Целувката на Кубрат разпали голям скандал в САЩ

Пулев написа в социалните мрежи на английски, че с репортерката са приятели

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не е налитал да я целува. А обяснението му, че са били приятели звучи от тъпо, по- тъпо. Колкото и да сме глупави, на всички ние ясно,че приятелите не се целуват така.

Мамицата им мръсна,сега ще го попилеят! Сбъркани психопати,само мислят от къде да изкарат пари.....На тая репортерка половината и цици бяха навън...сега се прави жертва на сексуален тормоз....

Насилствена била целувката , ама друг път :))) Това сигурно ще остане най-светлия спомен в жалкия животец на сушито . В страната на затлъстелите дебили всичко е само кинти , затова е редно очилатата да си плати за приятното преживяване ;00000 Мачкай , КОбра !!!!!!

Американците са луди!

По-важният въпрос тук е, че с една скандална постъпка, можеш да спечелиш повече популярност и пари, отколкото с талант и многогодишен труд. Въпрос към нас самите защо е така. Май такава е човешката природа. Има нещо много .... извратено някъде дълбоко в нас.

Всичко е сценарий. И двамата печелят популярност от случая. За победата на Кубрат Пулев малко щяха да научат, а пък въпросното интервю с великата репортерка с очилата и силикона съвсем нямаше да види бял свят. С възмущението си работодателят печели популярност. Прилича на един идиотски Биг Брадър. Всички печелят.

Няма спор, много ганювска постъпка... тука не става въпрос даже било за галантност, било голяма или малка работа, ами за личен избор - който е на уважение в САЩ. Тука почти всичко е позволено, ако не пречиш на другите. Тоест, ако и двете страни искат да се нагъват по телевизията - може, даже ще ги аплодират. Но не може един селяк, ей така първосигнално да мляска наред... Ами ако, ако тя не иска? Искам да попитам тука мрънкащите мъже че това не било голяма работа, че “джендърски” му работи, и т.н - Ами ако някой селю реши да намляска вашата жена, ей така щото му се приискало дали пак ще омаволожавате тази постъпка? Сега в Джени е и ножа, и хляба - ако Пулю хубаво се целува ще мине метър, ако ли не да се готви за големи нерви. ~ А, иначе викахме за него като луди около ринга, а той така да ни изложи накрая! Тъпак...

Ами и аз ви се чудя. Ходили викали. В крайна сметка си остава глупав боксьор. Не е чел историята на майк тайсън. Най великия боксьор опропастил кариерата си заради глупостта си. Милиони имаш, може да имаш почти всяка. Защо ти е да изнасилваш.... Така и този. Толкова му е била размътена главата от удари и адреналин, че не знае какви ги върши. И другия умник го защитил. Добре брат му е. Да се стяга да му помага и със плащането на иска по присъда за тормоз.

Напълно си прав и дано да си мъж- за късмет на нас жените и за чест на мъжкото съсловие.Но се готви другите мъже във форума да те попилеят

Американците знаят как се промотира. Предполагам, че скоро ще го знаят като Лошото момче от България.

Дори журналистката да не прови никакви преенции към кубрат ,медията ще го изяде,в америка само гледат за какво да се захванат да те съдят за пари,тия са нешо подобно на маще цигани за пари ще ти извадят вода от 10 кладенеца,ще те лъжат ще те мажат само и само да ти одерат кожата,кубрат може да си доде в България гол като пушка та страната на ограничените възможност ще му стане най-омразната в живота!Младо момче няма опит!Евреите ще го изядът жив!

E sled tolkoz boi v glavata se pooburka choveka...kvo tolko... da ne i e izvadil okoto???

Ми това е Америка бе ! Как можи така? Да казва че не искал, че това не е верно и те така

Мен лично също би ме догнусило някой да ме награби както му падне. Наистина унижително. От друга страна що за журналистка е това- предната част на блузата липсва, по- скоро мяза на порно звезда. Накратко- евтин пиар

Predstavi si, i mene... ma jena da me nagrabi... ajde ot men da mine.

