Стотици се струпаха за книгата на Бербатов

Бившият играч на Манчестър Юнайтед представи автобиографията си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Книгата е наръчник как да не се изпотиш за чял мач! А за да я разздаде на стотици,вероятно дава и шише ракия с нея!

те туй маке знаело да пише ве

Това, с писането на книга, е отживелица от края на 80-те години на миналия Век. Към момента новото поколение НЕ чете книги а гледа филми YouTube и Facebook.

Аз чакам книгата на Жоро- Бекъма удри жега хоп хоп

Хе хей, чете народът, бе, чете! Кой казва, че българинът не четял!

Борба за селската чест. Малък и глупав селянин, неслучайно половин България го ненавижда.

Секнаха му полусезонните огромни заплати за търкане на пейката и самоконтузии, та реши да си докара някой лев като разказвач на приказки.

имало записване за евтино "бело" те така.

Книгата на тази мЪжоретка Барбуков ще става единствено за разпалване на печката.

Че има около двайсет умрели

И аз щи исдам моита!

Стотици какво? Въшки или мишки?

ицо и биография...някак разбирам ама...ХАХАХАХАХАХ

Някакъв минал покрай Книжарница и нищо не видял ... Глупости - минал покрай магазин за Мобилни телефони и си "търкал картончето"...Нация, която Търка Картончета, НЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ КНИГИ...

тази новина ако е истина е не само ужас а окончателна ТРАГЕДИЯ и означава че в България са останали само кругли идиоти ... дано не е така ...

новина защо не е на първо място?

Не са ли милиарди струпалите се...боклуци

Вчера минах случайно в един МОЛ покрай книжарница от голяма верига, на която начело место беше изложена въпросната книга. Ами нямаше нито един човек. Беше 17-17:30, не някакво много глухо време.

Тоа па и он са помислил за Дейвид Бекъм втори номер, чак книги ше пише. Балкански дришльо кой беше ти бе манекенче еднодневка. За Пеле ли се помисли или Ван Бастен ?

Тъпациии

Не бих си купил книга с успехите на Бербатов . Но все пак живеем по САЩ Стадарт - важното е да си в новините . Очаквам и Григор Димитров да напише книга . Ние българите имаме една горда приказка - По-добре да си на хората в устата колко си некадърен , отколкото да си в краката на хората .

Бербатов е Занимателен Писател ... изключително Несрещано явление сред Футболистите. БРАВО.Сам си е написал Книгата ... знам това. Обезателно ще си я купя. Онзи ден си купих книгата и на Васко Василев, клед концерта - чета я ... много ми харесва...Българи, а не чалгаджии ... ----------- В медиите изтече част от книгата - ами как да кажа - хубаво нещо...

Аз чакам книгата на Валери Божинов !!!

Масовият българин изначало е почитател само на спорта. Радва се само на спортни постижения. Такива са му и идолите. Всичко друго е склонен да омаловажава. Толкова ни е капацитета.

Явно визираш себе си , драги...

Да, щото масовият германец, румънец... турчин още повече, само Бах и Бетовен слушат. И се интересуват преди всичко от опера.

Недостижим връх в литературата очевидно...

И тоя тури перуката. Това за мен говори много - успял човек, уверен в себе си няма да си "сади" коса. Така че за мен бербо става забогатял футболист, ненадскочил дребната си човешка душа.

Тъпият Стоичков със сълзи се мъчи да си пробута тъпизмите.

Бербатов е смешен когато разказва за комунизма в България от първо лице единствено число. А тогава е бил още малко дете. Да отиде сега да види в какво се е превърнало родното му село Марикостиново, стадиона, мутрите.

Прост народ - слаба държава. По прочитните книги ще го познаеш.

"Мъдрец", имаш пред вид задните зъби, явно.

И ти ли се набута?