17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле!Това момиче е огън!Поклон.

Велика е! Дано вземе златен медал!

Браво, успех и на финала и най-после и златен медал! Страхотни български жени!

Браво, момиче!

Ето така се прави - не ти пука кой, кой е, даваш 120% от себе си и пишеш история. Евала на това младо момиче! Това за мен е най-сладкия медал - неочакван, напълно заслужен, в спорт без традиций и почти никакво финансиране.

Как е да дебютираш на олимпиада срещу азиатския, европейския и още не знам си кой шампион и да ги напердашиш като маче от дирек :P Жените са ни топ!

в каратето поне имат малко акъл, много ми хареса психическата подготовка на нашата, излизам и бия всеки все едно е финал. Без да се правят сметки, да се гледа колко силен е противника и тн. Излизаш с мисълта за финал във всеки един двубой ако ще и квалификация да е . Тази психика трябва да имат нашите, а не ами те големи очаквания имахме и той от притеснение не можа ахахахах

БРАВО! Браво на българката Ивет Горанова! Гордея се с такива българи.

Добре, че са жените да ни отсрамят. Стискаме палци и на скачачката!

Добре че са жените, че нащи меки китки нищо няма да направят

Браво!!

"Еволюцията" на България по Олимпиадите: 1980 - 41 медала, 1988 - 35 медала. 1992 - 16 медала, 1996 - 15 медала, 2000 - 13, 2004 - 12, 2008 - 5, 2012 - 3, 2016 - 3, 2020/21 - ?. Само 1980 сме взели повече от колкото общо между 2000г и сега. Изводите, ако има такива, си ги правете сами.

Извода е да ходиш да си забършеш дупето. Мирише!

Мирише на златен медал.

Благодаря за конструктивният коментар. Качеството му напълно отговаря на "еволюцията" на всичко в България.

Извод: С малки нежни демократи доникъде. Трябва сила.

Добре че са българските жени! Щото джендър мъжете са едни тъпи и напомпани със стероиди мухльовци! Нали знаете? Българска майка юнашка... Ще знаете, че България е оцеляла през вековете само заради българските жени!

Моят извод е, че на сегашната олимпиада, въпреки съдийските тесли, обръщаме тенденцията за броя на медалите и тя става от низходяща възходяща. След някоя и друга година може отново да стигнем предишните високи нива!

Браво Ивет! Страхотна си - дано успееш да вземеш златото! Такова представяне на дебют на олимпиада е наистина невероятно. Имайки предвид, че олимпиадата е в Япония, да спечелиш там медал в каратето ще бъде велико! Успех!!!

Това ще го видим 2060 когато сме останали под 5 милиона или половината на това което бяхме 1980.

Нали знаеш, че финансирането отиваше при Стъки Нискочелата Маймуна?

Добре че поне знаеш какво значи статистика. Твойте деца освен че ще я пренебрагват, няма дори да знаят значението на думата.

кога са я давали по телевизията, за да си превъртя и гледам?

Не мога да не се съглася с тебе.

БЪЛГАРКИТЕ - ДЖЕНДЪРКИ - БОКС, БОРБА И КАРАТЕ

sigorno ot 4 4esa do 7 4esa po bnt 3 ili bnt 1

върни час по бнт 3

Браво на Ивет Лалова.

Коя ли ще се опре на нашата, след като е пребила трикратната шампионка на Азия и туркинята - най-успешната каратистка в света ?!

ЗАЩО МЪЖОВЕТЕ ОБЪРНАХА РЕЗБАТА...

Ох, как се изкефих! Страхотна Ивет! С дебюта си опрасква японки, шампионки - всичко на бомбонки. Чакаме златен медал! Бий ги до края! Дано да ги има всичките ѝ срещи в тубата, да ги гледам после. :)

2021-08-05 12:47:59 Малък Нежен Демократ (нерегистриран) "Еволюцията" на България по Олимпиадите: 1980 - 41 медала, ---- ПО ОБЕКТИВНО - "ВЕЛИКАТА" ОЛИМПИАДА ПРЕЗ 80-А Е В МАСКВА И ТАМ ПОЛОВИНА СВЯТ Я БОЙКОТИРА. ДЕФАКТО СЕ СЪСТЕЗАВА ПРЕДИМНО СОЦЛАГЕРА И НЯКОИ СТРАНИ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ!

Не жените, а мъжете са джендъри. Браво на момичето и моля не омаловажавайте победите й!

УМРЯ ЗАЕДНО С "НАРОДНАТА СОБСТВЕНОСТ"

Е ОТ ТАМ, ОЩЕ ОТ ФР. РЕВОЛЮЦИЯ ТРЪГВА ОБРЪЩАНЕТО НА РЕЗБАТА ПРИ МЪЖОВЕТЕ...

Мдаа...изглежда същото ше е било и 1988 в Сеул когато България спечели 35 медала. Ама чукча писател а не читател...и със сигурност не мислител.

Само мацки медалистки. А мъжлетата къде са ? На гей парад или козметик ? То така са и българските мъже. Бедни, а жените им взимат по-високи заплати от тях. Спорта е олицетворение на обществото.

МОЖЕ ДА СЕ ХВАНЕ САМО НЕКОЙ ПО-ЛУД КАРАТИСТ ОТ НЕЯ .....ЗА ДРУГИТЕ - ЗАБРАВИ !

Предполагам заключенията Ви са на база мъжете, които познавате, но надали са представителна извадка :-)

Намерили сме си ниша....най неконкурентната: жени в ниски категории. При мъжете просто има повече конкуренция и ние няма как да спечелим там. Наблюдавам го и в други сфери...нашите жени покоряват повече мъже чужденци от колкото мъжете ни чужденки...

Направо щях да се затичам да я цунем, ако не ме беше страх, че ще ми изкърти фасадата! Млати ги, мацка! Да те помнят!

Браво на Ивет ... представя България на ниво което лаладжиите нямат думата тук да коментират ... Браво пак

Против сме само жени да носят медали за България, това не е социалистическо!

Мъжлетата са на Бузлуджа, да викат "бие сие пие".

Тогава не ни ли хвана с допинг, дето се оправдавахме с българското кисело мляко.

При социализъма жените работеха наравно с мъжете, без от това да се прави нещо особено. Виж, докъм седемдесетте на запад женорята си седяха вкъщи и гледаха дечурлигата...После тръгна цялата уйдурма с феминизма, та се стигна до днешните му уродливи форми.

Еее, сега медалите са истински, без допийнг.

Браво! Страхотно! Ужасно се радвам! Обаче и не мога да не пропусна с обявата: България търси: - мъже - по възможност истински

не се занимват със спорт, а с бачкане

Ей ме! Речи са що моем да ти помогнем?