ЦРУ, ФИФА и армията в операция "Футболни топки". Или как една жена надви талибаните

Фархунда Мухтадж спаси над 80 човека от Афганистан и продължава да дарява надежда

Обратно в новината

Коментари - ЦРУ, ФИФА и армията в операция "Футболни топки". Или как една жена надви талибаните | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, пак създаваме митове за бъдещо ползване.

Браво на момичето. Това се казва да имаш топки.

Глупости на търкалета.

Някои още помнят бягството на янките, подарявайки бойна техника за милиарди.

това ако са жени?....аз съм трактор..

20 агента са спасили а другите скачаха от самолетите. Така ще скачат и "нашите" политици.

ти мани Украйна ами САЩ ако се изнесът от Бг и балканите през акъла ли ви е къф шок ще бъде и колко малко сме готови за промени

САЩ и по конкретно управлението което реши да се изтеглят от Афганистан трябва да бъдат съдени, също както Милошевич бе изправен в Хага, престъпление е да оставиш тея хора дето са повярвали в демокрацията свободата правото на що годе достоен живот в лапите на талибаните. за поееден път ми разклатиха доверието че въобще целят да има някаква демокрация в светъ. също беше свирепо да позволят да обесят Садам и да утепат Кадафи като за тази цел минаха през хиляди невинни жертви, как има хора които се вързват на номера с демокрацията прокламиран от САЩ... колко тъпи трябва да са украинците да им повярват.

Нема угодия ей. По твоята логика САЩ трябва да стоят във всяка мангалска държава, за да пазят демокрацията - еми не става. Демокрация означава ВЛАСТ НА НАРОДА. Когато народа са свине и не искат да защитават правата си, когато искат да се отнасят с тях като добитък, да ги продават, малтретират, да им налагат къде и как да ходят, как да се обличат какво да слушат, то тогава народът си е виновен, не САЩ. Както и ние сме си виновни, че у нас демокрацията, която зависи от НАС, не успяхме нито да я запазим, нито да я развием, а сме последната дупка на кавала. Защото всичко зависи ОТ НАС.

Някой да ги е канил?

Хамерикосите избегаха от Афганистан като ефтини улични.....зарезаха всички афгански съпричастни и да бъдат избити от талибите..... Тая изсмукана от пръстите история не хвърля добра сянка на случилото се в Кабул..... На самия край и наш че ни изплюят....

Ферхунде

Като ще има бой нека талибаните пратят няколко милиона доброволци да се бият срещу укрорайха. Ще бъде забвано!

Пратим теб путинокретенчо.Ама ше се насе реш

не се знае дали няма да подкрепят свалянето на кадиров, затова москва си урежда военни бази в таджикистан.

А в ОАЕ и Саудитска Арабия кога ще има бунтове срещу шериата и тормоза на жените? Или само в държави като Афганистан церуто си прави акции щото не се подчиняват на кравария :))

няма да чета тази статия. Като знам оная история с Виетнам просто ще чакам холивудската версия на събитията в Афганистан. Там ще разбера как са победили. Няма нищо по-достоверно от Холивуд. Вервайте ми.

РЕално армията на САЩ победи , админстрацията на САЩ обаче се осра

Спасила ги е за смтка на други. Типичен пример за преразпределение на жизнен ресурс по време на военна криза. Статията героизира случай, който от етична гледна точка е много лош пример за безпринципност. Да са живи и здрави момичетата, но Западът е загубил окончателно и енерално усещането си за етика, което е зловещ сигнал за падение на обществото. Не само казвам думи, а и се случва това, което казвам (пиша). Това е вече реалността. Накои глупаци си мислят, че това няма значение, щом са добре икономичски. Има значение и не само има значение, а има и икономическо значение. Провалът на такива общества е във всички аспекти, включително и икономически. САЩ през 2021 г. емитира 40% от всички долари, емитирани някога в историята. Това говори за отчаяни действия за спасяване на едно срутено вече общество и на срутена икономика. Вече се работи по нещо като постановка за прикриване на непредотвратима катастрофа. България следва да се дистанцира технично от САЩ и от ЕС, който е директно упраляем от САЩ. Иначе заниващ труп ще се стовари върху прекрасната ни малка страна и ще се измъкваме с десетилетия. Като минимум България не трябва да приема еврото - това би означавало потъване дълбоко. Малки сме, за да можем да изплуваме, когато Титаник потъне. Панически трябва да гребем настрани от водовъртежа, който вече се образува. Не напразно настояват да ни вкарат - искат да увлекат колкото може повече със себе си.И за Македония настояват! Кога е било ЕС да настоява за влизането на малка страна в ЕС?! Ето това е смерчът, който вече започва да всмуква. В ЕС процесите са мноо зле, включително и икономически. И отиват все по-бързо надолу.

