Коментари - ЦСКА подкрепи апела на Ботев: Време е за отстраняване на Кашай и кардинални промени | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обединение на ...кривите ракети , за това, че космосът им пречи. Няма отбор в България, който за загубите си да не обвинява съдията, войната, или извънземните. И никой не си признава, че в много случаи тази игра, която играят, по-вече прилича на дайчовото от колкото на футбол!

Левски и Лудогорец няма как да подкрепят подобни действия! Първите,заради едно "40 годишно приятелство" осигуряващо им незаконно,но пък спокойно живуркане в "А" група,а другите -заради една повече от забавна театрална "хегемониада" ! Останалите-ако сте гризачи ,трайкате на "сянка" и тихичко продължавайте да масажирате дупетата !

Малко бързо забравихме няколко неща: действията на Милен Желев в мача между ЦСКА-София и Арда на ''Армията'', вратарчето на Хебър, играта на някои футболисти на Ботев Враца, съдийските решения на двубоя ЦСКА-София - ЦСКА 1948 и ЦСКА-София - Славия, лекото падане за дузпа в мача срещу Ботев в Коматево, разпитът на Гриша Ганчев, а и част от феновете на този отбор намекнаха нещо за ЦСКА - Монтана 2016. Феновете, ръководството и футболистите на този отбор не би трябвало да говорят за чест, морал и достойнство. Най-малкото заради създаването на Първа лига и случващото се около Ганчев в миналото, а и сега.

МУУУУУУУУУУУУуууууууууу

Ти къщичка за прасенца, прайш ли грухчо

Кой проблем са решили феновете? Стига глупости.

Махайте го тоя Кашкавалей, не го ли виждате че е по пиян и от Боби

и Изкусвеният терен си въртят БФС на малките си пръстчета. Докато не се отстранят, няма да има оправия.