17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харесвам Кобрата. Радвам се на успехите му. Патриот е. Желая му да се пребори с проблема "суши". Но няма да скрия - съжалявам че е недостатъчно съобразителен. В поведението му липсва "ниво". Искам да победи Джошуа, въпреки че не вярвам или по-скоро съм 30 на 70 за Джошуа. Но дори в поведението и Кличко и Антъни са малко над него. Моля те Кобра, поработи върху поведението си. Именно заради нас, твоите фенове и заради България, която толкова много обичаш и тя те обича.

Кубрате, загазил си здравата брате..уж си боец а си станал роб на долната си глава..

Ако глупака пульо беше лъснал бастуня в съблекалнята, щеше всичко да е мирно и тихо.

Аз искам госпожата да ни каже точно и ясно колко часа след целувката се почувства омерзена и засрамена....

Западналият свят през цялото време се занимава с глупости и за това пропуска важните неща. Това к.урве след мляскането се беше нахилило все едно, че Кобрата вече го е оправил поне два пъти. Сега парици му се искат. Дано в САЩ са останали нормални съдии, неподатливи на на феминистките простотии и джендъризма. Впрочем, Пулев може да се опита да се изкара мюсюлманин. Там сега е много модерно.

Тази си го просеше, деколте до пъпа, усмивка след целувката....само не разбрах какво й хареса Кобрата на тази с вид на зубър-темерут. Явно адреналина предразполага към раздаване и тя се е възползвала по най-долния начин, хем й е кеф, хем пари да изкара. Не се ли вижда в огледалото.....

Ах,палавата Суши, с долари от Кубрат ще се нагуши, и банковите му сметки до дъно ще пресуши.

Само руските медии като по-адекватни не направиха от мухата слон. Голям праз, че Пулев мляснал набързо някаква Суши с поведение на проститутка, нали не й е завъртял десен прав?!

Дано успее да го осъди...не на нагло просташко поведение в и извън ефир

А не е ли нагло да се явяваш по телевизията като полугола проститутка?!?! Трябва да има филтър, съобразен с етикета. Че то утре някаква ще се подхлъзне и падне на ... му, после ще го съди за изнасилване....

Може да стане заглавие на филм например Целувка за отличници или нещо по атрактивно.

с климата, със замърсяването на океаните, с поголовната бедност по целия свят, с тероризма, с превъоръжаването.....ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРОБЛЕМ се оказва ЦЕЛУВКАТА НА КОБРАТА...Ето така ни замотават докато дойде ИСТИНСКАТА КОБРА и НИ ЦЕЛУНЕ ЗА ПОСЛЕДНО...

Целувката на Кубрат, или апартамента на Цветанов е на по-занижена цена?

Американците нищо не разбираат от байганьовщина. Кобрата винаги се е бил за България, а не за пари. :) Тази порция "Суши" ще се окаже като цигански таратор ( без мляко и краставици), но и най - скъпата.

Сушито няма да я огрее. Първо на интервюто аз и видях зърното. Второ след целувката беше щастлива и по важното, каза че е о кей. Трето - после на партито пак изглежда щастлива, прегърната от Тервел. Така, че този път май няма да и се получи, на дебелата грозотия.

Как няма да е щастлива, при мисълта, че ще стане звезда и ще вземе парите, дори без нито една аркада. Жените мислят само с една глава.

С тази между краката си ли?:-)

Щом не я е удрял под пояса, значи е играл чисто и срещата може да продължи.

Научих древна японска рецепта за саке. Млада девойка поставя ориз в отворите си за малко и след това ориза се оставя да ферментира и се прави саке.

През това време сумо - борец я цЕлива и размачква, та да може да се навлажни ориза

Има само един изход за Кубрат - да хване и да нацелува слюнообилно некой наточен репортер, после да се изцепи че е е пасивен гей - и тогава целувката с тази пача ли е, суши ли е, ще се окаже еднополова целувка. Освен това гей-днижетието ще се спусне да го защитава, а то нема спиране и мирясване докато не унищожи въображаемия или реален противник.

абе стига сте плюли бе, не виждат ли че кифлата и феминистки, джендъри искат да живеят на гърба на другите с разни измислени "насилия" когато има малко "хулиганска" постъпка, за което си има наказания, пък и в бокса трябва да се държи имидж на "лошо момче" и толкова, но чак да се таксува и наказва като насилие с някакви безумни глоби че и лиценз да взимат това вече минава всякакви граници. Ако не се спрат тия откачалки хич не е добре, сещам се за известната снимка с моряка който награби да целува случайно стещната жена когато обявяват края на войната, емоции, радост.А е логично веднага след срещата боксьорите да са малко неадекватни и в един момент тая като му се натиска да я възприел като гаджето му и от емоциите от победата да не се е усетил какво прави, трябва да ги убеди как се е чувствал той. Няма как обикновено хулиганство да се смята за насилие, съжалява много, извинява се за хулиганството,но не приема че е насилие, защото бедна ви е фантазията с кой адвокат си има работа, световно известна вманиачена феминистка, всички известни случаи ги води тя и щерка и, какви безумства измисля нямам думи. Всяка дума трябва да е извиниение, съжаление,не е разбирал какво прави, не е искал да я нарани. само това да повтаря и навсякъде, в изявления , в срещи интервюта , ако иска да спаси малко от кожата си, за парите не говоря.

ДИР ми е изтрил коментара за путката

Karai bez putka.

За ваше сведение: вижте я в "Инстаграм" с нейна публикувана чисто гола снимка, имаше над 1500 лайка... За мен "мурвата" си прави "PR" !!

