Три дни до Мондиал 2018: Русия и светът нямат търпение (галерия)

Чакат се над милион фенове, Фен зоните вече ги очакват, а звездите пристигат в страната-домакин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще мине и ще замине, въпросът е кого ще нападне Путин след него. Като свърши олимпиадата в Сочи, нападна Крим и Източна Украйна, сега кой ли е наред?

три дни преди мондиала, публикувате плакатите с кървища на някой си съименник на нападателя на Борусия и на украинския национал Андрий Ярмоленко, при това заличавани от мрежата плакати на някакъв злобар, украинец, който с нетърпение очаква да полива с кал и кървища в картинки в първенството. Не е ли някак меко казано неетично? знам, че ще триете, но же го преживея.

След ОИ 2014г., РФ отново ще покаже на света как се организира събитие от такъв мащаб! Англичани, пръснете се от яд! Световното е в РФ, а не в Англия... :))

Само можеш ли да ми кажеш, какви братушки са ти тия?

На тебе не са ти братушки. Ти си авер и аркадаш с турците и слушаш тежка азиатска чалга със зурни...

Много си зле братко!

Слава на Русия ! Давайте, братушки !

Странни допотопни снимки,които въобще не отразяват мащаб на свършената работа, красота, размах на съвременни спортни съоръжения – последна дума на технологиите, празничен и спретнат вид на околната обстановка. Няма нито една снимка на стадиони в различни руски градове,където ще се провеждат състезания. Фотожурналист не е свършил работа както трябва.