Коментари - Страхотна Станимира Петрова грабна злато от Европейските игри | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много е готинка :*

Българките са били винаги по- куражлийки от 75% от мъжете

Но не забравяйте, че са правени от българските мъже.

Ама защо сте написали в подзаглавието "Нашето момиче не остави шанс на съперничката". Трябвало е да напишете "Наше момиче Станимира не остави шанс на съперничката". Ами така ще да е "на ваш език български".

Да е живо и здраво момичето ,да се радва на успехите си ,ама като гледам как са направили,носа и на мекица и ми став жал за нея.

Да е жива и здрава

Това непрекъснато неграмотно писане на заглавия е дразнещо. Или трябва да си членувате определенията, или да обособявате със запетайка, или да напишете нещо естествено, нещо нормално, което можете да произнесете в разговор със съседа си, с детето си или с когото и да било нормален човек. Така си тествайте заглавията - представяйте си, че се обаждате на комшията по телефона и му съобщавате новината си. Ако не можете да го кажете по определен начин, без съседът да се опули от стойката и чупката на езика ви, значи не може и да го пишете. Искаха закон за българския език, но трябва там да е предвидено да се отнема правото на хора, които пишат неграмотно, да твърдят, че са журналисти и да поддържат сайтове. Не може такива заглавия и такова тъпо писане. Все пак четат и деца понякога, а това е порнография с езика.

Напишете в изображенията на гугъл името й и бокс.

Даже много прилича на една бивша порнозвезда Тейлър Рейн, която после се преквалифицира в агент на недвижими имоти.

Поздравления ! Браво на нашето момиче :))) Много успехи и късмет .

Стратна Станимира, Страхотен Гришо.... бедни ми български езико

Готова е за среща с Кубрат Пулев.

Ама еманципацията я признавам като отпаднат мъжката и женската категория. Иначе, хем уж го раздаваме равни, хем не сме. Като ще има равенство между половете - всичките мъже и жени, хобот за хобот, на квалификациите.

Браво

се пише.

боксьорка, щангистка, гюлетласкачка, футболистка... какво женско има в това?!?

... То затова само в тия спортове взимаме медали. Другите държави изобщо не ги броят .за женски спортове.. Сриозна конкуренция - няма. Само соц държави и турция ги развиват.

Пълни глупости ! Вземаме медали и в най- красивия спорт , художествената гимнастика . В леката атлетика също . Не става само с ръсене на простотии , никой не ти е виновен за скапания животец . Като не можеш да се зарадваш на нечий успех , по-добре си трай . БРАВО на Станимира !

Като видя всякакви боксьорки, щангистки, боркини, футболистки, все едно гледам джендър парада!

Поздравления за успеха на българското момиче! Пожелания за нови успехи и щастие! И въпрос - що е това "Страхотна Станимира..."?! За нещо като членуване на подлог, нещо като правила на езика - чували ли сте изобщо? Ако журналистът, написал материала, не е учил български език, къде е редакторът?

Журналистът е и редактор и модератор. "Цялата всласт на Съветите!" както едно време.

Тая мацка ме кефи повече от онея с бухалките.

По-добре е като се прибереш в 4 часа сутринта да те бият с юмруци, а не с бухалки.

Шъ правят ли мач с Кобрата, че другите не го искат вече?