В щатите всичко е пари, ако тази може да го одруса с няколко стотин хиляди ще го направи със сигурност, няма да му прости. Още повече , че сексуалното посегателство е най големия грях там. Със сигурност няма да му се размине тая целувка на Кубрат. Другият вариант е да се оженин за нея хахахаха.

Сбъркана работа. Мъж може, а женска не може. Ако репортерката не подаде иск, ще му се размине в САЩ, но като се върне в България при жена си ще има нова аркада.

Кубрате, така е добре. Ако така беше целунал мъж, по-добре не се връщай в България. А сега ще се разделиш само с няколко милиончета, бълха те ухапала.

Накъсо,Кобрата се издриска насред щатите.И то доста миризливо...Тзи целувка според техните закони си е чисто сексуално посегателство.И мисля,че няма да му простят тази простотия.

мерцедеса счупен, фейса му нацупен.......абсолютен! ...златна щи излезе тая целувка!

Коврата сега иска кинти.

Освен да звучи като по надут кретен сега вече и се държи като такъв. Сега да затвърди впечатленията. В края краищата ще му е от полза за промотиране на следващия му мач, щото сега е навсякъде по новините в САЩ.

пак ще станеме известни с простотия

Я стига с тия лиготии-"..насилствена целувка".А Джени се смееше щастливо! Сега ще я накарат да му поиска част от хонорара,мейби.

както се смее, така ще му смъкне милиони.

Стари моми ще си останем, ако мъжете се пристискват да ни награбят на днешно време. В кръга на майтапа. Но много насериозно се взеха на Запад. Вече и писмено съгласие за секс да се изисква. Един поглед може да се третира като сексуално насилие. Какво остава за предложение за кино примерно. То да ти се отще въобще да имаш връзка...

Той я е гледал или я е канил на кино? Всичко каза но нищо по темата....

И сега кво стана? Вместо да му се радват на победата, го хулят за една тъпа първосигнална постъпка... а и вероятно ще го отнесе много яко.

Това, които е направил Пулев е гнусно и недопустимо. Това момиче е на работа там и му взема интервю . Никой не може да те мляска в устата без твое съгласие. Дано да го глобят яко. Първо тя може въобще да не го харесва и това да е отвратително за нея. Второ чрез такава целувка може да пренесат и болести, не е хигиенчо с една дума.

Кубрат беше току що завършил срещата, имаше аркади и много кръв по него, целият плувнал в пот, не е подходящ случай за целувка в устата на младо момиче. Да не говорим за женската кампания в САЩ срещу всички известни мъже - за едно потупване по дупето може да те заведе в съда, мъжете вече стоят демостративно на разстояние от жените и не си позволяват дори да ги заговорят... това е САЩ, не е България! Обясненията на Кубрат не вървят, още повече да злепоставя жена, никой истински мъж не прави така! Иначе момичето не е точно журналистка, а "модел", и по принцип е много провокативно със своите чисто голи снимки в социалните мрежи, само с едно зелено листо и много парчета суши наредени на него - "ела вълчо изяж ме"... Дори и името и "Суши" идва оттам... Но точно затова Кубрат трябва да си отваря очите и затваря устата...

Южен темперамент

Сега китайката има шанс да стане милионерка, всеки съд ще осъди сластолюбеца Пулев моментално, щото има публично доказателство за сексуално домогателство.

Абе байно, да беше извикал китайчето в хотела и да му беше платил, щеше дискретно да го мушкаш и отпред и от зад и от горе, защо се насра публично?

Като получи призовката за съд, Пулев ще се ооо'Пули. Абе глупако, в Америка секса е дискретен, не е публичен както у нас. Имаше вид на загорял за секс селски бик, не видял крава от дълго време..

Абе,колко насилствена трябва да е била тая целувка,щом репортерката се усмихваше широко.Мдаааа,работа за добър адвокат.

Андрея не му ли дава да я клеца, та е така разгонен и надървен..?

Китайките са поне 10 пъти по ебливи и по тесни от нашите мързеливи и миризливи корви, с путки като попски ръкави

Този както се беше надървил, можеше да одупи китайката и да и го забие пред камерите, пак добре че се размина само с целувка.

