17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези 4 седмици 7777 не бяха ли запазена марка на една друга лотария ? Или Левскарите са излязли със старите екипи ?

Чиста дузпа!

Тримата българи в афро-азиатския отбор се представиха добре при победата на гостите над полубългарския Левски.И после искаме да имаме силен национален футбол.

Тия сини некадърници одма да се откажат и да не кипазят повече ИМЕТО НА ДЯКОНА ВАСИЛ ЛЕВСКИ.

Тежки им бяха чалмите на УевскитУ. За туй паднаха.

не е нужно да си с кои знае какво образование да се сетиш че всички футболисти левскари са за гонене ато помощи им събират

Заслужена победа, заслужена титла! Браво

Като собственикът си са си свалили гащите пред всички,които го пожелаха: Пеевски,Боко,Грла,Петричев,Цеката.

Снощи на кабриото при една камара президенти кой от кой по почетен защо отсъстваше най"почетния" а именно Пеефски? Нали леефски продължава да го има благодарение на дебелян!

Браво на Бойко, че премахна Левски от пътя на ЦСКА КЪМ ГОЛЕМИТЕ УСПЕХИ!!!!!!!!!!

Ти синьо не грухти, че и вие титла няма да видите още много години!

Нали няма пари, как направиха толкова много картонени човечета за публика? Колко струва това? Кой ше го плати в крайна сметка?

Е как, нали платихме по 30лв за всеки картон?

Според мен четейки коментарите тук, а и не само тук, на българите любимото нещо е да е против. Няма значение дали става въпрос за спорт, бизнес, изкуство, политика и т.н. Това особено силно се забелязва във футбола. С малки изключение скандиранията са не за подкрепят любимия отбор, а срещу някой "враг". Повечето коментарите тук същата работа, после защо има простотии по стадионите. Може би, ако отделяме повече положителна енергия (за подкрепа), а не отрицателна (да плюем по някой) след години ще имаме шанс България да е едно по-добро място за живеене. п.п. Естествено всеки ще каже, че има особено основателна причина да е против нещо, но...

Абе, говедата още ли са в елита? Айде, че ги чакат в окръжните групи.

Защо неизбежният фалит на ф.к. "Левски" се превръща в национална трагедия? Наско Сираков и Тити Папазов, надушиха далавера, ако могат да се сдобият с акциите на клуба-безплатно и след това като Премиерът и Министъра на Финансите назначат богат спонсор на клуба, те да вземат някаква цена на безплатно придобитите акции! Наско Сираков като по-опитен далавераджия, прецака Тити Папазов и се сдоби с акциите! Но, може сметките да му излезат криви! Около скандала с Васил Божков, Правителството може и да не намери бързо спонсор за клуба и ф.к. "Левски" до края на м. юни да фалира!

Хипотетечно ако Сираков е платил пари за получаване на акциите / както е по закон/ ТОГАВА : ДАНС -НАП - Каскетев да попитат от къде са и какаъв им е произхода и не е ли пране на пари?

Пеевски спортен клуб победи спортен клуб Пеевски. Този бутафорен модел в спорта служи единствено за контрол над престъпниците в агитките, хазартна корупция и друга престъпна дейност. Футболът отдавна не е спорт и загубата на Левски не е изненада. Освен силните им викове спортни качества няма и скоро няма да има. А и никой не играе за чест и слава. Клубът прилича на сбирка на схемаджии , около които се навъртат изгладнели фенове.

Пък аз си мислех, че тити палячото е силния човек на герена /ливадата/ днес! Колко ли е плакал горкия!?

Абе и аз съм цесекар ама незнам за кои да викам...за микренското или за онуи новороденото ?

Като видя "незнам", изписано така - викай си за Подуяне, отвътре ти идва....

еи засипахте ги спари тези леваци. .пари с които можеха да се излекуват хора. стига сте упреквали правителството .погледнете себе си

Тия дебили докога ще петнят името на Апостола?

Голямо позъорство,голяма работа,.Разбирачи на футбола от трибуната на отбора на НАРОДА,колкото си помислите.Крайно време е да го прекръстят от ЛЕВСКИ на името на основният спонсор ЛЕЕВСКИ с П - отпред. Да започва Сираков да ги учи как се пада за дузпа, поне да имат какво да говорят за съзийството,то друго няма какво да се каже.Лека му ПРОСИЯ.

