Тръмп се подигра с баскетболист №1 в света

Президентът на САЩ намекна, че Леброн Джеймс не е много умен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аве ей, Доналд Дък. Леброн е по як от тебе изгнило прасе мръсно

Stan Stan

В случая Тръмп е прав. Младежът не му е на акъла.

няма нужда от намеци - умен негър нЕма!

САЩ все повече стават за смях с този президент. И републиканците с ината си да го крепят на поста въпреки всичко накрая ще се докарат до загуби на частичните избори през ноември 2018. Като капак в резултат на погрешната му политика на търговски войни с целия свят ще има и негативни последици за икономиката на САЩ. Този клоун вместо да си върши работата се занимава с това да отговаря в Туитър на всички критики и подигравки към него? Това ли е работата на президента на САЩ - да се занимава с махленски клюки и закачки? Този човек чисто психологически е непригоден за поста, който заема, ако и да е демократично избран... макар, че предвид скандалните разкрития около компанията Кеймбридж Аналитика и нейното участие в манипулирането на милиони американски избиратели по време на предизборната кампания за президент на САЩ през 2016 г. демократичният избор на Тръмп е под сериозен въпрос.

този " клоун" така си върши работата, че не частичните 2018 ще спечили, ами и 2020 ще спечели, а ти си промит мозък, който не може да породи собствена мисъл. Кембридж Аналитика, избор бил под въпрос?!?!? Абе аланкооулу, Обама го хвалехте като месия , защото е правил точно това и много повече?!! Неговия избор не го поставихте под въпрос? И да демократичността на изборите в САЩ е не под въпрос, ами направо лъсна, че има зверска манипулация. Само дето манипулацията е от ФБР, ЦРУ, Обама като президент срещу Тръмп. Всичко това е ясно документирано. За разлика от алтернативната вселена, в която вярват некви като теб

Леброн Джеймс никога няма да се доближи дори на MJ.

Спортистите не са особено умни,защото докато другите хора учат,те спортуват. Нормално е.

Абей простак,ти идея имаш ли от национална баскетболна асоциация. Или си прост на гъбена чорба?

Там са гений според теб,дебил.

ГЛЕДАХ ИНТЕРВЮТО С ДОН ЛЕМОН - НЕ САМО Е ЧЕРЕН ЦНН ЖУРНАЛИСТ АМИ Е И ГЕЙ .....А ТВА ЧЕРНАТА МАЙМУНА ЛЬО БРОЙКО В МОМЕНТА СИ Е ПУСНАЛ БРАДА В СТИЛ ОБАМА БЕН ЛАДЕН .... .. НАПРАВО Е ЗА ПЪРВАТА КОРИЦА НА "ДЖИХАДИ МАГАЗИН"

Само да не те набара тоя гей да ти го ръгне в насрания гъззз)))

Ако един президент олицетворява дадена страна, ако той е глупав направете си сметка за американската нация.................СМЯХ

притежават сиво вещество - с два грама по малко от тези които нямат никакво.

Що бе, братче, що така с лошо? Аре ако си навит, да си мерим топките, а? Кой ще е по-точен в забивките и финтовете? Щото ти играеш на полето като дърво - право, куме, в очи! Така не става, нямаш дрибъл, пасовете ти винаги са грешни, а за отскок да не говорим! Все отскачаш до там, където не трябва! А, и много говориш на терена, да не си под чехъл и ти у дома и да избиваш чивии? Аре стегни се с тая рижава лукова глава и не се излагай. Дори и дъщеря ти е по-хубава от теб и мъ-ъничко по-умна!

Дираджиите - като плагиати на СиеНеН - пак се хвърлиха да преписват тъпотиите им, които имат за цел да уязвят Тръмп. Е, може да си изядете ушите - Тръмп е законно избрания президент, изпълнява си предизборните обещания и го чака втори мандат! А соросовите парички, с които се издържате, скоро ще секнат. Оглеждайте се за нова работа ;)

Това недоразумение ако си изкара пълен 1-я мандат ще е събитие. Разбира се инфантилите и неврастениците като Тръмп винаги са били харесвани от масата с нисък умствен капацитет, особено когато са устати и арогантни. Този надут пуяк вместо да си върши работата като президент постоянно кисне в Туитър, дудне глупости и забърква ежедневни скандали.

Трябва да си много тъп, за да не си разбрал, че скандалите около Тръмп се забъркват от фейк-пресата (като СНН например). Тя служи на и се финансира от противниковия лагер (да те светна - това са глобалистите като Х. Клинтън и Сорос). От друга страна, колко прост трябва да е човек, за да не схване, че случайни хора няма как да попаднат в надпреварата за президентския пост в САЩ?!?

