17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Годзилата - аут! Евала!

Останаха само жени да играят!

А черно тото? Само питам...

Зобът може да направи чудото 120 кила жена да тича като изоглавена 2 часа по корта. Но явно няма измислен зоб за глезен, който да му помогне да издържа на усукване, причинено от инерцията на подобна маса.

да, Плишкова й скъса *адника. Невероятен мач беше - струваше си среднощното ставане ! при 5:1 за Серина в последния сет, човек би спрял да гледа, да но там почна най-интересното. Браво на момичето !!

По скоро грешка на инженерите в бокса. Свърши и горивото на последния завой преди финала.

Хубаво е, когато жена спечели в женски тенис мач, чувства се някак нормално.

Аз заспах на 5:1, за да не гледам триумфа на Серина. И се събудих с новината, че е паднала - невероятно!

Голям кеф

Сега ще се утешават с нашия и Шарапова

Кеф за всички нормални фенове на тениса по света и у нас.

"При 5:2 и 40:15 в третия сет Серина бе ощетена от съдиите с отсъждане за грешно стъпване при сервис, а в следващото разиграване тя стъпи накриво и всичко се обърна." Ia probvai pak.... !

...не това не може да е истина. А дали е набила някой съдия, не се споменава този път.

Отмъщението на съдиите

Фината черна дама не е ли пак изревала за сексизъм и расизъм?

А, това не е ли дискриминация!? Да загуби.

Беше невероятен мач! Браво на Плишкова! Мислех, че в този турнир няма кой да бие Серина Уилямс, но за радост съм сбъркал! Плишкова успя да подчини Серина.

Chefo77

Не зная кой какъв мач е гледал... Първият сет беше ОК. Вторият малко ѝ дойде нагоре на Плишкова, в третия Серина си я мачкаше както си иска. На чехкинята дори не ѝ се играеше в последните геймове. Не си мърдаше трътчето да отговори на сервисите. На това му се казва малшанс обаче. Да си усучеш глезена точно преди последната точка е ужасно стечение на обстоятелствата. Аз също НЕ харесвам Серина и се радвам, че отпадна. Но не ме кефи нещата да се случват по този начин.

64 kg caMo...