК ВАДА И СВАДА.Още малко ще е това и ще си отидат на мястото както е в политиката икономиката и военните технологии -път към смаление.

Анериканцтите са се назобили с допинг!

А другите не, така ли?! Особено руският комитет! А и Китай не биха си помислили дори!

Естествено, че всички пият. НО много е важно кой определя кои са разрешените съставки и кои не. Почнай кой определя?