Стоичков се прибира от Маями за юбилея на ЦСКА

Единственият българин със "Златна топка" ще е в ложите на "Васил Левски" на 5 май

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така и не се разбира какво ще честват.Все още има два клуба ЦСКА 1948 и ЦСКА-София.Тези от ЦСКА София ще честват 70 годишнината на събрата си по част от името 1948.Това си е пладнешки грабеж на чужда история и няма нищо общо с тригодишното пеленаче родственик на Чавдар Етрополе и Литекс.На джуджето като бивш борец акъла не му е в излишък и иска да си откадне чужди успехи.Никой не казва какво става с делата му за отнесените хиляди тонове захар от дъждове на пристанищата.Явно иска това да му индулгенцията за спасение от правосъдието каквото липсва в държавата.

Колко ще им изнасят!?

Къде без Вальо Илиев,последния вкарал на Ливърпул?

Много прости хора имат интернет в България... Толкова жлъч и неуважение, типично по нашенски.

Уефскарите едно не разбраха - нема ЦСКА - нема Уефски.

Каква ирония е, че на юбилейния мач на ЦСКА няма да играе ЦСКА

Чест и Почитания за Ицо Стоичков (КАМАТА) .

Не съм от ЦСКА но юбилея си е любилей и колкото тук да плюят разни хора то е повече от завист че една легенда се изправя на крака.България няма толкова клубове с история нека да не ги плюем!

Кой точно ЦСКА, че се обърках напоследък.

petrovito

Да вземат да платят поне емблемата... иначе ще си останат алчните убийци на армейския клуб...

Искате да кажете - прибира се за помена...

ЦСКА завинаги!

да е жив и здрав - с труда си изкарва парите. Съжалявам, че не зная испански. Коментирал на живо мачове и испанският му език не бил по-лош от българския ако ме разбирате. Зрителите много му се кефили. А ние в огромното си мнозинство завиждаме и ругаем не по-зле от Стоичков но дотам. Да е жив и здрав. Спомням си 2002 г. в хотел в Париж на рецепцията ме попитаха откъде съм - казах - България, а рецепционистът се усмихна широко - беше млад мъж и каза с респект - Стоичков

petrovito

да, жалка държава, с жалки хора, дето са известни само с един добър футболист...

Ако кажеш, че си от Испания, се чудят с кой футболист да свържат страната ти. И се объркват хората.

Къде без Димитър Марашлиев?

Какъв юбилей бе? Юбилеят е на 09.09. Вие, палячовци, може да се наричате ЦСКА, но ще си останете просто един пребоядисан Литекс. Ах, колко жалко е да си чорбар!

petrovito

рано или късно ще има възмездие за убийците на армейския клуб... но от всичко най-долно е лицемерието - хем да затриеш клуба, хем да се правиш, че си го спасил... а, даже и емблемата не искат да платят