Коментари - Стилиян Петров в деня на рестарта на първенството: Стадионите ни са в окаяно състояние, а сме 2023-а! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя държавата е в колапс ние за стадионите ще се кахърим! Тая кочина български футбол трябва да се закрие, собствениците да се вкарат в затвора, а измислените футболисти в трудови лагери.

Направи фирма/бизнес. Купи отбор и... поддържай и развивай стадиона. Много добре си описал бизнес плана за това! Стига общи приказки и все ... кой какво трябвало някога да направи....Почвай бизнес, другото е лесно - по този план.

Знаят само да лаят.И ако може да се докопат до мръвката.После ще млъкнат.Техни бивши съиграчи се захванаха с нещо.Кой треньор,кой с бизнес..Къде успешно,къде не...А тези само плямпат и лентяйстват.Докажете се с нещо .И тогава говорете.

Стенли,държавата ни е в окаяно състояние,а сме в евро съюза и сме 2023

Какви стадиони, какви зрители? Хората бързат да се изнесат от тази евроатлантическа кочина.

стадиноните са работа на частните клубове. Няма канализация, тротоари, условия за обществен спорт. Най малкиа проблем са ни стадионите на клубовете

Ами нали Данчо и перуката трябва да станат мулти милионери. Парата минава от сметката на БФС към тяхна фирма и после към друга и после към тях. а на стадиона се лепва една боя. И няма кой копче да им каже, всичко е законно. Те това татковината.

Стилянчо, погледни историята! Под руините стоят цели епохи! То така и с българския футбол. Няма футбол, футбола отива в историята, пясъците на "времето го затрупват". След десетилетия децата ще го учат в съвременната история, а след хилядолетия ще бъде накога някъде в България е имало спорт с топка.