17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цетрополекс прилапа стадиони и бази незаконно и с участието н а крадлев.

е в центъра на голям град да има стадион. Това е концепция от 60 те години, когато на мач в БГ хората ходеха и сядаха левскари и цесекари един до друг. Не виждам как ще стане майка да си разхожда бебето в парка и в това време да минат 300 крещящи с пълно гърло запалянковци. Въобще да не говорим, че ако случайно се засекат две агитки и се превръща парка в бойно поле. Заради мач с 300 човека / например ЦСКА Царско село през Декември при -5 / ще се затвори целият център и 30 000 човека ще бъдат затруднени ужасно. Нещата се правят кото в Мюнхен. Стадионът извън града и достъп с метро. Олимпия щтадион отдавна е музей. Ама откъде ти толкоз акъл. Сега и Левски ще поискат и Локо а защо не и Септември. Въобще пълна простотия.

Напълно си прав. Това е съоръжение, строено по соц. време и други времена. Сега не му е мястото там. Ще спрат да се разхождат хората в парка. Това е пълно безумие от Столична община.

Браво на Президента! Уреди стадиона на ЦСКА

Градът постоянно расте по твоята логика крива.Стадиона трябва да е някъде към Нови Хан за да те устрои ТЕБ И след 10години и там като се урбанизира пак да се мести А .На ЦСКА стадиона е там и това е и това го иска над половин България ти ако искаш отиваш на село и там няма кой да ти пречи не е нужно да се буташ в центъра на София.САМО ЦСКА!!!

До изборите ще им дават зелени светлини в всякакви нюанси, а после направо червена.

общо имат тиретата със стадиона в Борисовата градина?

публика събира този или онзи стадион при куците коне от българския футбол ?

Само да събират публика ли са стадионите бе, деби?

Малко яснота. Естествено за който иска да разбере. Който си има мнение, да си го има. Така наречения Парк Борисова градина или както беше преди Парк на свободата (все едно) е разделен по ОУП на София на две зони. Едната е Зп - или - Паркове за ежедневен и седмичен отдих с площ над 5ха и т.н с подробни параметри. Около стадион "Васил Левски" и в протежение на югоизток до стадиона на ЦСКА и около тях е оформена зона Са2 - или - Предимно за обособени зони за спорт и атракции в извънселищни територии и в рамките на градските паркове. Така че Общината няма как да откаже визата. Просто трябва да се спазят изискванията по ЗУТ с които нито има нужда нито време да се занимаваме. Аз съм левскар, но на "армейците" честито, да реализират идеята и много успехи на реновирания стадион.

Незнам за какво пишете ,но ЦСКА няма вече от 2-3 години! Иначе всяко селско и градско отборче може да се кръсти с това име и да има претенции , че българия е негова!!!!! Да видят какви титли им признават от уефа и тогава да бълват глупости!!! Литекс, литекс ... това е отборчето дето иска да се намести в центъра на София ,със собственик бандит мошеник и ддс измамник!!!!

Само ЦСКА!

Датата на, която ви закрихаха беше 09.09.2017 каква ирония, комунягите ви създадоха и на техния празник ви заличиха!!! Дали няма господ а???

Мисля да направя нов клуб и да го кръстя Болтън итях тези дни ги закриха заради задължения!!! Ще стм много як ... ! Пък тогава да видим имали болтън или няма! Само в българия го има този цирк!!!

Абе той и Мюнхен расте ама са решили въпроса. Направи ли са града на последна спирка на метрото извън града. Има огромни паркинги и 70 хиляди човека влизат или излизат за около 45 мин. И освен това разделението сектори е още доста преди самата сграда на стадиона. Така, че: 1. Ако ще и 100 човека да идат, не пречат на никой и не се затваря целият център. 2. Стига се за 30 мин от центъра на града 3. Няма реална опасност противникови агитки да се сблъскат 4. Всеки може да си пее и крещи и вика колкото си иска без да пречи на другите.

2016.