Тийм за турнирите на Джокович: Бяхме прекалени оптимисти

Австриецът победи Григор в Белград, а след това е дал пет отрицателни теста

Обратно в новината

Коментари - Тийм за турнирите на Джокович: Бяхме прекалени оптимисти | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво сте се шашнали толкоз от един грип бе ? В миналото никой не го е правил на въпрос, сега обаче отровните медии сеят информационна зараза по цял свят, сякаш този вирус е по-смъртоносен от обикновен грип. Дори да е по-заразен, това не значи че трябва повече да се пазим от него, дори напротив - това значи, че рано или късно почти всеки ще бъде заразен, като огромното мнозинство дори няма да го усети - страните дето най-много се пазят са най-заразените - Турция, Русия....защото тъпите мерки само стресират хората и им съсипват здравето с глупости като маски и плашене на хора по медиите, НА КОЕТО СЕ ДЪЛЖИ ПОВИШЕНАТА СМЪРТНОСТ В НЯКОИ СТРАНИ - КОГА МЕДИИТЕ ЩЕ ОТГОВАРЯТ ЗА ТОВА ЧУДОВИЩНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ?!!!

Турботъпанаря от Хасково зарази половин Европа.

Не бързай. Просто Гришо беше първият който се е тествал. Китай бяха първите които откриват вируса, изследват и доказват че е нов. Обаче се оказа, ще и в Италия и САЩ има вируса още от ноември миналата година

Каква крещяща разлика в мисленето между цивилизован европеец и оня сръбски простак таткото на Джоко...

Спортистите по дефолт са глупаци, което важи и за тенесистите...професионалните от тях, но в по малка степен. Димитров вместо да каже глупаци бяхме, казва оптимисти...звучи интелигентно, но глупостта си остава! И така...затази този тенесист маса народ!

Chefo77

Ти видя ли, че интервюто е с Доминик Тийм, не с Григор ...?

Когато някой пише тенЕсист,а не правилното тенИсист е неграмотен и няма шанс даже да мете тенис кортове,та какво остава да играе на тях.

Да прекосиш 6 държави за да заразил повече от 200 човека ...това не ги разбирам.

На тоя сърбин трябва да му викат Клоуна не Жокера, също така той е световният номер 0 не номер 1.В разгара на пандемия е закарал там половината топ 20 е така за собствен кеф понеже се прави на голям мъжкар ама сега като се разлайневиха нещата си сви сармите и никакъв го няма.Ами ако някой умре? Ами ако получи необратими увреждания на белия дроб ? Той ли ще носи отговорност? Чалгар.

По принцип всеки си носи глава на раменете. Никой на никого не е виновен. Всеки от тенисистите можеше и да не приеме поканата.

Хайде стига глупости, а! Статистиката е красноречива и няма нужда политиците и лаиците да ни обясняват цифрите. Над 85% от случайте с фатален край са на хора не над 60, а над 67-68 години и над 95% от тях са със поне едно съпътстващо заболяване, което усложнение е причинило фаталния край. Ако изключим няколко големи огнища / Италянската провиция, Китайската провинция, Ню Йорк../ във всички останли места, заболелите са съизмерими с грипната епидемия през октомври-ноември 2019 и зимната грипна епидемия през 2018 и спрямо общите заболели, фаталния край е даже по-нисък. Строгите мерки бяха обясними за големите огнища / където и голямото струпване и не възможния контрол доведе до ескалация на заболелите/ , но не и да се блокира всичко тотално!

Нека всички изкарат леко,но има и доста случаи на млади без придружаващи заболявания които изкарват тежко,най вече стигат до пневмония..Не го пожелавам на никого,но се видя ,че в Сърбия са общо взето разпасани,затова имаха и строга изолация.Но когато мерките се отпуснаха ,навиците им се върнаха двойно.То и у нас не всички са отговорни,въпреки,че нищо не им пречи да са.