Като получи призовката за съд, Пулев ще се ооо'Пули. Абе глупако, в Америка секса е дискретен, не е публичен както у нас. Имаше вид на загорял за секс селски бик, не видял крава от дълго време..

Тоя наистина е оПулен глупак, да целува публично непозната жена по устните в Америка си е половин изнасилване и почти ебане и ще му струва милиони..ако ли не и затвор.

Кобра, изложи се, какво си тръгнал да я целуваш тая ковра а не я хвана направо за п....

Глупака не знае, че тази целувка може да му струва 1 милион долара, това е Америка байно, не е България, където можеш да си размахваш уя както си искаш.

Сега всички имат право на мнение, но нека погледнем въпроса безпристрастно и си зададем два въпроса: 1.Това професионално поведение на един спортист и световен шампион по бокс ли е? 2. Това мъжко поведение ли е на човек който има дългогодишна приятелка и живее на семейни начала с нея. Давал бил интервю на английски- да ме извинява Кобрата но той не говори английски въобще.

Ма таа к'во праи при мъжете пълни с тестостерон ве! Па убао че не я е онодил на крак!

Ако Андреа остане с него, ще е най-голямата смотла!

Сега се сещам за стари романтични Американски филми, в които Главния герой целува първосигнално главната героиня без да са в интимни отношения... В крайна сметка двамата се оженват и заживяват щастливо... знаете. Сега, ако жена целуне мъж първосигнално всичко е ок, но ако мъж го направи ще му съдерат кожата. От записа не личи на репортерката да й е неприятно, дори си мисля,че беше приятна изненада за нея. Но в Америка парите са на 1во място и нищо чудно въпросната да се опита да изкара куп пари от цялата история. Не мисля, че Кубрат би си позволил такова действие без да усеща някаква симпатия от нейна страна...

И аз бих е награбил журналистката ако ми искаше интервю , но има и друг варят ако реши да се оплаква , при следващ двубои медията за която работи да не присъства в залата , ако Кобрата реши и Сушу ще остана само по уши и ще се прави на парак в залата с мобилния си телефон. Бай Дончо какво вика по въпроса!!! Кобрата да му мисли като се прибере при русата кобра.

Има си етикет на поведение, за който Ганьо Пулев не подозира, че е различен от този в княжевските кръчми.

Претенции може да има единственото репортерката. За едни може да е възбуждащо, за други отвратително, дръзко и т.н. Всеки може да си каже мнението, НО претенции, само репортерката. Единствено тя може да даде квалификации като насилствено, неприятно и тормоз! Виждам единствено комерсиални цели в напъните да защитават репортерката, без самата тя да се е оплакала (поне засега, поне аз не знам)...

Такива са евро-атлантическите ценности! Мъж с мъж - може, жена с жена - може, мъж с жена - не може! Пълен джендърлък!

Много точно написано, Ако беше целунал съдията по устата, сигурно нямаше и да го отразят...

Мършите краварски, типично за тях, искат да смъкнат някой долар от Кобрата!

Кобра, запазил съм ти едно руско паспортче! И името ти е почти руско- от " куршум". Ние не екстрадираме!

е с е дна единствена цел - да се изкрънкат някакви пари и публично извинение. Така ще се оправи работата...Ще се напълни кесията и ще се получи публично удовлетворение.

Кобрааааа трябваше да се нацелувате с Богдан Дину...

А интересно защо не казват нищо за това че наш Боко само гледа да докопа да нацелува я Меркел, я хърватката Колинда, я Беа полякинката, я коя къде завари. Може би защото по същия Хонекерски начин докопва и целува ужасените Макрон, Юнкер, Курц и т.н., а това вече е джендърско, и е похвално според соросите.

Zamina mu honorarcheto...

Сельо.

Кубрат Пулев е нерафиниран и първосигнален. Това ще му навлече доста неприятности в бъдеще, особено ако популярността му започне да расте. Ще има хиени, които ще чакат на посия, за да се нахранят с доста тлъсти суми. Същото го чака и с Джени. Тази жена определено изглежда със съмнителен морал и ценности.