17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Театърът е загубил голям артист.

ейй.. в цирка тоя да отиде..

спомнете си колко пъти този "разплакан"човек плюеше и псуваше като футболист свои колеги от друга раса Най показателен е примера с марсел десаи

Пука му на Стопичков за България.Нали той се заричаше в това преди години.Да се запитаме тогава откъде и защо извади тези сълзи...

като футболист играеше много силно за ралика от играта му като артист .

Смятайте докъде сме стигнали за да се разплаче Ицо от яд.

Хич не се е разплаквал,играе роля и за това му плащат в тази мексиканска телевизия,а и да наречеш човек "цървулин" е по-голяма обида от това да го наречеш негро.

Голям пунтьор е този ,недей рева ами гледай хубавите балдъри на водещата.

Стоичков към спортна журталистка-Тая с мирижливите цици-вън.

Ако това беше пред бг телевизия такива майни щеше да хвърли на всички,че щяхте да се изчервите.

англичаните имат отколешни политически проблеми с България. Като ни наричат РАСИСТИ ще постигнат толкова, колкото постигнаха руснаците като викаха на американците, че биели негрите

0

99% от англичаните не знаят нито какво е България, нито къде се намира, нито ги интересува, май мен, нито пък сме имали някакъв политически или физически контакт с тях от 1917 насам. Остатъка няма да го коментирам, защото не съм убеден какво точно искаш да кажеш.

Като американците...

Само дето чичко Уинстън - при цялата липса на "политически или физически контакт с тях от 1917 насам" - мааалко ни се беше позаканил да стори Софето на картофена нива в началото на 40-те на миналия век. И като всеки достоен представител на зодия Стрелец се постара да изпълни обещанието си...

Ей, тъпанари...спрете да плюете по най-великия български футболист за всички времена! Това което този човек е направил за България, не е направил никой в българската история. А с какво му отвръща Родината??? Преди години поиска да реконстроира стадион "Пловдив" / най-големия на балканите, не само в България/...не му го дадоха, защото щеше да стане по-голям от ...софийските стадиони. Поиска терена на бившите градски плувни басейни, за да направи увеселителне парк...пак не му го дадоха. Човека си взе партикешите, запраши за Флорида и вече години работи за мексика телевизия, където цяло Мексико го боготвори и му е благодарно за това което е направил във футбола.

Гунди е най-великият Бг футболист, не това недоразумение "докторско", "отбирачо".

Дори сами не си вярвате, че Гунди е по-велик от Стоичков. Не обичам софийските отбори, точно заради такива идиотски изказвания на феновете.

реконсртУира, а не с О, грамотнико !! Казваш “констрУкция”, а не.. както ти дойде ..

Артист...

Вие видяхте ли сълзите на кюрда,много изкуствено всичко.Освен това той трябва да се радва,че перукан,когото искаше да бие като треньор си заминава.

И на мен ми се плаче, като видях каква извадка от народа пълни стадионите- дъното на дъното! Как да заведа детето си на мач? какво да види там ....?!?! Време е Ръководството да помисли много добре за промени.

Не го води ,то ако е толкова тъпо като тебе въобще няма да разбере какво прави там.

Не сте го разбрали. Плакал е за Боби Михайлов.

Той него искаше да го рита с левачката защото бил мишок.Няма да е за него.За Балъков реве.

Преклон на Ицето! Но не заслужават твоите имоции- ти си велик и ще те помнят поколения- от тях ще се срамуват поколения наред! Дано някой ден може да се върнеш подобаващо в къщи великане!

бе неграмотници !!

Ало Стоичков. Като си толкова чувствителен,как се почувства от това ,че пияндетата англичани ни наричат Animals (животни) и че ония Хендергей (Хендерсън) умирал от кеф да гледа българите как страдали ? А,нали си българин,или вече забрави откъде си тръгнал ?

И като е българин да подкрепя расизма, убийствата и всички гадости щото са си наши, български??? Такива ли сме? И как ни представят пред света такива като Вас?!? Не на расизма и фашистките свастики! Браво, Ицо! Респект!

Расизмът да не е патент на българите ? Колко тъмнокожи имаме в историята си и имали ли сме някога досег с такива ?

Аре стига с тоя расизъм, че идва свъх. Ние сме народи с различен манталитет. Визирам англичание и нас. При тях е едно при нас друго. При тях нещо е обидно и много срамно при нас не е ....В края на краищата в моя край и до сега съществува такъв поздрав "Оооо, жив ли си да ти е..... ма.....та" ...Има го и никой не го приема на сериозно, като обида. Щото утре и той ще поздрави някой така. Та и с расизма ни така. А бате кюрд /въпреки, че съм привърженик на ЦСКА/ като научи цяла Испания да псува на български ...Кво? Тогава не рева....

