Коментари - Супершоуто идва: Кобрата обявява в четвъртък голямата новина за световната титла | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мууууаахахаххаха, Опулев - смешник и позор за България!

Не ми пука, че някакви диванни експерти и бачкатори ме коментират. Свикнал съм с това.

Пожелавам успех на Пулев. Дано някак си да станат работите ! Дано !

Този е абсолютен резил за българския спорт.Където и да отиде ни излага.Стилът му в бокса е тип "неандерталец".И по начина му на изказване си личи колко е прост.Ама на селяндура това не му пречи.

Опитният световен шампион, но такъв сам в опитите да стане нещо, което не може пак ще се плези и вика "ду ю ноу ху ай ем, бикоуз а донт ноу"? Пак ще се излага четвъртитата глава, после след мача може и някой мъж да целуне и ще вика "играли сме добро, ала сме немали шанс, продължаваме"

Е много ясно че Жорж Башур я е зарязал защото разбра където Емилия го е измамила, че детето Жоржина е от него, а накрая Жорж разбрал истината, как Емилия го е лъгала, че уж детето е от него, а то било от някакъв наркозависим клиент на заведенията в които Емилия пее. Ама тя естествено че няма да си признае какви ги е вършила и ще продължи да отрича, че се е осрала, ама номера и с корвенските лъжи не и минава вече. По заведенията хората масово говорят, че оплодителя на Емилия е беден мъж и тя за това си търсела богат спонсор и успяла, да омота в мрежите си Жорж, но накря той разбрал, че го е лъгала и че детето е от друг мъж и я зарязал.

Не ми пука, че някакви диванни експерти и бачкатори ме коментират. Свикнал съм с това.

Тоя шут никога няма да спре да се излага

Световен шампион по опити да стане световен шампион

Леке!

Тоя що не се пробва в политиката? Там поне не рискува да стане смешен, в тая жестока конкуренция...

Има двама шампиони в момента. Фюри и Усик. Всякакви други "шампиони" са в кавички. Нашия беглец не е имал нещастието да се изправи нито срещу Фюри, нито срещу Усик.

Тоя само...таняк пак ли ще става шампион

Основната му тактика е да бяга в ъгъла и да г налагат по врата а като втори вариант фа се крие зад съдията като Чарли Чаплин

Важно е да продължаме напред!

Пак ще има усмивки от старите ленти с опорният комик

една корекция. Махмуд е бил винаги мюсюлманин и това е рожденното му име. Мануел Чарр става Махмуд Чарр "Откакто съм роден, се казвам Махмуд Чарр и искам отсега нататък и в бъдеще да ме наричат с истинското ми име на ринга. Осъзнах, че името Мануел не отразява моята идентичност", се казва в прессъобщението на 34-годишния състезател. Той добави във фейсбук: "Аз съм Махмуд Чар, Диамантеното момче, настоящият световен шампион в тежка категория." Чарр променя името си в Мануел по маркетингови причини Роден в Ливан и от сирийски произход, в началото на професионалната си кариера през 2000 г. Чарр приема и псевдоним в стила на известни боксьори като Марко Хак и Феликс Щурм .

Марко Хак всъщност е Марко Хук...

Зорлем ще го направят велик Пульо. Спасяват му кариерата с мачове срещу някакви чували приключили за бокса

Ще обръща ли гръб пак ?

На Чар едва ли

Плати ли си на Белмекен борчовете бастун

Както казват руснаците, нещастията винаги идват по три...

Кличко е малко зает защото ще го накара да си глътне очилата.

Значи всичко е вече договорено. Мога да се обзаложа, че Кобрата ще бъде новият световен шампнион, и тогава ще настане една шумотевица, мале, мале,.....