Циципас: Недоумявам как Медведев постига успех с този монотонен стил

Световният №3 обаче призна, че няма по-добър от руския му колега в момента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У този явно повечето е гръцко, много малко е взел от руското (само външно - цвета на кожата, очите, косата и атлетичност та, но нищо от духа). Виж наглост и самонадеяност си има колкото си иска, че и завист. Хайде, да бЕга у лЕво!

Ко толкова не панимаеш? Дай си зор и ти ще спечелиш....... Хамено дълго!

ако успееш да го победиш

Когато тръгваш за първото място на голям турнир, място за шоу изпълнения няма! На малки турнири, на демонстративни и приятелски мачове всеки може да играе за публиката. Колкото и да му е чудно на Циципас, с неговата раздробена и непостоянна игра трудно ще спечели титла от големия шлем. Иска се по-сериозно отношение и най-вече уважение към съперник, публика и съдии, към всички присъстващи. Цирковете да ги остави за пред близките си. А и не мисля, че играта на Медведев е монотонна, доста често се е налагало коренно да смени подхода, за да обърне мач.

А ти не можеш да постигаш победа след като ходиш до тоалетната

Гърчето е нешастник! Никога няма да стане голям, никога!

Доста е монотонно да изиграе цял мач без нито едно 8-минутно посещение на тоалетната. :P Майтапът на страна, играта на Циципас е атрактивна и ако не бяха изпълненията му с тези почивки, щеше да има много фенове. А играта на Медведев може да е монотонна, но е супер ефективна. Отличен сервиз, отлични ретури, добро движение на корта... То и на Ноле играта според някое е монотонна, но на мен винаги ми е удоволствие да го гледам.