17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отворко крадлив, тии и сираков спънахте левски. ограбихте го и се изнесохте. стига се изказва бе малоу-ник

Борат Бай Ганев

Левски не може да се самоиздържа и търси някой да си изпира парите чрез тях.

Ма как бе, аз съм чувал, че Черепчето не обича да взема, а да дава.. ;)

Агент Тара, един от най-гламавите хора, които съм виждал. Адвокат, бизнесмен, доносник, подлизурко, далавераджия, солташак на майкъл Чорни!

Което значи, че ще бъде притиснат да издържа милиционерското клубче..

след като партията умря и уродливото, комунистическо четирибуквие се спомина, остана само този велик отбор.

Аха.. повтаряйте си го, фатмаци с пагони на соц-милицията.. Лефски-Спартак, като малцинствата - сами срещу всички.. смееееехххх..

мен за цска-то най ме е яд. Умреха и това си е

Колко мръсни ченгета има в тази статия! Просто ми се гади от вас! Не ви ли омръзна да ни занимавате с тези комуноиди социалисти, превърнали се в капиталисти! Стига!

агент Тара се изживява като съдържател на крайпътен хан. Ей тука вземи тия отпочинали коне, па остави твойте. Аз ше се погрижа за тях... Не съм левскар, а и по принцип престанах да гледам и да се интересувам от български футбол. Ще кажа само, че с Тара започна ерата на евродебилизма и опросточването на ФК Витоша... Лавчис беше последния свестен управител на клуба. От там всичко тръгна надолу.

важното е, че можков има пари. щот клубът не може да изкара такива за себе си.

Истината е, че демократичният ни "футбол" е черна касичка за тези тарикати и си менкат играчката ей така за кеф, като кученце или коетенце.

Посраните Евроидиоти.

Черепа помогна да се затрие ЦСКА, защо да не помогне и на Левски ?

Абе така си ги прехвърляте отборите като метреси ...

Пиши К.р за Левски и да си ходим.

То "ако имаше здрав разум" и ти нямаше да вземеш "Левски".

Що да не го вземе. Черепчето кърти кинти от всякъде ... пътища, лотария ...

Е то за т'ва, клубовете у нас обаче не се взимат, те ти се връчват, ако изкраваш много кинти, тр'еа върнеш малко у нещо дето отвлича интереса на масите от политиката, приемерно у спорт. Ако нЕма на кого да го връчиш, като Бирое го взима държа'ата. Ако предишните яко са го точнали и фалирали и нема дерибей, който да покрива дълга, праиш неква врътка, фалираш го преименуваш разни други клубчета и го връчваш на некой сгазил лука, па феньовете са прости, они им требе само име, че го припознаят.