Тъжната и неразказана история на забравената жертва от "Хилзбъро"

Трагедията на Стивън Уитъл, който трябваше да е на трибуните в онзи кошмарен ден

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОСЪДИЛИ ЕДИНСТВЕНИЯ ЖИВ ПОЛИЦАЙ. АМИ АКО И ТОЙ БЕШЕ УМРЯЛ, СИГУРНО БИЛЕТОПРОДАВАЧА. ИЛИ ЧИСТАЧКАТА НА СТАДИОНА ЩЕШЕ ДА ГО ОТНЕСЕ. НО КОЙ Е УБИЛ ТЕЗИ ХОРА- СЕБЕПОДОБНИТЕ ИМ. МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕМ МАНТАЛИТЕТА, СЪЩНОСТТА НА СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИЯ АНГЛИЙСКИ ЗАПАЛЯНКО. КОГА ТЕ ЩЕ ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ, КОЛЕКТИВНА ОТГОВОРНОСТ. ЗАЩОТО ТОВА С ТЕЗИ 96 Е УБИЙСТВО ИЗВЪРШЕНО ОТ ОСТАНАЛИТЕ СКОТОПОДОБНИ ФЕНОВЕ.

Виновни са СОбствениците на тия ФУтболни фирми (Шефовете на футолни отбори). Тия, за да вземат повече пари, карат зрителите които ги гледат, да ходят да бият други зрители от същия град или от странта им... В този случай е станал бой между отбори от две различни страни,но такива мачове има доста по рядко, в сравнение с мачовете от първенството на страната. Васил Левски, Христо Ботев, хан Аспарух, цар Симеон и БЪлгарската армия, ЗАЕДНО са трепали араби, турци, сирийци и негри, за да я има България.

Аман от разбирачи.

petrovito

лека му пръст... но не откривам смисъл в подобни постъпки, още повече лично в тази. ако беше жив, то най-малкото, можеше да помага по-дълго. така че, тая пропаганда за болни островни мозъци си я заврете на тъмно и тясно(последното не е сигурно)

не откриваш смисъл, защото не си на негово място, а решението му е взето на базата на лични емоции, а не общоприета логика.