ЦСКА показа варианти за новия стадион

Клубът не разкри подробности за срокове, в които арената може да се появи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма място за провинциална кочина в центъра на града! Камо ли в парк! В ловеч има място!

Айде пак само картинки

Не видях бира и скара къде ще има....

Нова Арена "Арменец"...

Литекс Арена...

Понеже има и по-млади потребители, а има и хора, които са се запритеснили къде бил паркинга на новата арена, да споделя, че това са 12-ти и 13-и модел на нов стадион, който виждам в последните 20 г. Не се отличават съществено от предишните - работа за половин час с Фотошоп на десетокласник. Само при Лупи, който изпълняваше незнайната в Кодекса на труда длъжност "благодетел", моделите бяха три. Та предлагам първо да бием Лудогорец и утре в Разград, а после да обсъждаме що нямало паркинг и на кой повече му харесвали извитите козирки стил Олимпийски стадион "Лястовиче гнездо" в Пекин и на кой опростената форма стил "Олд Трафорд". :)

Това първото е идеално.Само едно шапито да му опнат и са готови.

Борисовата градина е на всичко софианци, а не на шепата платени припознавачи. Ще изникнат едни блокове и молове.

Поредния Сашо Томов се гаври с оранжевите припознавачки, които накрая пак ще останат с пръст в устата, а Гнома като Лупи ще си прибере милиончетата в джоба. Жалко, че за тази далавера искат да унищожат Борисовата градина.

Мен ме интересува дали гредите на вратите ще са дървени, за да може агитката на ЦСКА да ги реже с кеф, когато падат с много на малко!

Вън от парка!

Клети пощенци, не мучете от подуене!

Защо ми изтрихге коментара ДИР? Истината не евинаги е приятна. В проекта не се вижда паркинг. Сега като хидим на мач на ЦСКА има проблевм със синя, зелена зона. Новия стадион трябва да е извън центъра на София. Схемата ще като съсъ СОФИЯЛЕНД

Ние сме много силни в моделирането и компютърните графики. После парите се усвояват и остава едналивада с малко скамейки и барака.

На вторият проект - като стадиона в Разград - сложели едни големи дупки за вход/изход, точно на най-хубавите места за гледане...

Допълнете инфото за разните зелени парколюбители: Стадион "Българска армия" се намира на това място от 1925-та година, когато Софийска община отпуска терен, същият този терен, върху който е ситуиран и днес, на офицерски клуб Атлетик-Слава 23. Теренът е предоставен за "вечни времена" и се е намирал в местността "Пустинята". Там парк не е имало тогава, нямало е и зелени, еколози и друга паркова флора и фауна. През 1933-та АС-23 се сдобива и с НОТАРИАЛЕН АКТ за терена и за вече построеният стадион "Атлетик парк". Днес собственик на терена и на стадиона е Министерство на спорта, а според действащият ОУП на София, теренът попада в зона отредена за строителство на спортна инфраструктура. Самото строителство по никакъв начин няма да излиза от границите на действащият терен, т.е. Паркът няма да бъде засегнат и с един кв.м. На който не му харесва, може да се върне преди 1925-та или по-точно селото, където е живял раодът му тогава.

Ми все още парка ми е пъти по-важен от псевдо футбола ви, ако ще и от 17 век да са ви дали място за стадиона.

Твоите предци през 1923 година са пасяли овцете я в София я в някое софийско село :-) Така че най-добре да се върнеш при овцете :-) Аз лично съм израсъл в този парк и нямам желание да го бастисат такива софийски селяни като теб. Друга тема е че ако стадиона стои в текущите граници няма проблем. Но както знаем ситуацията с тези неща е от типа "А дано ама надали"

То на рендери всеки може да показва. За 1000 лева работа. Айде намерете 50 милиона за реализацията му и тогава се хвалете.

МОЛ " Борисова Градина ЦСКА" ще е сериозна работа. Пускаме перланята вече да върти и скоре ще переме. Да не са им далече мола и чалготеките на играчите.

Всичко е добре, а къде ще има паркинг за колите или пак проблеми като отиваме на мач синя, зелена зона? Стадиона трябва да е извън центъра на София. Намерисва ми схемата кото СФФИЯЛЕНД

Паркингът е до метрото. Оставяш си колата и отиваш до стадиона с метро.

Под МС Васил Левски има паркинг на 3 нива който се очаква скоро да функционира ( много по-скоро от изграждането на нов стадион :) )

нема сми. то нема да има големи мачове, закво ви е стадионче? ШЕ ПЕРЕМЕ ПАРИ? СТАВА!

По традиция фотошопа и макетите са страхотни!После всичко се стопява в нищото! А има нужда от поне два стадиона в София и 3-4 в страната!

Колкото и хубав да е новият стадион, той както и новият национален стадион нямат място в Борисовата градина. При всеки мач се блокира центъра на града, мощно време стават ексцесии по парковете и в парка влизат стотици автомобили на привигилировани, а запалянковците паркират по тротоари, градинки и в бус лената на Цариградско. Навсякъде такива съоръжения са изнесени в страни на места където може да се осигури транспортен капацитет, паркоместа и адекватни мерки за сигурност.

1312

За стадион в Ловеч изглежда добре

Е как да не се местил, като в момента мисля че игра мачовете си на Васил Левски понеже стадиона на армията е окупиран от ловешки клуб?!