Стоичков се прибира от Маями за юбилея на ЦСКА

Единственият българин със "Златна топка" ще е в ложите на "Васил Левски" на 5 май

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв юбилей бе? Юбилеят е на 09.09. Вие, палячовци, може да се наричате ЦСКА, но ще си останете просто един пребоядисан Литекс. Ах, колко жалко е да си чорбар!

Къде без Димитър Марашлиев?

да е жив и здрав - с труда си изкарва парите. Съжалявам, че не зная испански. Коментирал на живо мачове и испанският му език не бил по-лош от българския ако ме разбирате. Зрителите много му се кефили. А ние в огромното си мнозинство завиждаме и ругаем не по-зле от Стоичков но дотам. Да е жив и здрав. Спомням си 2002 г. в хотел в Париж на рецепцията ме попитаха откъде съм - казах - България, а рецепционистът се усмихна широко - беше млад мъж и каза с респект - Стоичков

ЦСКА завинаги!

Искате да кажете - прибира се за помена...

petrovito

Да вземат да платят поне емблемата... иначе ще си останат алчните убийци на армейския клуб...

petrovito

да, жалка държава, с жалки хора, дето са известни само с един добър футболист...

petrovito

рано или късно ще има възмездие за убийците на армейския клуб... но от всичко най-долно е лицемерието - хем да затриеш клуба, хем да се правиш, че си го спасил... а, даже и емблемата не искат да платят

Кой точно ЦСКА, че се обърках напоследък.

Не съм от ЦСКА но юбилея си е любилей и колкото тук да плюят разни хора то е повече от завист че една легенда се изправя на крака.България няма толкова клубове с история нека да не ги плюем!

Ако кажеш, че си от Испания, се чудят с кой футболист да свържат страната ти. И се объркват хората.

Чест и Почитания за Ицо Стоичков (КАМАТА) .

Каква ирония е, че на юбилейния мач на ЦСКА няма да играе ЦСКА

Уефскарите едно не разбраха - нема ЦСКА - нема Уефски.

Много прости хора имат интернет в България... Толкова жлъч и неуважение, типично по нашенски.

Къде без Вальо Илиев,последния вкарал на Ливърпул?

Колко ще им изнасят!?

Така и не се разбира какво ще честват.Все още има два клуба ЦСКА 1948 и ЦСКА-София.Тези от ЦСКА София ще честват 70 годишнината на събрата си по част от името 1948.Това си е пладнешки грабеж на чужда история и няма нищо общо с тригодишното пеленаче родственик на Чавдар Етрополе и Литекс.На джуджето като бивш борец акъла не му е в излишък и иска да си откадне чужди успехи.Никой не казва какво става с делата му за отнесените хиляди тонове захар от дъждове на пристанищата.Явно иска това да му индулгенцията за спасение от правосъдието каквото липсва в държавата.