Цикълът е напълно завършен, Шуми отново е тук

Мик Шумахер върна лентата към времената на славния си баща

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен е голям Германец. Шумахер. ЕТ

Успех Шуми!

Покойният Сена беше най-добрият лидер за мен лично успял с качества и неповторим професионалист на мокър терен няма да се роди по добър от него ,,,

Ако не бяха парите на баща му от строителния бизнес? Къде щеше да е Сена? :)) Аман от връзкарчета :))

Сина на Ветко Арабаджиев който също участваше във формула и той не е никой да прав си сега обаче къде е и защо няма изяви този талант ?

Абе как сравни деца на комунистически крадци с червените куфарчета със сина на Шумахер? Нерде Ямбол, нерде Стамбул !

Кинет (нерегистриран) На Шуми кой е баща му, че е успял толкова? Явно си доста некомпетентен !!!Прочети кой е има Интернет !!!не казвам че не е карач Михаел Шумахер а децата не са това което са родителите !!!!Боже колко мъка има на този свят !!!Поне като не сте компетентни по нещо четете не е срамно !!!

Питат те на Михаел кой е баща му, ти се пениш без да мислиш :)

По темата само да вметна преди години Сет Макфърлейн говорейки за Тръмп още преди да стане президент каза: Той сам е направил милиарди, започнал от нищото, работил здраво и постигнал богатството си, този човек е Фред Тръмп- таткото на Доналд :)

Успех, пожелавам ти да надминеш баща си :)

И в България е така,трябва да си син на баща си че да те види някой и не на последно място да имаш много кинти !!!Това се отнася за династията дунев митко илиев и др от спорта на който малцина могат да издържат финансово!!! Ако имаше школи и не ставаше въпрос за пари и връзки децата на прехода нямаше да имат никакъв шанс сред професионалистите в България !!!За съжаление така е и във футбола заради това че са с връзки нямаме никакъв успех нито в автомобилизма нито във футбола камо ли извън България

На Шуми кой е баща му, че е успял толкова?