Коментари - Световната номер 1 в тениса отново е ядосана - този път на интернет тролове | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много грозно тва бре...мяза ми на настъпана чалтишка жаба...

Да го дуфа полската евФрейка

Всеки негстивен коментар от трол ли е? Това е доста претенциозно изказване. Не допуска ли , че просто някои не я харесват? Което си е напълно нормално.

Баси пезкрайните глупотевици. МНого й дреме кой какво й пише! Само сензации, да има за пред простолюдието.

Интернет не е задължителен, ко не знае тая поредна " активистка"

Че в Русия го спират.

Не се опитвай да оригиналничиш, защото фактите показват, че във Великобритания са арестували 2 пъти повече хора за постове в интернет, отколкото в Русия! :-)

И тая альона стана активистка..Като онова подобие на човек Рапиноу или като вечно циврещата Осака, която няма проблем само като прибира милионни спонсорски договори..През останалото време е в депресия..

тоя къв пол е точно?

Тя па седнала да чете хейтенето в нета. Няма по-празно занятие от това. Че и се развълнувала... Хората винаги са били движени от доста низки страсти - завист, гняв, похот и пр. Винаги негатиовното ще е по-лесно смилаемо за мноизнството. Разликата с миналото е само в това, че е имало ред и приличие, и не е било толкова лесно да се хейти. Освен това традицията е вадила на преден план добрите пориви, подтискайки низките... А сега - направо си ФБ и тикток звезда, резонирайки низки страсти.

омразата е взаимна

травестит ?

Ми един клик на log out и си решаваш проблема. То е проста работа.

Не може да е по-ядосана от Л.Панделиева!