Коментари - Стоичков се срещна с легендарния Карл Люис и откри "Градината на света" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До кога ще ми го навирате това лайно Стоичков.За нещо преди 100:години дето е направил Ами хърватите помтая логика дето постигнаха по големи футболни успехи какво да лкжат имда правят със своите футболисти, та те имат десетки Стоичковци но скромни и здраво стъпили на земята.Та тоя боклук Стоичков е по възнасян от който и да е национален герой. А какво да кажем за световния рекорд на Стефка Костадинова. Това говедо Стоичков дал ли е нещо за българския футбол в последните 20 години-школа фондация..? А КОЛКО ДАРЕНИЯ Е НАПРАВИЛ СТОИЧКОВ В КАКВАТО И ДА Е СФЕРА НА РОДНАТА СИ ДЪРЖАВА? ПРЕСТАНЕТЕ ДА МЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЗИ ТЪПАК!!!!!

Навсякъде се вре като шушумига.Като футболист изпъкваше с псувнитв и дебелашкото държане. Сега с тива ,че иска да е на всяка манджа мерудия.

Да хванат да оправят тротоарите, че не може човек да направи две крачки без да се спъне. Всяко чудо за три дни. Данъкоплатеца плаща масрафа

Жалък кмет!

товарния влак, пръдна юнашки и се оригна на спържа и чесън.

Ако знаете Градската градина и парк Стадиона на какво дередже са ...Лайна, пикня, изсъхнали екксременти, пресни такива, току щонизсрани с пара над тях, изпосечени дървета, утъпкани тревни площи, райграс не е сят от 30 години, изпотрошени пейки, без чешми, изорано, отпадъци... Страшна мизерия и кочина. Феодалът и самодържец Тошо Попов закачил н агол тумбак чифте пищови...Само Градината на света ти е ексик, нали олюди другите градини, та и градина на света. Тоя същият еба майката на зеленината н аграда. Изпоряза всички дървета и унижожи зеления храд. Пещерски вангал нещастен.

Ко стана с кмета, когато го хванаха надран зад волана!?!?! Пиян като мотика, а днес се хили мазно и неконтролируемо! Моля, за drug-test на този мазняр! Лицемерен!

Като видял градината Доктор Хонорис Кауза на Пловдивският универститет - г-н Христо Стоичков, възкликнал: "Да ви еба пу*ката градинарска!"

Интересно колко струва тази реклама?.....

От известно време прекаляват със статийки за Стоичков, явно някой плаща яко. Когато започне да умира една слава, тя може да се съживи с пари.

Да ама в Северна Македония има градина на вселената!

Напъни на кмета да бъде избран за пети мандат. Дано не стане. Градината не може да се сравни с парковете Враня,Кричим,Балчик и още дузина.Много шум за нищо.Полуселска история

Супер е че разнася по света кюрдската култура.

От както бати Ицо стана лице на хазартната мафия и започна да приканва хората да си дават парите, много ми падна в очите!

Дали пазарджиклии ще се отърват най-после от противният си "кмет"????? Ха дано !!!!!

Щом не са дигнали 50-метров пилон с руско знаме там, не стааа…или поне 30-метров с лика на Митрофанова по монокини.

Стига вече с тоя Стоичков, Лили Иванова и тем подобни. Били са, оставили са следа след себе си, но да спрат, да се оттеглят и да си гледат старините. Тръгнали кат миндови кучки да си развяват г.ъзовете. Омръзна им на хората, разберете !

На мен пък не ми омръзна. А сега де. Бягай в гората, като не искаш да гледаш хора. Там има птички , мечки, лисици и др. животни, а слоневе в ЗОО-парка. Посещавай,докато се излекуваш.

Страхотна дестинация...Идеално място за местното население да си яздят на воля.Дали има табели на български?

Защо се дава възможност за изява на най-големия боклук в нашия спорт ??? Нали България нищо не му е дала ... нали тоя помияр и цървул живее в Америка ...

Си поиска,защото може да си го позволи.

Мисля,че не може .Маъ свърши парите,и сега обикаля за реклами. .

Помиар и цървул си ти голтако, Ицо го боли Фаро за такива като теб...

Плю по Григор в другата статия,сега по Стоичков.Пълен комплексар си.

Не знам дали е "плюене" но Стоичков преди години наистина каза, че България нищо не му е дала!

Пазарджик е цигански град, за какво им е да харчат за парк ?

Пълна пародия е тази градина. Пари хвърлени на вятъра.