Требълът е факт: Лудогорец взе и Суперкупата след драма с дузпи

Разградчани са шампион, носител на Купата и носител на Суперкупата

Обратно в новината

Коментари - Требълът е факт: Лудогорец взе и Суперкупата след драма с дузпи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са псевдограндовете? Където всяка година достигнат ново дъни срещу "трактористи" "скиори" и т. Н.

Лудогорец са като Германия, няма значение кой какво играе, накрая Германия е шампион! Браво на Лудогорец и честито! Аз съм от София и вече съм им фен, и други хора около мен вече се зарибиха по Лудогорец, трупат нови фенове и в София. Писнаха ми всичките псевдо грандове, които вече дълги години ядат бой и не печелят първенството. Сега ми е по-лесно, всяка година шампиони! Кеф, а нарко феновете може да започвате да ме заливате с гной и жлъч, чакам си минусите. Все пак съм прав и вие го знаете, нали?

За съжаление печелят парите. А за нарко, на кораби на Домусчиеви откриват стотици килограми наркотици. Лудогорец е създаден едва 2001г като Разград 2000, После обединени с Антибиотик. А Домусчиев не се разбира с Титан за ЦСКА. Историята можеше да е съвсем различна.

моля те, уди кълвача, само за фенове недей да говориш... говори там за обръчи от държавни фирми, за гербаджийски пари за стадион-красавец в рязград, за краля-слънце с гелосана чутура за каквото искаш говори, но не и за фенове :) Че собствените ви играчи го казват, не ние - еми то тука няма фенове, ама добри пари дават и сме все шампиони ахаххахахахоахохохохохохохо шнур за рязан колец и запомни - утре да изчезнете, на НИКОЙ няма да му пука.

Имаше фенове,основно на Лудогорец, но не се виждаха, защото бяха от страна на камерите.

На кого му пука?

а ко туй требъл на нашенски бе

И двата отбора изглеждаха неготови. Лудогорец имаше късмет с дузпата. Но по никакъв начин нямаше предимство. Изгонването на играч на ЦСКА 1948 не видях за какво е и не показаха на реално повторение и да гледат на ВАР. Това един вид ги ядоса и заиграха по-добре. По-преден сезон редовно си играеха с човек по-малко. Накрая все пак предимство имаше Лудогорец, че явно се измориха. ЦСКА 1948 докато играеха със защитник по-малко, изглеждаха по-добре. Като пусна защитник треньора, вече се посмениха нещата. Показателно е влизането на 15 годишен българин за ЦСКА 1948. Имат вече утвърден и на 18 години бек. А започнаха срещата с 8 българи, а Лудогорец с 1. Все някой трябва да развива играчи.

Резаните у нас са хегемон, но в Европа не позволяват с български съдии, иначе и там да са хегемон...

Не че нещо, ама двата отбора бяха наказани да играят без публика ли?