Коментари - Стоичков пак бе връзката ни с Планета "Футбол" на бляскавата сцена в Париж | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като си припомня неговия английски малко ме досрамява,но нейсе.Топката я риташе,също и съдиите.

Браво на Стоичков - велик футболист и навсякъде по света го знаят ! Да не говорим за Барселона - там е идол ! Труден характер, но си остана Българин и не заряза България !

Великия Стоичков към журналистка-Тая с мириЖливите цици вън!

Абе браво за футболните му умения, но да престане незабавно да рекламира хазартни игри !!!!!!

Естествено, че ще ни представя Стоичков! Да няма да пратят осмокласника Гонзю Евроидиотски!

Христо Стоичков е велик футболист и българин ,прославил България в целия свят ! Да той е велик българин и е пример за подражание на младите ! Чета изказвания на така наречените "фенове"... и вътре в мен напира гняв ! Само чисти примитиви могат да имат такова мислене и поведение - ( обиждат,наричат го с имена ,такъв бил...онакъв...никакво уважение и т.н. Едните били " говеда", другите " чорбари" ) . Погледнато от страни са толкова жалки в ненавистта си един към друг ,че просто не е за вярване ! Личности и имена като Христо Стоичков би трябвало да ни сплотяват и обединяват а то какво се получава....?!??! Как 94-та година всички се гордеехме със футболистите си и тогава нямаше едните били такива а другите онакива! Всички бяха българи и ние се гордеехме ! Проблема е във всички нас ! В манталитета ни ,в разбиранията ни за живота ,в ежедневието ни ,в образоваността ни ,в държавата ни !

Който поне малко е попътувал по света/извън Европа/, няма начин да не е поподнал в следната ситуация: -От тъде къде сте? -От България. -А????? -Стоичков -ААААА България! Без коментар.

Защо няма нито едно говедо от Гейарена, нито сега в Париж, нито въобще някъде и някога в подобни церемонии...

Клети левскари, вас и за метачи няма да вземат там!

Какъв дивак беше послуша Кройф и стана човек

Браво! Не напразно е един от малкото присъстващи,от неговото поколение. Това не е факт,който можем да пренебрегнем!

Ицо е готин.

Кюрда Рюстю пак се е набутал. Хем некадърначо хем нахално.

Що му викат кюрда бе?

Питай малоумника Киряк Стефчов!

ами набутай се и ти, кой ти пречи

Въпреки, че беше голям футболист, като човек е абсолютно нищожество! Типичния Ганьовски синдром, все да сме наведени, усмихнати, мазни пред чужденците видиш ли, те с голяма работа. А с рези тъпи реклами в които участва само затвърждава казаното дотук. Глупав, елементарен и прост човек е Ицата.

Злобата и завистта , ще те погубят човече! Лежи си във вмирисаният диван,със опиканият "анцуг" ,и си гледай пропадналият животец. Ти си никой, нищожество завиждащо на един велик спортист. Човек, който е прославил България по целият свят! А ти, ще си умреш малък, беден духом и жалък! Имах честта , да се запозная лично с Христо Стоичков, и повярвай ми , няма нищо вярно в твоите думи! Но какво да те открехвам - ти си загубеняк, драскащ за малко внимание.

ако беше такъв никой никъде нямаше да го кани, напротив много е добър като човек, не таи лоши мисли, прощава на всички които говорят против него и го мразят, защото не могат да го стигнат

Стоичков, освен че беше най-добрия български футболист е и най-големия натегач и слагач след футболната си кариера.Успява да поддържа интерес към себе си и да го канят тук-там, нещо ,което по-велики играчи като Ромарио, Джика Хаджи и Роланд Куман не усряха.

Хахаха , по твоите думи излиза, че не е никак глупав. Успял е да материализира славата си! Ами , браво на него тогава!

защото е добър, не стана наркоман и пияница, няма да предизвика скандал, на такива церемонии това е много важно

Къса ти е паметта, забрави как наби журналист на сватбата на едната си дйщдъщеря.

семейството е свято нещо, особено децата

А оня с мокета на главата ни е връзката с галактика "Корупция"....

Естествено, да няма Боби Михайлов да бъде връзка с футбола?!? Перуката е връзка с третодивизионния футбол.