17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с една дума мангал. - Никога няма да го сравня с удоволствието да гледаш футболисти като :-Кройф,Неескенс,Г.Мюлер,Бекенбауер,Гунди,Жеков,Начко,КАМАТА,Р.Карлош,Ривелиньо,Б.Шустер,Марио Кемпес,Пирло,Професора,Роналдо,Кристиано,Меси,Роналдиньо и мн.други. А да пропилееш милиони долари за дрога и мърши и да плачеш с крокодилски сълзи за бедните и да плюеш алчните американци ???

Не бе футболист,а епоха във футбола. Светла му памет. А плюещите по него вероятно имат повече и по-лоши пороци.

Мразеше САЩ и затова го уважавам и като политик.

Голям футболист,но слаб човек.Вместо да беше пример за младите футболисти и за обожаващите го фенове,си отиде съсипан от пороците си.

Талантлив футболист на терена...за извън терена няма да говорим сега...

като не си запознат...тихо

Всички сме запознати, затова няма да говорим, а ти явна си запленен от невероятната му футболна кариера, която никой не отрича. Бог да го прости!

На снимката с Кастро,Марадона го гледа,сякаш Фидел е бога,а не Диего.

за Марадона, Кастро е бог. Всеки си има герои

той беше футболист и нищо повече това казва всичко

ти си нищо....че и повече от нищо

На снимката - велик футболист и още по-велик революционер. Син на плантатор, отказал да бъде плантатор - Фидел Кастро. Колко от днешните лекета, наречени бизнесмени, ако имат роби, ще им дарят свободата и колко от тях ще изквичат на умряло, че това е частна собственост? А иначе - Диего Армандо Марадона - една епоха си отиде!

комунделско изчадие :)

Браво Динко, страхотни снимки и материали за големия Марадона.

Не му е понесла славата. Слаба психика. Леке, наркоман и пиянде!

Не хули мъртвец, не е на хубаво!

футболист...вечна му памет!

Диего Марадона. Много му се кефех като дете.

Завърши една епоха.

Пфффф, тъпо

Сега отново са заедно. Какво нещо е живота. Ние тук очакваме това да се случи с Тулупа , а умира човек за който милиони са скандирали " Бравос ".

На него въжето му го нахлузи Каскета и пак той ще му ритне бурето. Питам дебелосерящия Шиши - а бе каде се покри Каскета, да не би някой да му е обърнал козирката ?

Съдбата на Фукарапитека зависи не от Шиши , а от дръндарския циганин, когото наричат "доктор" , а той едва е завършил СъПъТУ-