17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко медала спечелихте, казвате?

Нашите спИртисти се представиха достойно в следните дисциплини: -щафета 4х4-салата, ракия и фъстъци с препятствие бутилката, нашият отбор остана втори след руснаците; - бягане с препятствие -т.е бой в пернишка дискотека- отбора зае първото място, след отказване на другите участници, заради тежкия терен. - шорти (трек)- женският ни отбор въпреки,че беше ваксиниран с кожени ваксини, две от участничките дадоха положителни тестове за наличие на непознат ембрион и бяха изолирани за допълнителни изследвания.Наложи се останалите ни представителки да дават допълнителни орални проби. Въпреки това без двете въпросни участнички, нашите излезнаха едни гърди напред и спечелиха златният че...медал в оспорваната конКуРенция отново с рускините. И накрая -пързаляне с еднократна шейна- там нашият отбор завоюва безапелационно първото място, като изпързаля участниците, създаде диверсия и вмъкна абяла полярна мечка,която отказа повечето от отборите.Но в наше лице имахме силен съперник-руският отбор.Един от представителите на руския тим без страх излезна и лакира и изряза ноктите на мечката,а тя от страх побягна. Стана напрегнатото.България или Русия ще спечели Св.титла по пързаляне. След много обстойно изследване на терена нашите състезатели тайничко намазаха улея с олио след спускането си,което доведе до травми в руския отбор,без сериозни последствия (само счупена глава и счупен прешлен).Така след години на чакане,малка България показа,че и тя е дала нещо на света!

Форума на фармацевтите приключи!!!

Сега, Путин е наред да "ОПРАСКА" ...Украйна!!;)

Не ме притеснява, че нямаме медали, притеснителното е все по-малкото спортисти, които ни представят!

Аз съм доволен- в нашия отбор нямаме простреляни ,тежко контузени,много настинали !Като цяло,добре се преставихме,властите очакваха и медали ,но като казват сръбските треньори на футболния Левски:Играли сме добро,али сме немали шанса!!!

Хахахахахахахахаха! Отличен коментар!

От цялата дъндания с Украйна БайДън позна само, че олимпиядата ще свърши!

Ама то олимпиада ли е имало, че понашите новини нищо не казаха за българските спортисти на нея? Как са се представили, колко медала взехме?

Търся, търся и не намирам родните екскурзианти в класацията по медали! Сигурно има някаква конспирация!

Адвокатчето Василев веднага спретна командировка, без да има никакъв принос, Егаси чалгаджията.

Предадоха щафетата на Путин.

Тва беше подобие на Олимпиада. Много слабо

Това не беше Олимпиада. Всичко беше изкуствено като започнем от снега, после изкуствената публика, Китайският вирус, минем покрай дрогираните норвежци, и не на последно място напрежението около Украйна. Добре че свърши. Вместо да нахранят гладното си население, Цзя дзъпинците избиваха комплексите си пред цял свят. В Кортина Дампецо ще е истинската Олимпиада

Китай приключи с олимпиадата. Дали Русия няма да стартира олимпиада в Украйна ама малко по-различна?

Путин даде дума на Си, че няма да напада докато е Олимхиадата. Олимпиадата свърши.

Путин обещал на императорът си

Тукашнити турсколизци мн са фъзхиштават на западналти наркумани, кви били що бил. Алоооууу бг спортистити са борят срещу Доказани наркомани асматик инвалиди назобани с конски дози препарати. И туй е доказан и неоспорим факт. Зако изобщо БГ и другите държави си пращат хората на заколение.

Ватниците са на девето място по медали и дир.ру посърна. Гордите финландци отупаха набързо рашките на хокей и от там няма новини. ХОЛАНДИЯ е с повече медали от рашка говняшка, дир.ру е в паника.

На куе мясту рудината ти Анадола бе асматик?

Казваш - най - развитата химия в света само трети ? Бай дън спести от пари за дрога ?