Коментари - Светът е футбол: Церемония по откриването на Мондиала в Катар (галерия) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Катар не са виновни за алчността на западните хора :-) Хората са похарчили 200+ милиарда , което е умопомрачителна сума. Като видите колко много неща са направили за това време ще онемеете. Сега за отношението към работниците... ами какво да ви кажа от познати, които работят по цял свят в минната и строителната сфера съм чувал какво ли не Навсякъде има кофти и добри работодатели, тук оставам с грозното впечатление, че се се води някаква целенасочена кампания. Защо ли ? Защото тези неща ако са се случвали са се случвали последните 10 години от както Катар спечели домакинството. Всички се сетиха да плюят последните 2 седмици преди това. Хайде без лицемери моля. Идват ми в повече

Фроийман няма слаб филм. И дано с участието на това откриване просто да доказва, че е добър актьор. Иначе това значи, че е много слаб човек

Фрийман донякъде изкупува греховете си по отношение на Тръмп, нормалността и вечните ценности. Преди време и той избра грешната страна - тази на либералния псевдоморал!

22-то СП по футбол трябваше да се проведе в САЩ, но Катар ги измести... Оттам и последвалите атаки срещу Платини и Блатер, и огромната злоба на Вашингтон и по дадената оттам команда на всичките им слуги към домакините на първенството и към самото първенство ...

Бисмиллах Рахман Рахим.

Катар и световно ,леле смех.Тия от фифа дано не си изхарчат парите.Лакомията е пагубна.Смешно световно.

Mного рускини са проститутки там.....

И майка ти също!

VIVA QATAR! VIVA EQUADOR!

Катар са по-добрите, не слушайте педалът коментатор!

Хубаво за теб ще е,да минеш на нещо по-леко!

А най-хубавото беше, че във видеото на откриването имаше персонажи, представители на различните раси и култури, но нямаше "бял" човек представител на запада!!! На едно от най-големите световни спортни събития! Показателно, а? :))))))))

Това проблем ли е за теб?Нали всяка сутрин се виждаш в огледалото че си бял!!!

Коментаторът само хейти!

БНТ пак се изложи като кифладжии! Коментаторът им не спря да плюе срещу домакините през цялата церемония! И непрекъснато споменаваше т.н. "западен свят", каквото и да означава това....

браво на катар ! невероятно добри в церевонията по откриването

В Европа масово не гледат това световно заради експлоатираните до смърт работници по строежите на инфраструктурата и заради безумната сума, която е изхарчена за непропорционална цел. Това световно е еманация на корупцията и е поредната реплика на затъващия в корупция и морален упадък богата върхушка. Аз няма да гледам нито един кадър от това първенство.

Хляб и зрелища! Много пари и кич!

Като беше във Фашия, друго беше....

Отказвам да гледам порно с дъртата курва фифа!ЕПМ!

Прекалено много пари, излишна показност, престорена еуфория. Нищо не ме грабва - ни стадионите им, ни парите им ще ме накарат да гледам измисленото им световно. Изглежда ми като високопарните репортажи стил "работническо дело". Не, мерси.

При това с цената на много човешки животи! Невероятно падение! И аз не го гледам и няма да го гледам.

Катар ми е Лудогорец

А пък катарското вратарче ми е малката перука

се със купения вар

Толкова бандити на едно място.

Светът не е и няма и да бъде футбол. Това е просто една игра без особено голям смисъл. Нито ме интересува нито смятам да го гледам!

Не съвсем съгласен с коментаторът.

Най-вероятно с нищо съществено няма да запомня това световно, но да видим. Няма я тази тръпка, тази емоция както преди. Бях ученик, когато гледах САЩ 94, Франция 98, Япония и Южна Корея 2002. Лягах и ставах с мисълта за мачовете, затова и почти всички моменти от тогава са ми пред очите. Сега не е така... може би носталгия за едни отминали времена.

Не става само със зрелища. И ХЛЯБ ТРЯБВА. Нямаме налични ПАСТИ та да го заместим.

Сърцето ми спира

Светът е футбол в страната на хомофобията, забулването на жените и модерното робство. Футбол за кого точно?!?

Залагам на Андреа Банда Банда

Защо има жени на трибуните? Къде останха традиционните ислямски ценности и повелите на алах?

На Мохамед в путката воняща ! На Алах у гъзо посран!Само ЦСКА !

Олигофрен!

светът е пълен с олигофрени

И ти си от тях

Катар е болично заведение ,в което болни от катар на чурките от ебане на деца в дупетаъа и недоразвитите половиженски органи ходят облечени в болнични психиатрични нощници. Нещо да не е разбрано! Пред очите Ви е.

ако КОВИД-Ваксинираните почнат да Капят по Терена по Няколко на Среща със Сърдечен Удар!

Това първенство няма да се брои!

Нашенките инглуенсърки работещи около залива ще си отработят. Клиентела яко.

Ше има ли камили с ботокс и екстеншъни?

С британки и американки

ДЕДО МОРГАН ФРИМАН Е ГОЛЕМ БРЕЦ ЗА ПРАВА, АМА АКО МУ ДАДАТ КЕШ, НЕМА ГРИЖИ. ЯВНО INDIAN AND SOUTH ASIAN LIVES DON'T MATTER. ПОИМСЛЕТЕ СИ, КАТО ВИДИТЕ ТОЗИ ДА ВИ ПОУЧАВА.

при тоя Студ, Глад и Инфлация не ми е до цирк!

#BoycottFifa