17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Законът за обявяване комунистическия режим в България за престъпен е действащ закон на Република България, приет от 38-о народно събрание на 26 април 2000 г. и обнародван в Държавен вестник, брой № 37 от 5 май 2000 г. Текстът му се състои от четири члена. В член първи се казва, че управлението на Българската комунистическа партия, дошла на власт с помощта на външна сила, обявила война на България, довежда страната до национална катастрофа. В член втори се изброяват десет обвинения към ръководствата на БКП и шест срещу целия режим. Според различните точки БКП е отговорна за различни неща, вариращи от „унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация“ и „моралния и икономическия упадък на държавата“ до нарушаване на човешките права и свободи по редица начини и подчиняване интересите на страната на чужда държава-СССР „до степен на практическа загуба на държавен суверенитет“. Член трети обявява БКП за престъпна организация въз основа на обвиненията от член втори, а член четвърти обявява всички действия, извършени с цел съпротива и отхвърляне на режима, за „справедливи, морално оправдани и достойни за почит“.

Отношението към ваксините е пропорционално на IQ на съответната личност. Само да висиш на коша не означава много.

Значи всичко ваксинирано в нба висящо по коша е много зле с iq-то. Кой ви даде право да определяте iq на хората? Кои сте вие? Какво сте правили преди ковид пандемията? Вие баскет, футбол, тенис, карти играли ли сте? Знаете ли, че най-интелигентните хора по света играят голф, поло, скуош? Компютърните игрички не са нещо лошо, но много си личи... Навремето така бяха белотаджиите и табладжиите като вас... Раздаваха iq...

Не мислех, че ще го напиша, но браво! Никакво отстъпление пред ваксинираната измет!

Бъди дебил цял живот и умри антивакс..

Първо ти, долна, подчовешка утайко!

Не виждам статия за двамата баскетболисти, които бяха осакатени от ваксината, и вече баскетбола ще го гледат само по телевизията. Те колко пари ще загубят от това, че никога повече няма да играят, не го смятате.

Не я виждаш защото няма такава

Здрваи хора не заразяват.

...

Глупак

Джокович също не се ваксинира. Трябва да има и неваксинирани спортисти за да си проличи какво отражение има ваксината и риска от заболяване. Аз подкрепям свободната воля на спортистите. Щом се състезават значи са здрави.

Спортистите са здрави над средното. Освен това са във възраст при която има по-малък шанс да имат серизоно протичане на болестта. Но не са те хората, които да дават съвети, защото те горе долу ще оцелеят от вируса. Но на някой майката/бащата може да нямат този шанс. И не говоря само за баби и дядовци ами и за по-млади майки/бащи. Имам съсед, който забрани на майка си и баща си да се ваксинират. Миналата седмица погребаха бащата (ковид). Не знам с какви очи гледа майка си човека... Тя ми каза, че вече слуша само себе си...

НЕ ни интересува... Ние си гледаме БЪЛГАРИЯ... Африканските ДЯВОЛ- маймуни да бяга обратно към Африка.. Алччи животни !!

отколкото на учени.... там ни е проблема. Маса българи вярват в разни Киро Брейковци в ютуб и фейсбук отколкото на учени от цял свят.

Как тогава вярваш на останалите 99.99% спортисти в NBA? Вие умните,красивите, толерантните, веганите, зелените класифицирате хората така: ВИЕ... Другите не са хора: те са ниско интелигентни, плоскоземци, ганьовци, ориенталско-азиатски бантустанци, спортисти, шлосери и зидаро-мазачи, таксиметрови шофьори, селяни и т.н.

Когато говрим за наука, първата стъпка е логиката. Та да отговоря на въпроса ти - от когато логиката престана да има смисъл. От когато разходките в парковете станаха вредни, от когато безполезните маски станаха полезни, от когато полезните антитела станаха безполезни и разни ей такива "логични" действия.

аз вярвам на лекари и учени глуппак такъв... проблема е че вие вярвате на 1% от спортистите в НБА ХАХААХАХАХ... аз ли съм тъпия в случая?

