Стотици загинали и ранени при безредици на футболно дерби в Азия

След победата на "Персебая" над "Арема" в Индонезия - повече от 300 души откарани в болници, много от тях са починали по пътя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Па то в войната между Русия и Украйна, са по малко жертивте на ден. Трябва да се забрани публиката на стадионите. Който иска да гледа спорт, може и по телевизора да го направи (и даже по-добре се вижда). Там ходят само за да крещят или да се бият.

Футболните фенове навсякъде по света са утайката обществото. Тези не стават за нищо. Алкохолици, нарко зависими и криминален контингент... Това са повечето от футболните фенове.

Какво излиза ? Че полицията с действията си е предизвикала смъртта на голямата част от тия хора.

Е бил за разпределение на наркопазара

Аз никоаг не мога да разбера защо има хора, които за да се направят на велики пишат Индонезия, избягвайки кракото име Индия?!?!!?!?! Звучи им много престижно ли?!?!? Мислят, че така ще ги помислим за кой знае колко интелигентни ли? Какво? Всички казват Индия и толкова!!!! Какво не е ясно, да питам аз??!?!!? Аман от псевдоинтелигентни хора, които дори от такав човешка драма са готови да направят някаква кой знае каква сензация и да се изперчат колко много са умни!!!!! Образование и интелект не са едно и също, нали знаете?!?!?!Ако не знаете, то да ви напомня, че всички които окрадоха държавата са с више образование, нали знаете.... А за оня от Харвард какво ще кажете??! Само да попитам нали...

Не сте в ред. Различни държави са.

Аз, е много си прост! В килийното училище не сте ле учили, че Индия и Индонезия са две различни държави. Стой си на село и не се излагай повече.

Ааа...всъщност нищо...едва ли има смисъл да ти го казвам... То и аз се чудя защо на Австрия й викат Австралия понякога...абе пълно с тъпаци, мани...

Имат двете държави бе неграмотник?

Тоя се бъзика с вас и вие му се връзвате. Има и такива коментиращи - нарочно пишат провокативни коментари и после гледат сеир. Но го правят само в Интернет, иначе на живо още първия път някой ще им почупи кокалите.

Хич не се бъзика. Просто не е стъпвал по География.

Брат, с теб съм! Не се поддавай на манипулаторите тук. Естествено, че е една държава. Само напред, брат, мачкай...в такива като тебе ми е надеждата за тази държава

Диви маймуни, сър!

300 хол да бяха пукнали, мръсни мюсюлмански кучета.

Ми да са им пуснали обучените кучета, ама се сетих, че тъкмо това чакат - нали ги похапват от глад? Скоро и у нас във всенародната кайма с изтекъл срок!

Футболът си е тъпанарка игра.

И аз досега не съм чувал да има загинали на шахматен двубой.

Азиатци… В Европа кога е станало такова нещо

У наше село след всеки мач загива по едно теле за кюфтета и пържоли.

Пъти в историята...

Инмунната система на общрдтвото се е задействала... Цар Футбол умре в края на 90-те...

По коректното заглавие е - Полицаи избиха 127 човека на футболно дерби !

БРАВО НА ПОЛИЦАИТЕ. Симпатизирам им некак си. И Фудболот ми сатан интересна игра. Има стрс, има огън, има кръв, има жертви....а не: НЕКВИ МИЛИОНЕРЧЕТА ДА МИ ПОДРИТВАТ БАЛОН С ВЪЗДУХ ЗА НОГО ПАРИ, ДЪВКА НА ОЧИТЕ И ПИЧАЛБИ НА БУКИТАТА. Само бой и фудболот по севтот ше се ОПРАВИ!

Ами като са толкова прости, че да се бият заради някакви безмозъчни ритнитопковци, нека ги трепят.

че има фирясали ушаци. Все пак някаква минимална полза от цялата работа.

Всяването на паника сред много хора струпани на едно място води до подобни инциденти. Психологията на тълпата не е шега работа.

Жалко за жертвите. НО проблема е неадекватна полиция, тъпа публика, животински инстинкти. Тълпите са опасни. И в Европа и в Америка стават тия неща. Човека си е чисто животно. За съжаление, не особено цивилизовано. Масови прояви в Индонезия, май не трябва да се провеждат.

Ако президента им е с топки на всичките стадиони...... булдозери, фадроми и валяци и 100 годишна забрана на този спорт в страната.

ЧОВЕКЪТ в най-чистия си вид, венецът на Сътворението.

Стъпканите деца в "Индиго" - и те ли влизат в твоята категория за лоши хора ? Глупава и опасна организация на многохилядно събитие - виновни са няколко лица, не бързай да изкарваш целият свят глупав, а себе си - много умен.

Тез, в "индиго" са от най-тъпия вид животинска жертва. Да ти обясним? През 89-ге години, ходих на дискомаратони на пързалката "Юнак". Преди началото, момичетата се скупчмаха на вратите, а ние възбудени ги натискахме към стените и парапетите. Харесваше им. Верно, беше на открито и преградите беха просто нагъсто поставени железни пръти. Тез в "индиго" - същото место - са направили същия номер. само дето, вместо на открито е било долу, в съблекалните, немало е въздух и вратите не били отворени навреме. Малко кофти, обаче съм убеден, че първичния натиск е дъшъл от натопорчени младежи, решили да притиснат нещо...............

Някак си съм...kinda изумен oт the whole thing, you know? Малко туу мъч ми идва агресията в спорта, am I right?

Кураж дружина вярна сговорна ! Ний не сме вече рая покорна ! ЗА СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ САМО ВЪЗРАЖДАНЕ !!!

Момче, чакаме те!

Стой си в Карлуково. С контингента от Герб,ПП ДПС ДБ сте си супер. И с по малко изяви, че докторката ще ви спре интернета

Пораснах и станах … Рубльов.

ганчо ,не бъди наивен станал си един обикновен педрас

Азия, брат...

Полицаите с какви тояги ги налагат, това заслужават и нашите малоумници.