Олимпиадата Токио 2020 ще задължи Григор да играе за България догодина

Промяната във формата за Купа "Дейвис" няма да му помогне, ако не играе квалификации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ейй.,. Голяма злоба сме българите. Нямаме оправяне...

Споко бе, на Гришо не му трябват никакви участия в световни първенства, купи дейвис и темподобни. До 2020 той ще е извън първите 56, така че отпада по първа точка.

каунаТ на миналата олимпиада прибра 1,500 000милиона уж з а подготовка, заложи Срещу себеси гушна още 2-3 милиона и се омете...

Е, съвсем се оляхте! Аз решавам, а не федерация, асоциация или пионерска дружинка. Айде, стига!

За съжаление всички действия на Гришо са заради фамилия Малееви-алчната арменка "демократа" и нейния зет и проблемите им с българската федерация по тенис.

Първо Григор трябва да промени нещо генерално, ако иска да спре пропадането. Защото ако продължи така, може да не е на Олимпиада, не защото няма мачове за България. Въпреки, че той най-добре знае къде иска да бъде. Може вече да е постигнал целите си.

А кой е казал, че Григор иска да играе на Олимпияда?! Човека се опитва да Ви покаже, че нещата в Българския тенис са много зле, но всички го плюят! Медал от Олимпияда е медал за Григор, не за България! България няма тенис който заслужава медал от Олимпияда или предно класиране за Купа Дейвис! Българския тенис не е Григор Димитров и не случайно той се опитва да се разграничи от това, за да спрът да се обсипват с лаври и пари хора които нямат нещи общо в него!!!! Но вие плюете Григор .... просто, безмозъчно стадо! Бербатов ви беше виновен, че националния не бие, а не перуката и БФС. Тук е същото, но акъл нямате да разберете!

И другите страни не са много цъфнали откъм тенис, но състезателите им уважават родината си и играят за нея. И още нещо, Дидо - не приемам критика от индивид, който е на ниво циганин откъм писане.

dotan

А ти с големия "акъл" така и не разбра, че мениджъра на Гришо от клана Малееви... реално зет на Малеевите... е скаран с федерацията и всячески се опитва да си разчиства личните сметки от което страдат феновете... а Григор, защото толкова му е акъла му се води по свирката вместо да си гледа играта и феновете... В резултат от всичките интриги резултата миналия сезон е на лице... Догодина без летящия старт от трето място ако не си подобри играта спиралата надолу ще е много стръмна...

Григор гледа като насран батко си Федерер.

Гледа с респект защото Роджър му е кумир! Ти как да знаеш как се гледа кумир, като твоя такъв е Кондю .....

Не го допускайте до участие в купа Дейвис, този интересчия, заслужава да пропусне олимпиадата заради безразличието си към българската нация.

и няма да имаме представител. Я си заминавай и повече никъде не се появявай, че си толкова тъп, че неАм думи

Ти па си мноо умна, ще имаме достойни представители, не като тоя пуяк.

той па като се е юрнал да се напъва да играе за България. Дайте му па една камара пари да загуби един мач по бързата процедура - голям успех за спорта ни!

Тениса е професия и не е нормално да задължаваме някой да работи в родината си . Това не искаме от лекарите шофьорите, футболистите и т.н.

Какво като го задължат? Та той не беше насилствено задължаван да участва на Олимпиадата в Рио, но взе парите за участие, отиде и гледаше мачът му да мине по-бърза, да загуби и замине в америка за участие в частен турнир, да бъде с дъртата си любовница.... Сега зорлем ли ще му даваме пари, само и само да участва.

Не искаме Григор!!! Да се маха от България

Не мисля, че някой българин има нужда или полза от Григорчо.

"не мисля" е ключовото в твоя коментар

Функционал

Очевидно е, че и ти си от замаяните общественобезполезни същества, които си мислят, че едно спортистче, независимо в какъв спорт е нещо велико.

Аз съм българче в Монако, в Рай свободен аз живея! Нищо българско и родно и т.н.

След последните му медийни изяви може и да няма много публика...

А аз си мислех, че ITF e International Taekwondo Federation ;)

Сега като почнат едни сърцераздирателни излияния и снимки с родното знаме във Фейсбоклука....

Че ти какво искаш бе? Това не е кой да е, а Григор, дето на частни турнири не играе!

пий си хапчетата и свиквай със света

Че кой е казал че трябва да играе на олимпиaдата ?!?!?

До тогава може да бъде и на 102-ро място.

На снимката двамата се гледат толкова влюбено, че чак е смущаващо.

Като варненски билборд

олимпиадата е държавен турнир, може и да се жертва с три мача за България, за да се класира - особено ако държавата пак му налее няколкостотин хиляди за "подготовка". А снимката би била идеална за билборд във Варна.;)

ще мине през лас вейгъс със нигерката и ще играе за краварите

Ами, то и ти си дърта, но никой не се събира с теб, та ставаш още по-зла, климактеричка!

Дай да те видим ти какво представляваш? На дърта КУКУМЯВКА най-вероятно...

Да си стои у Лас Уегас и да не се напряга да се връща! И без това няма смисъл от него тук.

да го бият като тупан и да ни излага! С какъвто се събереш, такъв ставаш, а той се събра с една дърта ......... За олимпиадата вече ще е пенсионер!