това за парковете ходи питай Борисов.. това беше негова логика Но да кажеш че маските били от беззначение..... то само говори какъв ти е интелекта. Кога са изобретени маските? Да не би специялно за ковида??? Продължавате да се излагате с въпроси които сами можете да си ги отговорите в гугъл

И пак профнизирате проблема. Не е въпросът дали му вярваме или не. Нито той се опитва да ти наложи на теб това, в което вярва. Изобщо не става дума за това, а за правото му на свободно изразяване на мнение (стигматизира се), правото му на труд (реално е отнето). Упорито се опитвате да внушавате, че тези права са нещо имагинерно. Те СА НЕОТМЕНИМИ. И не могат да зависят от новосъздадена конструкция като "зелен сертификат", за която никой не е гласувал. Правото се поражда от суверена. Глас народен, глас Божи.

Кой ви е казал, че вярвам точно по този въпрос на кайри ървинг? За кръстосан дрибъл, зонова защита и асистенции много му вярвам. За някои хранителни добавки и допинг може би също ще му повярвам... За този проблем не му вярвам, но както виждаме самият той казва, че не ангажира никой с мнението си за разлика от вас господине... Представяте ли си 8 млрд души да са на вашето мнение? Всъщност кого питам? Вие не си представяте друго...

Когато цитирах за маските - не го казвам аз, а СЗО - в началото казаха, че са безполезни, после станаха полезни. Аз нося маска, съответно и спазвам дистанция. Не ме мисли за луд.

https://www.dw.com/bg/%D1%81%D0%B7%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8/a-53705065

И за последно пиша, ивинявайте, не искам да се превръща в спам. https://www.investor.bg/analizi/91/a/debatyt-za-maskite-se-nagoreshtiava-322016/

Човека не е професор. Така че като може да си го позволи да си губи парите... Като му е толкова акъла.

хора които нямат нищо общо с науката говорят против науката :D

""Няма да разкрия дали съм ваксиниран или не. Това е личен въпрос и според нашия закон могат да се предявят обвинения към всеки, който ти задава такъв въпрос. Това е неприличен въпрос. Твърде много хора си позволяват свободата да задават такива въпроси и да обвиняват хората. Каквото и да отговоря, то ще бъде използвано в негативен план. Медиите са станали... нямам думи да го опиша. Разпространяват страх и паника сред хората, а аз не искам да участвам в това. Всички са настроени враждебно. Не искам да им давам причини да пишат за мен", каза наскоро Джокович пред сръбски медии."

отколкото на учени.... там ни е проблема. Маса българи вярват в разни Киро Брейковци в ютуб и фейсбук отколкото на учени от цял свят.

и същото време в Кърджали се лепяли изборни плакати на ГЕРБ на турски език(КОЕТО Е ЗАБРАНЕНО)... но заеби.... на вас проблема ви че някакъв е имал кандаско гражданство.... А иначе всички от ДПС??? за тях не питаме а?

личи си масата българи колко са умни.... щом застават зад НАЙ-ТЪПИЯ спортист за всички времена..... хахахахахахахах

Добре, че ти не си от масата хора, ей! Че тогава вече бих се отчаял истински....

хахахах...да радвам се че не съм от масата българи

Има една крива, която измерва мисловния капацитет на хората (по света и у нас). Та там ясно се вижда, че има хора с интелект над средното и таквиа със среден и под. Нормално е ако си от тези с интелект над средното да си в различна група от повечето хора. Просто повечето хора не са супер умни. Проблема е, че като по-голям брой са по шумни и по трудно можеш да ги убедиш що е то факт, какво е истина и т.н., защото мозъка им не позволява да обработва твърде сложна информация. Та като някой каже ваксината е вредна и той няма капацитета дори да обясни защо смята така няма смисъл да спориш с него - неговата система няма такъв потенциал. А за баскетболиста, тенисиста и т.н. не би му казвал как да си мята ударите към коша, полето на противника, защото не ми е в това силата. И на него не му е силата да мисли и дадава акъл.

използваш логика...нещо което липсва у масата българи.

Значи всеки, който не е ваксороб е ексцентричен?!! Поздравления и златен скункс за всички вярващи в това!

колко ТЪП трябва да си че да вярваш че земята е плоска и че във ваксините имало чипове

Значи сериозно сте толкова тъпи и вярвате че земята е плоска а? хахахахах

Изобщо не става дума за това. Става дума за Свободата като основно право. Не "зеления сертификат" ти дава право на Свобода, а хилядите загинали за това право и извоювали го за нас. Искат правата ни да се основават на този сертификат. А това се манипулира много по-лесно, от правата ни записани в Конституциите на отделните държави.