време е за нова ДАРИТЕЛСКА АКЦИЯ! ТИ, ФЕН НА СИНИТЕ, ДАЙ СИ И ПОСЛЕДНИЯ ЛЕВ ЗА ХЛЕБ-ХЕРОИН. ЛЕФСКИТО БЕЗ ТЕБЕ НЕ МОЖ ДА СЕ ИЗДЪРЖА-СЪЩЕСТВУВА! П.С. не гледай играта на терена. така заблуждаваме нешите противници, че не сме мега-гига-галактически и единствен фудболен отбор у вселената, за който ти требва непрекъснато да даваш сичкиките си пари. Нека се радват. Те играят не терена, ама ние имаме бълъци да ни ИЗДЪРЖАТ без да си мръднем пръста.

Тия колко за снимки са броили и за каширането им а нямали пари. Давайте си парите за глупости. Не сте толкова много. Пестете че Насето трябва да купува мачове защото с тия куци играчи сте за "В" група.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в == Hotsial.Com

Абе в Левски само българи ли играят, щото тука левскарчетата се оправдават с чужденците. В частно предприятие , собственикът може да наема когото си иска, само бизнесът да върви и да носи пари.

Годината е 20..., 50 та поредна титла за Лудогорец Разград!

А бяха хубави времена при социализма. Левски и цска обираха каймака на българските футболисти от цялата страна. Ако не е в армията, то ще е в полицията.

Не виждам смисъл българското футболно първенство въобще да се играе,камо ли пък да се гледа. То е най-слабото в Европа. Още по-безмислени пък са мачовете между трите отбора-"Лудогорец", ЦСКА и "Левски". Собственикът и на трите отбора е един и същ. Той се казва Ахмед Доган. Ще поясня и за трите отбора: 1. "Лудогорец"- собствениците -братя Домузчиеви от "Клана Помачори"-слуги на Ахмед Доган. 2. ЦСКА - собствениците- Гриша Ганчев и Юлиян Севдалинов Инджов също от "Клана Помачори"- и те слуги на Ахмед Доган 3. "Левски" -"собственика" Наско Сираков-слуга на Бойко Борисов-който е слуга на Делян Пеевски,-който пък от своя страна е слуга на Ахмед Доган.

Ами то и в Германия е така, в Италия е така, в Испания е така!

БРАВО!!!

Просяци пт Подхуене срещу чужденци, наети от Мутро Домусов

8 българи срещу 14 чужденци, позор

Абе цървул, ти в кое време живееш? По зял свят е така!

Айдее, знаех си, че нема никъв смисъл да гледам гнусните коментари на индивиди, изтъкани от злоба, но нейсе...и...поредните грешки на природата, изливащи нечистоплътна помия...коментари, нямащи нищо общо с реалността и неотчитащи я по никъв начин...и други помияри, шибащи лайкове на всичката тая помия...наем думи колко може да е загнила човешката душа...

Кенефски са срам за България

Глей да не пръснеш жлъчката от злоба помия

Ама пък колко киневчии се бяха събрали в ложата.......!

Отново се чува "к'р за левски"... Кога ще сменят името на този уродлив и никакъв отбор?!? Не може заради Подуенци в цяла България да се пее кор за левски!!!

Отбора на народа и на правителството що така бе. У с личната подкрепа на Тулупа у бизнес ортака му Прасилян.

Хайде сега плащайте, ако трябва и по 10 лева на месец дебили, на Домус бей за излъчването на Домус-Бет лига!

няма титла - няма купа - за отбора на толупа

Ха ха, кво стана с Тити Ревльото и Наско Заголващуя дупето.

Да-Наско Сираков си съблече гащите и се нагъзи пред цялата публика на Фески, а сега им е собственик!? Супер гнусна история с гнусни хора. Ужас тотален. Хора БЕЗ морал!

Евроидиотите пак бяха кръгла нула! А бе само да питам, Тити що беше седнал при президентите на ФК Левски? От съжаление ли са го пуснали там или кво?

Разревал се е и са го пуснали!