трябва да се псуваме и да сме расисти, защото това ни е национална черта, така ли? Може би трябва даже да се гордеем?

"д-р"а, услужливо забравил теренното си минало на пЦувател и расист, гордеете ли се???

+ двата минуса знак на съгласие ли е;-)? ??

Там в американско ги облъчват.Стават едни добри и чувствителни, ревливи, позьори ......

Не ми е любимец, но след като целия му живот е тази игра, какво очаквате - да се смее ли. Фак, че там в американско не са му отнели любовта към страната му и той все още може да плаче за нещо подобно ... Очевидно вашите руски другари, вече отдавна са успели да убият във вашето сърце всичката любов към България и затова не можете да си представите, че някой я изпитва ....

Абе как се намират между вас ахмаци всичко да политизират и да го поляризират ? Кой ти говори за руснаци или за Русия? Като иска да се възмущава нека да си го направи спокойно, нека да покаже, че не му е приятно, че така не бива, но театралните мелодраматични,сълзливи истории са патент на лигавите американци.Така става по-гледаемо нали.Размърдай си мозъка... ако го имаш де.

Стоичков плаче- президентът плюе.

Га Стоичков псуваше като хамалин по терените,не му беше мъчно !

не само псуваше ами и храчеше с/у съдиите а на един дори му счупи и глезена но нали е селски простак за него може

Старческа сълзливост.

"амнезия"...щото точно "тоА" беше образец за толерантност по терените...

Маааму стара....Аз на съм расист, но се самонаказах и повече от 15 години не ходя на български мачове. А след тоя сеир ще се самонакажа за още толкова!!!

Според мен Ицо се разплака за това докъде докараха българския футбол и най-вече защото го той го повтаряше от 15 години, че натам сме тръгнали. Иначе и той, и ние феновете, колко пъти сме споменавали “мамата” на Марсел Десаи ... Ехееее!!!!!!!

ли се бил разплакал "дофтура"? Когато той тренираше националите на кое място завършихме в нашата квалификационна група? Не питам дали се класирахме за финали;-)...

че сме паднали със шест на нула не е проблем

Много по-малък проблем е

това е деликатен намек, че и да ни одармонят с двуцифрен резИлтат - щом го преглътнем "толерантно" и "политкоректно" - вече проблем няма, тъй ли???

той много чувствителен станал

Поначало Камата простее, но в случая е бил прав по-изключение. Същите правила като в Англия - 5 години такива хора да не се допускат до стадион. А даже съм на мнение при повторно нарушение да се удвоява забраната им. При трето да става - вече 20 години. само това е пътят.

ама ние дето ходим на стадиона,дали ще видим футбол или пак цирк

Проблемът не е в няколко човека с "кофти" фанелки и жестове , проблемът е, че някои фракции са откровени ОПГта. Дали , някой си ще се обиди от подхвърляния е смешен проблем , но продажбата на наркотици и платените побои са нещо реално и сериозно

Ицо е пич и винаги честен Браво Може и мача да е нагласен За хулиганите те винаги са на позиция

а когато той ги псуваше и храчеше пак като пич ли се изявяваше бе селски тъпанар?То вие селяндурите сте си лика прилика та за това се харесвате

Такааа... след като засегна темата с расизма, нека обърне малко внимание и на темата със селянизма. Очаква се той да е голям експерт там.

Сефте на световно ниво се дискутира факт, с който българите сме запознати от много време, но не си признаваме, а именно че у нас има голяма група комплексирани фашизоиди, които пропагандират омраза ненаказано от години насам. Това ви възпалява - истината, а не резултатът от играта. Отричайте проблема колкото си искате, но той така няма да изчезне, мили "патриоти". Държавата с най-много националистически партии, държавата, която мълчи при оругаването и насилието над малцинства, различни, чужденци.. Това е съвременна България. Фашистите - в затвора, независимо от коя националност са,иначе никога няма да сме читава нация. Помнете думите на Апостола: "За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е смърт, смърт и пак смърт."

е използвал в изказването си “етничрски" ("етническа... основа")? "Интернационалисте", вЕрваш ли си?