Като му прилапа милионите ли?

Видяхте ли сега какво става, като не се изучава джендър идеологията в училищата? Отивайте на протести пред Конституционния съд да се приема Истанбулсаката конвенция, щото ще ви ошушкат до дупка!

Има логика да се смята, че този скандал ще му донесе известност и всичко може да е целенасочено и планирано. Целувката на Кобрата не ми се стори, че е спонтанна, в резултат на еуфорията от победата и на слаб контрол от ударите след мача. По-скоро беше обмислена и планирана. Само да не излезе сметката на планиралите я без кръчмар. Дали това е сексуално насилие? Тервел твърди, че тя се целувала с двама човека по време на празненствата и очаква това да е оневиняващ факт. Няма значение че са двама, ако е искала да се целува с тези двама и не е насилена да се целува с тях. Това е неин избор, а с Кобрата не е имала избор. От две години се преследват режисьори, артисти за секуален тормоз и случаят не е никак, ама никак безобиден, може да се стигне не само до раздяла с милиони, ами и до затвор. Единственият изход за Кобрата е извън съдебно споразумение, да и отиде на крака, диаманти, бял Кадилак, и да се опитат да отстранят адвокатката, чийто хонорар вероятно ще е процент от обезщетението и при такова развитие остава на сухо!

Всички печелят! Ще се стигне уж до "споразумение". А предварително вече са раздадени едни пари за това участие. Включително и на адвокатката. И тя ще си вдигне рейтинга. Промоутъра пръска 4-5 милиона за този "скандал" и печели 10 пъти повече от следващият мач, заради известността, която преди това липсваше до такава степен.

по принцип има разни игри и сделки в тия "шоута" особено от организаторите, но ще е интерсно ако са се разбрали с адвокатката.Тя е откачено скъпа, за колко ли ще се навие.

Много неграмотници се навъдиха да пишат за дирбг, като че с конкурс за простотии ги избират!

И ние ще правиме шампион!! Е пак е нещо. Като не може да го коментират заради невероятни боксови умения, в крайна сметка може и заради целувка. Толко си може човека. Важното е че бабата цаката да го коментират.

По-правилно е да се каже Джени Ревлата. Като я гледам, а и по поведение си е 100% завършена К=рва.

Пич, в случая спорното е дали е налице сексуален тормоз или не! Имам чувството, че някои се надяват, че сексуален тормоз над проститутка или курва е смекчаващо вината обстоятелство!

Още ли не сте разбрали, че това е измислено от промоутъра? Първи мач за този промоутър. Ясно е че малко ще пишат за победата. Прави се това "шоу". Развихря се скандал. Пулев е в медиите. За следващият мач ще е известен. Така се правят пари на този континент - със "скандали". Целувката е направена нарочно, защото е било планувано.

Ами аз това го казах още в предната тема, че е един ПР сценарий, но... Ютуб е показателен. Вчера мача с дину имаше 80 хиляди показвания, а целувката- милион и триста хиляди. Следващия мач на кобрата няма да е в мазе.

Жена правила веднъж любов за пари никога повече не може да обича безплатно.

Добре, беше забавно тия дни, но вече много взе да писва... Напишете една статия за някой истински спортист. Съдби на кръстопът не ни се гледа!

Тоя се взе на много сериозно.Да си целува чорбаджийката и да не си мисли че е много велик малоумник

не е късно, да станеш за резил.

Първичен инстинкт на балканска биологича еденица.Но тази Суши,банковите сметки ще му пресуши.

Рядко се е случвало проститутките да са умни. Да, ще се пробва да вземе пари, нали е проститутка, но дали ще успее не се знае. Сега има една проститутка дет след процеса ще трябва да плаща на оранжевия над $200к

Кубрат е бай-бай от спорта. Поредният тъпанар, когото ще вразумят по трудния начин. На всичкото отгоре парите от кьотека, който яде от влаха ще отидат при цигането, което той награби. Гаче ли си няма нашенски циганки тук да целува.

Трудно е да си мъж тези дни в путко-либерасткия коптор

Пуле, пуле- да мирно седяло, не би чудо видяло. Но селянията не можеш я запра, носиш я с теб където и да отидеш. Рано или късно някой трябваше да те върне на в реалността.

Нещо не мога да разбера изкривената национална гордост с този индивид. Не само че не прославя, ами излага България и намира все нови и нови начини да го постигне.

Жена съм но тази е някаква абсолютна..Па.ч..вра..и използвачка, Пулев доста самонадеяно е постъпил, но тази търси пари..филипинкити са всеизвестни

Оффф, стига сте ни занимавали с тази аграрна единица!

Няма нищо по лошо от незадоволена жена ако е беше на ебал сега нямаше да има проблеми.

По-лошо от незадоволената е алчната жена.

По-лошото от незадоволена жена е самозабравил се мъж, на който всички селски дела не са му чужди. ;)

Санким е честна!? - както би казал познатият герой на Алеко

Добър ход Пулев, в америка скандалът и известността носят пари.

Да го вкарват в затвора и да се приключва,че ми писна да четем глупости!

Тая не го иска в затвора, а да му вземе пари. Ако Кубрат влезе само в затвор и не плаща никакви пари на тая ще е по-доброто. В затвора може евентуално да е само няколко месеца, но ще бъде като жив бог за другите пандизчии, а кучката ще се спука от яд. Ама тая иска пари.

Е за бог незнам но за мъжка проститутка може