17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я, ЛОВЕЧ СПЕЧЕЛИЛИ МАЧ НАЙ-НАКРАЯ .....

от Дебелосерец Подуене да не се обаждат, че към момента и двете ЦСКА са по-добре от тех..

ПО–ИСТИНСКА ДУЗПА ОТ ТАЗИ НЕ БЯХ ВИЖДАЛ СКОРО !!! В ЕВРОПА СЕ ВИЖДА ЧЕ МИКРЕ СА СИ ЕВРОБОЕЦ !! ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА !! ПАРДЮТО ЩЕ РАЗПРОДАДЕ ОТБОРА !!! В АНГЛИЯ СТРАДАЛИ ОТ ЛИПСА НА ХИГИЕНИСТИ ПО СТАДИОНИТЕ !! МИКРЕТАТА ИМАТ ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ЗАПЪЛНЯТ ТАЗИ НИША !!!

зоологическата градина у Подуене цъфнаха и връзаха та дават и акъл на другите..

И ние като се обединим с Лудогорец ще твърдим, че 9 поредни години сме шампиони.

Ти гледай да не се обедините със Скрита сила Мъдрево и да заиграете във Ве Окръжна.. :) И най-смешно ще ми е ако и двете ЦСКА ви опухат този сезон.. :)

Пълен ташак е играта на ЦСКА, с тоя шиптър и без него е все тая !!! Не става с трудовите резерви от Африка за нищо пари, които ги представяте за звезди!!! Едвам бием селски отбори!! "Комарчетата" Кейта, Енрике и Мазику как ги виждате в силово изпълнение да "мачкат". А иначе - вратар трагедия, защита пълна трагедия, среда - уморени дъртаци на заработка за последно, а в атака с този Соу е направо уникално!!! Такова дърво , дето от 20 положения може случайно да уцели едно, и се смята за комика на отбора! Гриша, защо си хвърляш парите за нищо - нито титли, нито Европа, само резил с тези негри бре?! Защо изгонихте Христо Янев, дето с аматьори от В-група взе Купата на България ?! А, сега какво става, не можете да победите Арда и Етър !!!! Затънали сте в илюзия на посредственост и празни надежди !!! И до кога ще се заблуждаваме, че в Булгаристан има футбол ????

ЦСКА загуби мача. Литекс играха ма живот и смърт. Те си знаят

черношарените пак кендзат у форумо..Да не стане само да ви бият и двете ЦСКА-та тази година.. :)

Балъков взел ли е един мач срещу по-сериозен противник? Бият слабите в момента. Егати харакирито си направиха с него.

Балъков играе само с български момчета и истенски ЦЕСЕКАРИ. Тия субекти в Литекс са дошли за пари и им е през оная работа за името ЦСКА.

Аз не критикувам ЦСКА 1948, а решението на ръководители, да назначат Балъков. С какво се е доказал като треньор?

Двете ментета на стария комунистически четрибуквен отбор имитирал съветския в Москва, си спретнаха мачле. Само си помислете, какъв клуб,каква армия. Какво общо имат там някакви негри с модни прически с българската войска. Смях през сълзи, а и треньорът им мюсюлманин от Босна.

Не я взе ,а съдията педал им я даде!!!

Кога точно им я даде - когато Али Соу направи защитата и вратаря за смях, или когато те сами се направиха за смях при автогола? Уточни се, моля те :))))

Чиста дузпа не ни свири. И мача ставаше кошмарен за Литекс

е значи мача е завършил 1:1... в един - по широк смисъл..

SU-152

A в още по широк,малко са две ....трябва поне още две,после 3-4 левскита и т.н.....

Чак го писали "Дербито" този мач. Хем едните са слаб отбор другите с евроучастия хем го пишат "дерби" мача. Ама журналистите са така колкото повече дербита по-добре.

Не можах да разбера нищо от Новината ? Кой с Кой е играл , и Кой е Победител ?

Няма ЦСКА на Акрапович, а само ЦСКА - което играе на Българска Армия, с емблемата, с купите, с евроучастие тази година. Другото е школа за пилоти на безмоторни самолети.

С емблемата и евроучастие, но без купите. Те останаха в друг клуб, който фалира и на който клуб синдика продаде активите. Един от активите е емблемата, която беше закупена от едно юридическо лице, нямащо нищо общо с предишния клуб. Но тъй като плати като поп за емблемата, вече може да я ползва. Това ново юридическо лице си изработи само право да участие в евротурнирите, но за купи - ще трябва да се потруди.

^^ Прав си, аз говорех за истинските физически купи обаче ;)

А ние от Ловеч за кого да викаме?

ЗА цска-София - за тирето от Ловеч и Етрополе

ЧАВДАР ЕТРОПОЛЕ-ЛИТЕКС ЛОВЕЧ на Бруно Акрапович, с благодетел микренския Гриша Ганчев

Литекс - ЦСКА 2:0

А бе, говедо смотано, това ли ви е единствената утеха- нон стоп да плямпате за тирета и Литекс? Ако политиците не подпираха жалкото во отборче, досега щяхте да ритате в Окръжната група с Чепинци и Докни Богров

ИСТИНАТА БОЛИ МНОГО, А ...

Кой е на снимката на фанелките?

Как става така да се появи този отбор 1948...? Егати игрите и мръсотиите в държавата ни.

Ти си объркал . Мръсотиятаа е как литекс дойде и се настани като кукувица в гнездото на ЦСКА

Иде ред на пеевчани

Четирибуквието се самонаказа....

Много ама много слаби и ЦСКА и ЦСКА 1948(Левски втори отбор).

Първия отбор на Литекс е все пак.

Името на казана с прокиснала чорба донесена от Ловеч е ЦСКА- СофияИнтересно защо всички журналя и разни свободно плаващи граждани като шамандури не пишат истинското име на Литекс.Кашата е забъркана не само от микренското джудже но и от лобито на чорбарите в БФС не без помоща на Б.Михайлов.Другото /автентичното ЦСКА 1948 влезе в първа лига направо служебно като прекратиха шампионата донякъде и тези се озоваха изведнъж в овесената каша наречена български футбол.Така е като в българския футбол се перат пари а Грашката иска да цепне някои и друг декар от Борисовата градина под формата на спортен комплекс.Каквото и да си говорим става въпрос за ПАРИ.

ЧАВДАР ЕТРОПОЛЕ-ЛИТЕКС ЛОВЕЧ ПОБЕЖДАВАТ АВТЕНТИЧНИЯ КЛУБ ЦСКА СЪЗДАДЕН 1948Г.

Браво !!! ЦСКА победи ЦСКА :))))

Истинското ЦСКА победи .

ЧАВДАР ЕТРОПОЛЕ-ЛИТЕКС ЛОВЕЧ ВЗЕХА, ЧЕ ПОБЕДИХА НАЙ-НАКРАЯ .....

Я, ЛОВЕЧ СПЕЧЕЛИЛИ МАЧ ....