17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тройчо- на Стоилов само може да му дишаш прахта. Когато играеш на 1/4 финал за ЛЕ и се класираш в ШЛ, тогава се пиши на неговото ниво.

А бе, тъпак, явно си бил в макарите на баща ти, когато Левски го класираха за шампионска лига след наказан отвор в Италия. Колкото до резултата от участието, явно и него не знаеш, затова ще ти припомня: 6 мача- 6 загуби и голова разлика 1:17 . Прекалено тъп си да го осмислиш веднага....А батко ти Стойчо елиминира Европейски шампион Ливърпул с два гола, а една , или две години беше на терена , когато ЦСКА елиминира друг европейски шампион- Нотингам. Това вече няма да го осмислиш никога с говеждия си мозък

какъв наказан отбор в Италия те гони пък тебе? Левски си победиха Киево в София 2-0 и направиха 2-2 в Италия в последния квалификационен кръг! А успехите на Стойчо, които визираш, са като играч, а не като треньор! Та има бая хляб да изяде докато стане добър треньор!

Нещата станаха кристално ясни кой е по-добрия треньор и в Казахстан- Стилов спечели 4 шампионски титли и 1 купа (с отбор, който не беше ставал шампион), докато Тройчо се отчете само с една купа.

Тръгнал Тройчо белокос, през гората гол и бос Насреща му дошъл бай Корчо и му прекръстил дупето на Кокорчо ...

ПРАСЕТАТА СА С КЛАСИ НАД ЛЮБИМИЯТ НА ЦЕЛИЯТ НАРОД КЛУБ !! ЩЕ ГИ ПОДПИРАТ ЗДРАВО– ТЕ СА СИ СЪДИЙСКО КЛУБЧЕ.....КАКВОТО СТАНЕ...

се за неделя ли, говедце? Спокойно, няма да ви бием с много..