Левски е бил начетен и интелигентен човек, за разлика от теб

Етнография на вилаетите Адрианопол, Монастир и Салоника - „Етнография на вилаетите Адрианопол, Монастир и Салоника“ на Методий Кусев e статистика, отпечатана на френски език в 1878 година в Цариград (Левски умира 5 години по-рано) като подлистник на излизащия там вестник „Курие д'Ориан“, а по-късно като отделна брошура. Смятате ли, че думата се е зародила изведнъж? Ами, попрочетете малко, господине: Етос - Етос (гр. ἦθος, ἔθος, ethos – "морален характер, природа, предразположение, навик, обичай") , в реториката това е обликът на автора, оратора и т.н Думи като етнос, етнически и дори етнология се ползват в българския език много преди Левски. Не смятайте, че всички навремето са били малоумни, само защото вие сте.

Добре че групата на комплексираните либерасти е малка . Нито имаме най-много националистически партии , нито пък са с подкрепата , която имат подобните в Европа ( вся година печелят все повече привърженици - познай защо ) - това едно , второ - нишо лошо няма в национализма освен в главите на мулти култи иди..те , коит не вижда ,че тази идея се ос...ра , в Бългаиря единственото малцинство което е недолюбвано масово - всички го знаем кое е и защо е така ...и последно във фашизмът няма заложена расова доктрина , ма толкова ти разбира и главата

"фашизоид"-айде сега комплексират комуноид да разтълкуваш тая думичка която ви лепне в муцубите от 70г. насам без да знаете значението и защото сте зомбита и само това което партийния ви налее в празните чутури това повтаряте-чака да видя какво знаете по въпроса.

нещо се е разлигавил напоследък,къде изчезна оная кама дето викаше на вносните френски петли че са маймуни

Прав си, ама аз се надявам да го е играл артистично - да има глава лук под масата и от това да са му сълзите!

И кой сега сърба попарата - всички ние! С който и да се заговорите, първият въпрос е - Ама наистина ли сте такива расисти? Е, кажи честно!

сме такива расисти? Зависи от аршина (критерия) и от това кой мери с него. Един пример с една друга тема: в единствените страни, дето по закон (шариат) хомосексуализмът се наказва със СМЪРТ, се изповядва една "мирна" "религия". Но ако оставиш на чичко Шорош да мери с "аршина" - ами той по-голям "хомофоб" ще изкара някой бял европеец, за когото бракът е допустим само между мъж и жена, а не тия, дето окачват уличените в хомосексуална любов по автокрановете или ги мятат от високите етажи... Схвана ли???

Стоичков и той одърте. Вместо да тегли една сочна нашенска както той си знае, реве.

Браво на дира на всеки+ по три -Това също е огледало на държавата ни.

idio

ти не допускаш ли, че трима човека кликват в този момент ? или не можеш да допуснеш че толкова огромно количество хора четат в този момент ?

Расистите в затвора.

Ми то един професионален гласоподавател няма да оставиш за изборите...

Тези хора въобще не ги интересува какво става в Европа и състоянието на белият човек в момента.

Ице, а може ли през тези 5 години като не ни допускат по стадионите да гледаме мачовете у вас с дъщерите ти?

Който не може да си сдържа расизма - ВЪН от стадионите. А ако МВр му спретне и бой с палките, аз ще се накефя. Няма цялата държава да страда, защото няколко човека се държат като животни и не си сдържат емоциите.

Артист.

Казано направо - точно онези, онази групичка хора, които на времето създадоха и отгледаха и обгрижваха мутрите, т.н. борци, каратисти, гребци и ги организираха първо в банди, а след това с ОПГ и накрая с мафии, като ги използваха за да крадат и властват безнаказано и да страхуват неудобните и всички - спомнете си хилядите убийства в България и нито едно неразкрито, спомнете си вълните помилвания и освобождавания на затворници, вкл. престъпници-рецидивисти, за да вършат нови престъпления..., за да могат да властват безнаказано и да крадат и корумпират всичко,.., точно тези и техни хора създадоха и въпросните лумпени, за които сд пише в статията!!!

се пише основно за лумпения "д-р да ти го нахоноря на каузата! ". Него ли визирате?

Корупцията и расизмът са НАЧИН НА СВЕТОУСЕЩАНЕ, и когато мафията управлява една държава - и НАЧИН НА ЖИВОТ! Когато имаме човек, който не може да разбира и да си обяснява неща и ситуации, няма капацитет или не иска - често и защото не може, когато имаме прост човек, който не може да разбере друг, защото не е като него, ззщото е по-тазличен - като месторождение, възпитание, образование, цвят на кожата, принципи и светоусещане,... той го гледа с подозрение и омраза, за него той става опасност, тревога, враг, който трябва да бъде охулен, отречен, осмиван и унижаван, унищожен!! Това е мисленето на човекоподобните, на дивите животни в джунглата, но дори и сред някои от тях има по-умни!!! Това всеизвестно полождние много умело и постоянно се използва от определени лица и групи, за да вземат от обществото непрекъснато и много повече отколкото те дават на него, и особено власт! Тук важи старото изпитано правило “Разделяй и владей”! Впрочем това са същите престъпници и рецидивисти, и гравитиращите около тях лумпени като синчето на Монов, които “протестираха” с кървящи агнешки главички стещу Лозан Панов в центъра на София, и МВР и властта и длужбите, дето преследват и следят и репресират читавите хора не си мръднаха пръста да ги намерят и изправят пред съда, а техните босове се страхуват за кожата си (и положението да не излезе от контрола им), заобиколени с ... други мутри, наречени охрана! Самата НСО место се държат като рецидивисти и мутри на пътя!!!!