там всеки щат си има различни закони, като не искаш да се ваксинираш връщаш парите които Бруклин са ти дали и отиваш в щат където ваксинацията не е задължителна. Това че ти не вярваш в нещо... не значи че си прав. И не си прав... това е същото като с теорията за плоската земя... без доказателства се опитвате да настроите хората... ами няма как да успеете като сте шепа хора.

Не търси хитър замисъл там, където всичко може да се обясни с човешка глупост.

Като нашия Сточков. С топката - добре, на горния етаж - проветриво.

В неговата реалност Земята е плоска. Толкова. Защо трябва да бъде охулван? Всеки има правот да вярва и да не вярва, в каквото намери за добре. Виж, насилие върху другите не е правилно. Който иска да се боде с неясни неща, който не иска - да не бъде тормозен!

В моята реалност е идиот. Защо да нямам право да го охулвам?

За вярващите в еднорози кога ще има права !!! Това е дискриминация !!!

Така значи - той няма право да играе, а дементът Бай Дън каза, че не се интересува кои от идитотите на висши постове в админиситрацията му са фъкнати и кои не?!? Тук фашагата Кацаров каза, че не мисли да се ваксва, щото бил го прекарал някога си, обаче другите, които са го прекарали, са прекарани с натиск за ваксане?!

Кайри беше пълен идиот още преди да заговори за ваксините и плоската земя. С него винаги е имало толкова проблеми, колкото и талант.

Земята е плоска само зе тези, дето ги пръскат самолетите от високо.

Тия Милиони са Тоалетна Хартия напечатана от ЮдеюСемитите! Гледайте си прасете, кокошки, крави и т.н. и не работете с хартията на ЮдеюСемитите - само тогава сте истински богати!!

Земята била плоска...малоумна маймуна

Бъркал го с м.а.й.ка ти :)

Бъркаш го с м.а.й.ка ти :)

Вяаксините са все още одобрени "под условие" И подлежат на 2 годишен мониторинг. Което означава, че могат да бъдат поставяни само на ДОБРОВОЛЦИ. Принуждаването на хора да стават насила доброволци е недопустимо

Че кой кого принуждава? Не съм чул да ходят по улиците и да ловят хора за ваксинация.

Когато не те допускат до работното ти място ако не се ваксинираш какво е ? Не е ли принуда ? Правото на труд е залегнато в правата на всеки един човек ? Както и правото да откаже да бъде подлаган на медицински експерименти. А това в момента е точно "експеримент" Можеш да си отвориш сайтовете на ЕМА и да прочетеш, че ваксините в момента са в 2 годишен "main trial".

Тествай се за твоя сметка тогава!

Някои от ваксините получиха окончателно одобрение в САЩ и това позволява на някои компании/държавата да има изисквания за тяхното прилагане. Както винаги тук е пълно с дезинформация.

Ние в САЩ ли живеем? Спазваме ли собствените си закони?!

Човека си има мнение и си го защитава. Дали ще изгуби 100 или 35 милиона долара си е негов "проблем". Дир-аджиите манипулативните ви статии започнаха да се умножават

Разбира се, осмивате го и го подигравате. Но никой не казва, че правото му на избор да има мнение, и редица други права са нарушени. В демократична държава. Искрящия бисер на хълма....Вече символът не е Статуята на Свободата, а статуята "Замълчи".

Опс

Той има право на мнение, а аз право да се присмивам :-)

Ами присмивай се бе, кой те спира. Някой ограничава ли те да се присмиваш, като ти отнема правото на труд, образование, и т.н. и т.н.

цялата им американска псевдодемокрация -олигархо клептокрация от сектантни и старци -кабалисти е такава.

Брежнев викаш беше младеж...

- "Човек на годината" 2021 г.

Ебати манипулативната статия с цел да дискредитират човека...

Откога да излагаш факти е дискредитиращо, просто обясняват каква е ситуацията

Ние доматите ги ядем с колците....

То пък един човек...

Човек като човек - от майка раждан и обичан. Ти по-различен ли си?