17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия спонсори, пари ли перат?

жалко за Бг футбол добро отборче

Най-нормалното нещо е един клуб да фалира, ако няма как да се издържа. И днес се изненадвам как може за футбола в България да се харчат толкова много пари като сигурно стотина хиляди души се интересуват от футбол. През играта се перат пари, има черно тото и се препродават чужди футболисти. Детски школи май много няма. Ако българският футбол умре утре няма никой да скърби за него. Поне аз за да съм честен.

Политическия проект Арда приключи. Шефа на боьо тиквата не е свикнал да дава, а да граби. След падането на простака и приятелите му свиват перките.

Турците от Разград са следващите

милен цветков стигна празнината на другарката празносливова, глъвогъзунова!" която педерасите от масонските съдилища оправдаха братята си с многото "съмнения за прицади" милен цветков е курва на професиите! какво се буните бе педали??? :-))))

в устенцата!

)--{;;;;;;;;}=----------- ~

миленко бе калтак и наркоман гнусен женкар и измекяр!

7милен цветков стигна празнината на другарката празносливова, глъвогъзунова!" която педерасите от масонските съдилища оправдаха братята си с многото "съмнения за прицади" милен цветков е курва на професиите! какво се буните бе педали??? :-))))

)--{;;;;;;;;;}=---------------- ~

По-скоро тоя хитрец Микренското джудже се отърва от онова недоразумение Тирето и го набута на Вълка.Той пък няма как да хрантути 2 отбора и отсвири АРДА.

тъмни, педераски, севернокорейскики облаци над тулупа, трупоа нещастен на педераста милен цветкоов ;:-))))!

)--{;;;;;;;;}=----------- ~

ще продължи и с доста други клубове и различни спортове и го намирам за напълно нормален оздравителен процес. Едва ли някой е особено доволен някой "бизнесмен" да получи държавна хранилка за 50млн. примерно, да отдели 10% за спонсориране на футболен клуб, останалото да го дели по веригата и да си прибира за него, поръчката да е изпълнена със субсахарско качество и примерно пътят да е за ремонт след две години, а от няколко десетки до 2-3 хиляди лумпени според тима да се радват, че "техният" отбор биел. Времето за тези схеми приключва. И да реват, и да не реват, "професионалният" спорт колко ще е пострадал след година-две - хората са наясно кое е по-важното.

Секнаха далаверите и кражбите под чадъра На Б.Б. и тия хукнаха да се покриват. Нищо изненадващо! Крадливите олигарси усещат че времената стават други и почват да свиват знамената

Еми Герп си отиват вече,няма как да се гепят пари от държавата,следващите са Лайногорец...

Само дето на Домусчиев бизнесът му е основно международен, та него го боли фара, щото не зависи от местните политически игрички. Отделно, практически към момента Лудогорец дори няма нужда от наливане на пари, просто защото е проект, който се самоиздържа. Няма бизнес ситуиран основно в България, който да може да издържа професионален футболен отбор на прилично ниво, не и без пари от евротурнирите. Нямаме пазар за професионален футбол, това е! Отдавна казвам, че е време футбола в България да се завърне към аматьорското си начало. Добрите играчи ще си намерят реализация в чужбина и дори най-накрая може да вдигнем и нивото на националния отбор.

нищо чудно!няма Европа,няма възвращаемост!