Иди в някой "черен" квартал в произволен европейски град - поживей там, чак тогава давай определения за дивите животни в джунглата

Mерси, но нямам тази необходимост. Защото всичко, което мога да видя там и ме интересува го знам. Но аз да те питам, ако някое от децата там например, което и да бе, се бе родило в друг квартал, при други условия, тогава какво би казал? И виновни ли е то, че не се е родило при да кажем богати родители? Или с друг цвят на кожата?

китайците, и японците , ако емигрират, живеят в ДРУГИ квартали Ама що техните са "леееко" по-различни от негърските гета? A и те "май" не са бели...

Явно на Стоичков трябва да му пуснат кадри от мачовете му!

Ако отиде бял човек в Африка или Близкия изток ще изпита расизъм .

Що белият човек да ходи? Африка и Близкият изток идват при него под формата на "клетки" "мигранти" и "бежанци"... И НЕ само идват!!!

Нарочно не се стимулира масовия спорт. За да се купуват наркотици,да се опорочават децата,хората стават все по-болни. Хората без спорт са зависими от дрога ,лекарства ,хазарт, цигари,вредни храни. Затова сме на 5 място по смъртност в света.

примерно амишите (едни протестанти в Северна Америка), при които престъпността на практика е НУЛЕВА, какви спортове тренират? А това за петото място по смъртност... виж средната продължителност на живот в някои африкански държави примерно и пак си кажи мнението по въпроса...

Егатии актьора хахаха

отрече се и от родителите си.Сега плаче,боже.

Две неща! Първо - в България организираната престъпност бе СЪЗДАДЕНА от червената ДС олигархия, която разграби държавата и хората и разби държавността, за да остане ненаказана! Всяка диктатура се нуждае от репресивни органи, които да всяват страх, и дори не са нужни (непрекъснато) репресиите, а УСЕЩАНЕТО за тях, култивирането на страх, на анонимен страх! И понеже това не винаги може да се налага с репресивните органи на властта им, - не че и това не опитват, справка атаката на сградата на КТБ, циркът им с Иванчева и много други,..., са им необходими мутри, борци, “застрахователи”, “охранители”,..., и ултраси, хулигани, рецидивисти и престъпници без грам акъл в главата, но винаги гладни и жадни да “се изявят” и да се обозначат като по-, по-, и най-. С две думи - Конграчулейшъни и Винетута или Капути, които като видят дебфлия мигновено сд превръщат с Катарзиси, за да се измъкнат. Втори - в България масовата престъпност д желан фон ог организираната, от мафията и те факто се захранват взаимно и взаимно се поддържат - общият враг им д държавността, законността, хората, истинската демокрация,..., изобщо нормалността, нормалния и добрия начин на живот в държавата ни! Иначе за Ицо - само който не е убеждавал и обяснявал много горещо и убедено, непрекъснато колеги, приятели и съседи - американци (англичани, французи, испанци,..), там където живее и работи колко хубава е всъщност Тодината ни, България, каква прекрасна природа и интересна история има, какви добри и умни българи е раждала, какво сме дали ние на света,... само той не може да изпита срама и нижднието при такива новини за България! Ицо, това e положението, брат ми! Надявам се пак да се видим на някое парти “в махалата”...

Има расизъм и корупция,но в България има само от това вече.

Когато мюсюлманските ножове опрат в гърлата им, а негърските патки в сфинктерите им, чак тогава ще разберат за какво иде реч, но ще е твърде късно...

Абсолютно си прав, братле!

Какво циври? Тъй като 90% от престъпленията в ЕС се вършат от цветнокожи и мюсюлмани, това е причината расизмът да се увеличава прогресивно.

Явно е в критическа.

то целия мизансцен на това интервю е циркаджийски-като почнеш от одеждите на водещата, която скоро не се е качвала на кантара, минеш през обичайните преекспонирани пиарщини на "мамата" стоичков и накрая красноречивите погледи на двамата други камаради, на които им е неудобно, как агресивния стоЙков се прави престорено на баба.