Коментари - Стилиян Петров с нова атака по „палавниците“ от БФС | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стенли, съжалявам те. Но отдалеч си личи почерка на Мастилото. Ти не си по писането, за футбол ставаше навремето, но не се напъвай с писането, не е за теб, братле! На Марто му обраха милиончетата, а и Бамби-малката Перука няма приходи вече, затова е цялото напъване. А накрая ако се намърдате в БФС, само Мастилото ще изкяри, а вие ще гледате с отворени усти и ще се оправдавате, че са ви излъгали.

н а кадрото: белОто,тъпака и идиота.

Двама.И няма да сгрешиш.

Банда авантюристи,които затриха българският футбол!Срамно е,че ги търпим да се гаврят с младите! Мръсници!

Уважавания от българите Стилиян излезе един неблагодарен на бога и състрадателните българи злобар. Това което Михайлов е направил за българският футбол като вратар тримата натрапници никога не могат да достигнат. Какви успехи е имал националния отбор с тяхно участие?

Ами да си беше останал вратар. Имаше късмета да бъде в такова силно футболно поколение. В кои големи европейски клубове е играл, че не мога да се сетя.Всички му знаят на Боби пиянските изпълнения. Човек на такъв пост трябва да се държи подобаващо.

Биха Беларус,С.Ирландия .За други не се сещам.

Класираха се европейско първенство Между другото след това България не е участвала в европейско или световно

Да не бяха ходили.

Се у някаква работа.

Стенли гледай си живота, подарен ти от бога и не се занимавай с тоя нарцис Барбуков. Имаш си прекрасни жена и деца, имаш си пари, какво повече искаш?

Ще се ОПРАВИ БЪлгария и тоя - Футбол, като СПРАТ да ги показват по телевизиите и хората в БЪлгария СПРАТ да ходят да им гледат простотията и ТЪПОТИЯТА.. и ЗАБРАНЯТ на чужденци ИЗВЪН Евроап да играят футбол в БЪлгария. Щото в момента, разни МОШЕНИЦИ, за да взимат повече пари, тия дават Пари и Работа на чужденци... Тия Мошеници- боклуци и мангали- МУтри, МИтьо-вци ПЛЮЯТ по българите, а подппомагат чужди башибозуци- араби и негри... ПОсле някой Предател като Наско Сираков домъква някакви маймуняци.. ТИя маймуняци в Африка , ще взиамт 100 лева заплата, а тук им дават 10 000 лева. ПОсле Мутрите- Митьо-вци и Предателя- Наско Сираков( или Домусчиев от Лудогорец) ВЗИМАТ част от заплатата на маймуняка. Така българските футболисти стоят БЕЗ пари и без работа... След това, тия предатели- Наско Сираков( или Домусчиев) дават БЪЛГАРСКИ паспорт на маймуняка да ГЛАСУВА на Изборите и така, маймуняците тръгват да ЗАВЗЕМАТ БЪлгария. Ето затова, в момента все още България НЕ можем да направи и правителство. А Когато Станат много, маймуняците САМИ ще си изберат министри, както в АФрика.. За да има СПОРТ( футбол) и да я има БЪлгария, трябва да изгонят от България такива Предатели като Наско Сираков и Домусчиев. Васил Левски, ОЛЕ !! Нищо общо с Наско Сираков и фирмата му Ливски... Българската армия, ОЛЕ !!! Нищо общо с ЦСКА и мангалите- крадци около тая фирма.. На 13 март 1913 г, Българската армия побеждава при Одрин ( в Турция) армията на Ислямистите Османци ( която е включваала Араби, Турци, Сарацините, Кюрди, сирийци, египетски и иракски Ислямисти )

За перуката не ми се говори. Окраде и забогатя от футбола в България. Кариерата му беше жалка. Не мисля че футболисти трябва да управляват футбола.

Кариерата на перуката била жалка(?) Два пъти вратар на националният отбор на Световно!С основен принос да станем четвърти в света през 94!!!С тези тримата бяхме четвърти..ама в групата

Този на кой футболен клуб е президент?