Коментари - Страхотна вечер в Катар ни лиши от класика в полуфиналите на Мондиал 2022 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо да ни е лишила от класика? Аз предпочитам да гледам хърватите на полуфинал. Много са зле бг “журналистите”

Динамо Загреб -Бразилия 0-0 и победа след дузпи за Загреб ( Хърватите повечето са от този отбор).вратарчето много-добро, пази яко.

Чичо Неймар получи шамар и айде обратно към Резилия, за тренират за наказание дузпи под Корковадо! Ебати "фаворита" , ебати "звездите"! По-слаб отбор от този не са вадели и не сме гледали, вярвайте ми, а аз гледах вече десетина първенства! И д-р Сократес не можа да стане световен шампион, но поне се бориха докрай и нещата бяха съвсем други. Сега виждаме един объркан лезидеен насъбран екип, който на моменти не знаеше какво да прави с топката /?/ и как да достигне до позиция за стрелба! А малкото, което успяха да направят, беше или ялово, или уловено от защита и вратар! Евала на съседите, кой да очаква от тях такова нещо, направо си ги бяха отписали, даже предварително ги ожалиха като на опело. Много ми напомнят на нашия малък "поход" от мач на мач и все по-нагоре и по-шокиращо през 94-та.......България тогава направо полудя!!! Всяка вечер - нов хит, нова изненада, нов ритник и нова луда фиеста по улиците! Хората се радваха, непознати се прегръщаха и скачака по колите, търговци изнасяха безплатно каси с бира по тротоарите,, нямаше това онова, нямаше политика, нямаше Левски и ЦСКА, нямаше мъже жени, млади стари, всичко беше едно до полуда и просто не оставаше време да се наспим, а и кой мислеше зда това, ходехме брадясали и недоспали, прегракнали и незакусили, само да се част от всеобщата еуфория! Мога само ад ги съжалявам поколенията, които не са били родени тогава и не са имали тази възможност да го изпитат! То е веднъж, само веднъж в живота и не се повтаря!

Не съм съгласен с теб. Бразилия игра десет пъти по-добре от хърватите, които трудно излизаха от наказателното си поле. Да, на дузпи не вярвам да има някой, който да се опре на хърватите, признавам ги. Затова тая игра е велика, много често по-добрият не печели! Тя и Гърция стана европейски шампион с подобна игра, но това не ги прави силен отбор, а късметлийски!