браво, браво! ... мислещ човек си.... ала няма как да стане... да се отделим и водим независима политика икономика няма как... кво сравнение да приложим.... все едно да искаш да слезеш от пробит титаник със надуваем дюшек лепен и дупчен няколко пъти и това е всичко дето имаш в северен ледовит океан 1во и от кораба ще те отстрелят че ги напускаш

Та какво искат да ни кажат - някаква си, използвайки връзки при американците (с неизвестно какъв произход), успява да пробута с приоритет покрай опашката чакащи едни дами,че били играели футбол. Какво му е героичното на това? Ама нали е ЖЕНА, та се оказа, че била победила талибаните, значи.... Гювендии с гювендии журналистически! Позасрамете се,бе!

Ето така Америка предава съюзниците си. Да се готвят укрите, в момента в който станат неудобни, ще бъдат изритани да се оправят както могат.

Са изритани. Макс да им дадат няколко фърчолета, които ще гледаме как горят по полетата на Укрия.

А?

ЦРУ изкраде хероина на племенните вождове и се измъкна ...

Достатъчно е да прочете заглавието, за да разбере, че няма смисъл да чете статията. Голямо падение на западните медии...

Край спорта се пробутва зрелище за спокойствие на робовладелците в древен Рим. Днес е също, но край 'спорта' се пробутва феминем, ЛГБТ, трансджендър, някакъв култ към някакви лекета дето умеят нещо несъществено за цивилизацията, пример да ритат топка. След това следва, да не се женят, правт си шпакли, не раждат деца, последствието е западния матрикс, трансгуманизъм и депопулация. Не случайно талибаните забраниха спортни състезание, много бързо прерастват в култ, идеология. Погледнете западните футболни фенове, 45 годишни живеят с родителите, бирено коремче, не работят, стадионите пълни с тях.

Погледни источния фен на Путин - смахнат, глуповат и беден. И грозен като свръхбогатия путьо, който яко е работил за да натрупа богатсгтво като Рокфелер.

Мъск, Гейтс, Безос, са бачкатори. Работили са за петстин човека, щото са суперхюмъни. Единият си спаси държавата от разрухата на 90 те, набутана от САЩ и предателят носител на орден на Малта - Горбачов. Другите носители на трансхуманизма, зануляването, чипирането и прогресивното намаляване на населението, щото не им стигали ресурси да властват над тях. Бегай се копай с тая промита тиква от американският метавърс на капитан америха, хохолче.

Тоя па. Да се биеш по стадионите е най-близкото в днешно време до това да трепеш нисши на фронта, за жалост. Даже болшевишките отрепки, да умрат всички, бутаха ударно спорта. Айде, всички червени утайки, които превъзнасят чалмите да стягат куфарите и да живеят в шериата.

за чудесната статия!

Отдавна не се бях хилил така.

20 години и ние хранихме 'контингент" в Аафганистан, вместо парите да отиват за развитието на собствената ни страна...

Надвила е талибаните , ама по-добре да не доближава родината си

Някаква тъпа кокошка се е продала на ЦРУ , а ние да го приемем за героизъм ? Сериозно ?

Такива статии са жестока обида към интелекта на читателите.

Що? Те тука още вярват, че всикчо върви по план. :)))

Носителите на надежда и мир по света? Да бе. Ей са. Толкова плоска пропаганда? Със всичкото символи. Екипирани убийци, феминистки-футболистки, дека са трансхуманистите?

Е, нали ти какза, че си има всичко историята. Къде са трансовете и черните? :)