Трикратният шампион сър Джеки Стюарт: Във Формула 1 няма расизъм

Големият пилот говори след нападките на сънародника си Люис Хамилтън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кажи го на онази черна маймуна Хамилтън където се прави на обиден. Сега му сърбайте попарата като го докарахте.

stanka.j@

Карането на болид е скъп спорт,много от бедните бели не могат да бъдат забелязани от богати спонсори, да не говорим за чернокожите, където бедността е с по-голям ръст.

За този има само една дума и тя е ОТПАДЪК.

Никога не е имало. Имало е японци и латиноси, но не и черни. Все бели шампиони. Отговорът е прост - били са достатъчно некадърни за да не ги забележи никой. А Хамилтън е проект, от осем годишен го обучават за пилот.

Хамилтън трябва да бяга към Африка... Там да кара коли и да приказва за расизъм..

На Хамилтън майка му е бяла, а той съответно мулат. Къде се бута с негрите не го разбирам.Разглезено богаташче.

Чети, преди да пишеш глупости. Бащата на Хамилтън в отделни моменти е работил на три места едновременно, за да може лапето да тренира. Не е евтино да си отгледаш пилот.

Ако на беднотията викаме расизъм докъде ще го докараме? Знаеш ли колко бели хора има които работят на 2 и 3 места? Повечето са емигранти от източна Европа в САЩ, Канада, Англия, Германия.

Вярно е - негър, кара болид, разработен от арийци по европейски и азиатски писти.

Към белите определено няма. :) Трябва да се съглася с дядото. :)) п.п. Абе, колко от белите са готови да си сменят място с малко по-богати от тях черни? :)) Имам предвид, расизъм няма, нали? Получавате повече кинти, пък просто цвета ви е друг, а това няма значение, нали? :)))

"...е независимо от цвет на кожата или пола, тези хора ще получат образование..." Цвет на пола или дали е с пола или не. Щото те шотландицте сите са с поли и не съм чул някой да се оплаква. Е има още къде да се образоват, но това е друга тема.

Ми то тия небелите ги бива само да ги млатят ,,,,, за шофирането се иска и акъл! Няма небели - няма и расизъм!!!