а колко прост или с промит мозък трябва да е човек, че да не може да различи кога един човек лъже и кога казва истината? Тръмп е най-обикновен популист с тази разлика, че има пари и е малко доста по-устат. Обикновено популистите в политиката са хора без пари, които гледат как да се намърдат там, където могат да се насмучат като кърлежи. Повечето, разбира се не успяват, като нашия Жорж Ганчев навремето. Тръмп е едно изключение, което само потвърждава правилото. По въпроса, че медиите забърквали скандалите около Тръмп да те питам: - медиите ли са виновни, че Тръмп се държа скандално на на срещата на върха на НАТО 2017 г., когато избута няколко президенти и премиери, за да излезе на първи план на общата снимка, където се е надул като пуяк? - медиите ли са виновни за скандалното му поведение на срещата на Г7 в Канада тази година? - медиите ли са виновни за големият гаф, който направи тази година по време на пресконференцията в Москва след срещата с Путин от който излезе, американският президент вярва повече на руския президент отколкото на американските разузнавателни служби? - медиите ли са виновни за ежедневните глупости избълвани от Тръмп в Туитър, които после трябва да се замазват от администрацията му? На самите републиканци им е писнало отдавна от него, но не желаят да се излагат като си признаят грешката с неговото номиниране. Едва 4-5 месеца след встъпването му в президентска длъжност една жена-сенатор от републиканската партия беше възкликнала: За Бога може ли да имаме поне един ден без скандал в който е замесен Белия дом?

Добре им каза!

Trump has two parts of brain, 'left' and 'right'. In the left side, there's nothing right. In the right side, there's nothing left.

STFU, soy boy fag

zeddd

хаха добре го е казал

Тръмп е гении, играе ги всичките както и не могат да си представят, защото тези са индиви с много нисък коефициент на интелигентност и са далеч от това да осъзнаят, как геният Тръмп ги финтира, всеки божи ден.

така в руските СМИ ли се пише?

тръмп дирейнджмент синдроум яко тресе простолюдието :) дерзайте и се лекувайте, джендъри :)))

По-скоро в статията се опитват да изкарат Тръмп нещо, приличащо на "президент N1", което определено и на по-умните им е трудно.

Враг Номер 1 на Тутраканската селищна система.

Е аз ако съм най- добрия играч на билички в света, кво от това ??? Негрите са Измамници. Американците ги ползваха като Работни животни, добитък на плантациите( роби). Обаче след као им сврши работата на пламтаците, негрит вместо да си ходят ОБРАТНО в Агрика, тия решиха да завземат САЩ. А и още негри нападат към САЩ, още от 1950 г, като се наричат мигранти. Барак Обама е точно такъв Измамник влязъл в САЩ с Измама, наричайки се мигрант. Но и сега не е късно да пратят Барак Обама, вместо Волове, да оре полята на САЩ, впрегнат в каруца. Така Великобритания станаха Световна Империя, а САЩ беше част от тях.

Я си пий хапчетата!

Много билички ще да са те срещнали челно !?

От къде точно казваш е влязъл Обама в САЩ ? Той си е роден на Хаваите, което е американска територия. Възпитан и отраснал е в семейството на белите си баба и дядо. А ти "белия човек" вземи , че малко научи граматиката.

по-добре спри да защитаваш Тръмп, само ще му влошиш положението. С такива невежи и неграмотни глупаци - защитници още повече ще му се смеят хората.

много фенове нещо на една проста черна маймуна...

глупака пръв започна да се заяжда!

Знам миличко, че си инфантилен, но ако си мълчиш - няма да резбере и останалата чост от света.

Може ли някой да ми обясни: след като милиони си позволяват да наричат с какви ли не имена Тръмп ("президент No 1 в света", ако мога да използувам глупавото заглавие), защо той да не се подиграе с един спортист? Кой и кога е дал на спортисти, шоу-мени, журналисти и прочее хора от "развлекателната индустрия" по-особени права, да са недосегаеми за подигравки и критика?

Президента Тръмп е инситуция като такъв. Този смешник така и не може да резбере, че като заемаш такъв пост, просташките, махленски, дребнави, злобни, обидни коментари принизяват самата институция. Като президент, той винаги ще бъде предмет на обсъждане, критики, шеги и т.н. Така е било и за предходните президенти, само, дето истеричните, обидни и тъпанарски реакции са патент на Тръмп.

По-скромно със запетайките, че не ти се разбира, разбираш ли изобщо нещо!

руснаците сте почнали запетайките да коментирате, пък не може да се научите да членувате или ти си мелез на дървосекач в Коми и местна пача и знаеш по-добре български?

по-голям смешник от тръмп са нямали за президент!

да повярвам на Тръмп.

Ти ще си единствения.

Странно и двамата са богати..

Това критерии за интелект ли е?

това е заради селския израз 'като си толкова умен къде са ти парите'

Най-простите и необразовани американци са фенове на клоуна Тръмп по обясними причини.

Това, че Тръмп пак се е показал като простак от кварталтата кръчма и, че не е на висотата на президентската институция НЕ е новина. Това си е ежедневие. Чета, че едни хора си давали труд да броят колко пъти бил излъгал Тръмп откакто е президент....И от това няма нужда. Знаем, че е патологичен лъжец.

коментирайте, плебеи...