Коментари - Свитолина призова: Без спортисти от Русия и Беларус на Олимпиадата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всеки маооумен укропитек вече се изживява като вселенски наместник - разпорежда, дава заповеди...

Моля всеки, който някога е чувал за тази, да ми сложи минус.

Аман от украйнски искания.Какво щеше да стане ако запада не наливаше пари в тази държава?

Нагли свини.

Аз пък предлагам да мине без украински спортисти. Ако има украинци, ще трябва да им бъдат дадени всичките първи места в знак на "солидарност", иначе ще реват много..

твоите управляващи бандерофашисти 8 години избиваха жители на Донбас, включително и деца /общо 15 000 докумвентирано доказани от западни журналисти/ , къде бяхте бе изроди?. Късно е либе за китка -бой до пълна и безусловна капитулация на бандерщата и западните неонацисти подкрепящи кървавия клоун Нарколенски.

Най-добре Олимпиадата да е само с украинци!

Тази май не разбира съществото на олимпийските игри. Навремето даже войните са спирали, за да се проведат игрите.

И без украинци никъде!!!

засранец,стига си повтарял тази простотия,не 8, а 800 години украинците избиваха рускоговорящи блядухи в Донбас

Gugnelid

Украинка призова да не се допускат силни играчи на олимпиадата, за да има шанс да блесне и да спечели :)

Ееее, наглостта на укропитеците става безгранична!

Колко злоба и неудовлетвореност има в това лице!!!

Очевидно, въпросната с преиначените си руски имена, каквато и да е била, няма елементарни познания за олимпийското движение, нито като смисъл, нито като послание. Не е за учудване, тези там са си такива - необразовани и с изкривено мислене. Още от създаването им в древна Елада, основното послание на това движение (независимо от религиозния му характер) е мирът. Ненапразно по време на игрите са спирали дори и войните и атлетите от враждуващите помежду си армии са се състезавали в тях. Ненапразно победителите са носели лаврови венци - лавровата клонка е била и е символ на мира. След възстовяването на игрите, инициаторът - барон Кубертен е подчертавал нееднократно, че целта е мир и съвместно съществуване. Цитирам го по памет: "Младежта на света трябва да мери сили в спорта, а не на бойното поле." Тази иска да използва Олимпиадата за противопоставяне, за военни цели, което е отвратително. Първият който се е опитал да направи това се е наричал Адолф Хитлер. Явно, в Украйна Хитлер има доста последователи, независимо че той е презирал украинците, а Гьобелс е нарекъл днешните им национални герои - членовете на УНА-УПА зверове, които след като бъдат използвани, трябва да бъдат унищожени, защото сред хората няма място за такива като тях.

Защото ви е страх руснаците в повечето спортове са водещи.

И аз призовавам тая световнонеизвестна укроку_рва да налапа някой черен американски чеп и да се разкара нанякъде завинаги ама не става. Още от древността олимпиадите са били символ на мира и на спорта, на спортните достижения и честното съперничество, място където по-добрия, по-силния, по-подготвения да победи. Дори войните са били спирани временно докато се провеждат олимпийските игри! Такова значение са имали и все още имат донякъде. За наглата и бездарна укробрантия обаче това е поредния шанс да мрънка и тайничко да се надява, че ако няма руснаци на олимпиадата може и да постигне някакъв успех само дето няма да стане. Пак ще се намери някой да я отнесе като куцо пиле домат. Като се бездарен дори и укра да си и да ти пускат аванта пак идва момента в който някой ще те размаже и ще ти покаже колко си бездарен. Като отпадне още в първия кръг пак ли ще реве? Сигурно пак Путин ще бъде виновен. Айде байгън вече с тия укри и това постоянно реване и искания. Да им намятат там бомби, ракети, напалм и да отървават света от тях. По-зле са от макетата, а това е много трудно за постигане.

няма друг начин за медал - Азаренка или Сабаленка ще и сритат задника

Доста тъпо изявление.

свинкторино - пази по - добре свинктера , че много се олаби .

Значи педале - отдавна е време да го налапаш .

