Коментари - Стоичков и Трифон Иванов в класация на най-коравите типове във футбола (галерия) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ицо вярно накрая счупи крак на играч в САЩ. Но това бе изключение за цялата му кариера. Той по-скоро е играч с хъс. Но не играе грубо. Например Гонзо играе много грубо и не пропуска лакти и други удари дето му се разминаваха. Помня как Чиликов май изкриви навън стъпалото на един, като му влезна в глезена. Пропускат много британци тук. От споменатият Вини Джоунс до много други. Имат случаи с 2 счупени крака от влизане. Дори от по известните разни като Пол Скоулс. Британският футбол по принцип е груб.

Аз мисля, че става въпрос за корави играчи, а не за грубияни.Едно е да издържаш на пробиви и на защитници,съвсем друго е да си леке като Моци, когото толерират повече от страх, да не би Домуза да прати башибозук.А покойния Трифон Иванов, несправедливо е обявен за грубиян.Едно е спортна злоба, друго е смелост и хъс.Трифон и Ицо и почти всички от "Златното поколение".За това и постигнаха тези успехи. си бяха смелчаци от класа.

а Ф тениса си имаме най пидал най анал и най тото либовник.

А ти един злобен миндил.

За Христо Стоичков трябва да измислят нова класация. Той е уникален грубян и на терена и извън него, който твърди обратната не го познава.

А ти си невероятен селяк,попаднал на новина в Интернет.Първи пост,а.....деба олигофрена!

Ицо никога не е бил груб играч, корав до безумие да, но не и грубиян.А тази класация е поредната английска глупост след измислената отрова за един предател, който хем е отровен хем си е жив.Истината е че онези злобари на острова са нямали нападател като Стоичков, и никога няма да го имат.

На приятелски, подчертавам приятелски мач Ицо удари такава балтия на един младеж, че му раздроби крака, мача беше прекратен (не спрян) и Ицо след това съден, защото младежа никога повече не игра футбол. Хич не е груб Ицо.

Всичко това стана в САЩ

Ицо е велик футболист, безспорно номер едно, но е изключителен боклук като човек.

а трифон има 4 случая на счупен крак на противник май няма друг такъв.

Български измислици отчаян опит пред света

Трифон, лека мупръст, наистина беше железен играч

Kъде тая класация въобще се слага , като липсва САМИЯ Вини Джоунс ???

Той сега е артист и е в една друга класация.

... без изключения, всички големи световни футболисти са пердета и малко грубияни - иначе не може да се стане световно величие...!!!!!! И Ицо и за това е световен, защото през 1994 година, най-силната в неговата епохална кариера, нямаше равен на терена и по майсторство и по хъс... Той друг един велик играч и треньор покойният Йохан Кройф най-добре е знаел какъв макар и нешлифован диамант взема и го прави световно футболно величие...!!!!!!

Съгласен съм. Позитивен, усмихнат и успешен е Роналдиньо. Вкарва гол за Барселона, аплодира го и публиката на Реал Мадрид. Нямаше грубиянство и зъл хъс при него. Вероятно и заради това космическите суми не го съпътстваха в кариерата му. Парите са нещо, не не всичко.. Хубав ден и бъдете живи и здрави!