Коментари - Стоилов: Има напрежение от липсата на победи, но не съм притеснен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приказката продължава!

ЛЕВСКИ няма победа от няколко мача, но никой не вини Мъри за това. Мъри е ВЕЛИК, толкова ВЕЛИК , колкото мижитурките смятащи се хора по-надолу в коментарите никога няма да проумеят! Нито ще проумеят какво е привърженици да спасят своя клуб! Нито ще проумеят какво е привърженици да издържат своя клуб! Нито ще разберат какво е пълна симбиоза между Клубен манталитет, Треньор, ПРезидент, играчи и фенове! ТОВА В ТАЗИ СТРАНА ГО МОЖЕ САМО ЕДИН ОТБОР! САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

НАП е единствено нещо, което ви е спасило.

В един момент левскарите ще се усетят какъв Буратино е този разказвач на приказки и как с Раев успяха да прилапат и потрошат милиони от дарения на привърженици без да направят абсолютно нищо. Даже прословутото "стабилизиране" на клуба е измислица, след като стана ясно, че от 1год. отново са спрели да плащат на НАП и дълговете само за там са вече 10 млн. Та, когато левскарите прогледнат окончателно, този ще го застигне съдбата на Петев - събличане и позорно изгонване

Ти си малоумен, само това ще ти кажа И още нещо - ако дойдеш на Герена и го кажеш това на които и да е фенове от който и да е сектор , не Мъри а ти ще бъдеш изнасилен и то неведнъж ;)

Мърка, приготви се да подсмърчаш утре следобяда.

Палячото повярвал, си че е треньор винаги е готов с оправданията. Насо гз го подкрепя щото се е овъртолил до шия с далаверите по покупко продажби на играчи и собственостти и вече не може да се пусне от хорото. Отборът го нема никакъв, а и перспектива няма. Решението е шут за тия двамата аскювски специалисти, и нови и чисти хора да поемат напред.

При Шиши в Дубай.