Нещастничка ,в безсилието и безпомощността си злобна до мозъка на костите си. Защо не коментираш жестоките убийства от Азовци и всички всушници и натовски наемници.

Много, много злоба

А не иска ли да я обявят служебно за олимпийска шампионка? Както на Евровизия, където едни олигофрени се премятаха по сцената и им дадоха победата.

Трябва да попита президента си наркоман защо стана така, който съсипа народа си за шепа долари.

Приветствам тоя младеж Сеитолин от снимката, не на орките!

Пълно с рушлямски тролчета тука! Дрискт жалки коментари за жълтите копейки на Мутрофанката в несвяст! Такива антибългари като тях ДГД!

Защо да ограничат участието на Олимпиадата? За да се добере тя по-лесно до добро класиране?! Спортът не е политическа арена. Или си добър спортист или не. Другото е само блъф и признак за несигурност. Жалка позиция за спортист!

А не може ли без злобари като тази? Спортът обединява а не разединява.

негри може ли?

Защо Беларус? Защото са по силни в тениса. Беларус не воюва.

_stankow

И са кат почнат едни призиви. Ама призиви ти казвам ! Който не призове - няма да го пуснат на олимпиадата ! :D :D

Всъщност отдавна го прави, но не американски, а френски - нали е женена за Монфис, а скоро роди дете от него.

По-добре Олимпиадите да се провеждат без тъпите украинци и украинки

Я да си гледа там Гаелчо Монфисчов да не забегне с някоя друга...

Ами така ще плаче като я бият рускините.

Радвайте се, че има свобода на словото и може да тролвате толкова много. Ако бяхте в държавата, която уж подкрепяте нямаше да е така.

Понеже в момента в Украйна има много въоражени турити ,от цял свят. Предимно "тъмнокожи"- да не казвам негри, че малко се засягат тъмнозелените. И се чудя, какви ли ще са децата на майка укро-фашист и черен въоражен турист? Предполагам, че Свитолина ще може да покаже "еталон" !

..и без теб ако е най-добре

За съжаление драги, нашата "държава" , която е на последните места по така наречената "свобода на словото" , за пореден път доказа, че управляващата политическа класа ни води към все по-дълбоко дъно. От вчера, в "демократична България, член на Европейският съюз и НАТО" - нали това е основната дъвка в устите на онези 240 предателя - забранява излъчването на руски телевизионни канали! Това е демократично, европейско и много цивилизационо! Та нещо да кажеш по въпроса с "демкрацията" , "свободата на словото" и "цивилизациония избор" ???

няма лошо. Всеки е свободен да призовава каквото си иска.

Нали? Укриада :D

Мръсна укронацистка, до 2024г , братушките ще ви освободят

Аре и тая. И ако все пак допуснем, че защото Русия води война с Украина, има защо да не се допускат руски спортисти, какво са виновни Беларусците? Ами да не участват и Китайците тогава. И всички други дето не са на страната на Украйна. Или я е страх, че Руснаците са по-добри.

Джендър , пак си прекалил с тревата ?!

а ние призоваваме без Свитолина на олимпиадата

Благодатна тема да заработят копейките руслямските тролове.

А сърбите да се допускат ли? Новак Джокович също ушамари другите, като беларускинята и рускинята :))))) Мачкай фашистите Ноле.

И центове

Курв. курв. курв. както викаше Маите от Новите съседи . Баш курв. казвам аз.

В древноолимпийските игри са спирали сраженията и воюващите са се състезавали рамо до рамо, да покажат кой е по-добър... Днес разни изчеластрени кучки окраЙненски призовават... Накъде отива този свят... И ако някой се чуди защо питам за посоката, да вземе да гледа откриването на европейското по фигурно пързаляне във Финландия преди няколко дни - мазна гадна свиня-травестит, станал "жена" преди няколко месеца се прави на фигуристка... По-голяма помия от тази мислех, че няма да видя, а па то взе, че пуснаха и 3-ти епизод на The Last of Us... Да видите вий "джедая" как го е.бат цял епизод... Голяма гнус честно!