17-11-2017 20-11-2018

Коментари

свиреше нормален съдия оня азер трябваше да бъде изгонен за два жълти картона още първото полувреме. Варятаря на Локото трябваше директно да бъде изгонен. Доства футбол се дава от бели държави. Ако някъде сте видели подобно държание без последствия, кажете. Локото трябва да се радват, че тази карикатура на вратар пази на Лвески. Иначе нямаше и през крив макарон да видят гол.

А от вашите говеда колко трябваше да бъдат изгонени, като подскачаха и се държаха за главата след всяко нарушение в полза на Локо?

Съдиите и ВАР яко бяха впрегнати да изкарат заветната точка за Мъри.

ЗА КАКВО НИ Е НА „ДЖИНГИБИ АНАДОЛ СПОРТ“ ТОЯ МЪРИ, КОГАТО СИ ИМАМЕ ВАР, СЪДИИТЕ И БФС ???

Даа, опашкарско "дерби" ! С помощта на съдиите, ВАР и гредата в последната минута, евроидиотите взеха точка от последният отбор в класирането. Голям успех, няма що!!! Все на такива успехи да се радвате, и не се пречкайте на хората, които играят футбол. Тази седмица Лудогорец и ЦСКА имат срещи от европейските турнири.Там е истината, там се играе футбол, тия отбори коментирайте. Какво ни занимавате с нещастните подуенски цигани?

Докато Боби Михайлов е шеф на БФС,системата ВАР винаги ще ощетява отборите,които играят срещу Левски.В този мач имаше чиста дузпа за Локо и нямаше гол за Левски,но съдията прави каквото му кажат в слушалката.

Локо-ВАР-2:2

Лецки, какво значение има кой ще ви е треньор бе, нали си имате съдии даже и за гостуванията..

Мачът наистина беше красив, виж гловете.

Това заглавие иронично ли е?

Ограбиха пладнешки Локо!

Какъв супер мач, бе.. вие луди ли сте. :) Дерби на изпадащи параолимпиици с по два леви крака :)))

Явно не си забелязал, но сортният драскач на дира е говедо

Макар че не победихме, видях борбен Левски и това ме радва! Само Левски!

SU-152

Миланов си е класа.

Първият гол от категоричен, фал по учебник. 4 Мин се разглежда, допълнителни спирания и само 2 Мин продължения на първото полувреме. С цената на всичко се търсеха първите точки за Мъди. Право говеда! п.с. Невероятен вратар е малкият мокет! Браво

Алоооо, червенокартонец и дузпата!!! Я си затвори оранжевата устица и си гледай EkoToi арена и джуджи свиненасилника!

7 мача, 7 точки. Паляк, ходи купувай миризливи борчета за колата и се ваксинирай при палмите. Недвй да надигаш глава след точка от последния в класацията