ЦСКА последен подписа договора за тв правата, за да избегне служебна загуба

Ако не го бе направил до петък, клубът щеше да падне с 0:3 в първия мач административно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изкуственият ЦСКА е на изкуствено дишане от БФС и държавата. На ЦСКА е позволено да фалира, да купува мачове, да не плаща данъци

Ние не харесваме кръглия президент , но не харесваме и изкуствено създадения отбор от комунистите , който 2016 фалира и провинционалистите го припознаха . Колко жалък човек трябва да си . Самите фенове на това проклето нещо се радваха , когато даваха огромни заплати на измислени футболисти , но не се замисляха колко пари трябва да дават на държава и как завлякоха България с огромни пари , а се радваха... Сега пък прекръстиха Чавдар на ЦУра и те го припознаха ??? Какъв човек трябва да си ? Това са хора най-много със средно образование . Как може да има такива хора ?

Здравейте,оранжеви колежкиии !Вие сте само на три годинки, но професията ви е най-старата в светаааа!

Поредният голям резил за леефски... Уж имат публика, уж някой се интересува от тях, ама като трябва да се направи нещо, не ги търси... Щом така - така, варианта е ЦСКА да си направи клубна телевизия и да изхвърли всички гниди с фенове от 100 души, от които никой не се интересува

Ово е димакраси! Сам пишеш законите и правилниците! Сам назначаваш съдиите! И ставаш шампион. А иначе шайката ти опростява стотици милиони, дава ти правата да излъчваш всички интересни футболни шампионати и българския, Ф1, бокс и прочие. И парите звънкат в касичката. Колко ли отиват за Баце. Не вярвам Гела да минава тънко с някоя купа и златна обувка за капитана на бистришките тигри - ветерани. Тези имоти по света искат поддръжка!

Мутри гелосани - умрете с тиквата на сметището между калинките и перуките ви.

Че има конфликт е ясно. Гледа Домусчиев да окупира целият ни футбол. Сега през телевизията плаща на другите отбори ... подкупи.

никой не може да се пребори с този гелосан мушморок... Гледаш го, на човек (мъж) ни мяза, а всички му целуват гъза. И му изпълняват всякакви прищевки!!! Абе, той да не е Капо ди тутти Капи??? След като и Боко му ходи на крака и с покорна усмивка му ходи по свирката... Кога и кой ще потърси отговорност на Домуса за всички далавери и зулуми???

И без това сумите по този договор са силно завишени за качеството на първенството. Добре, че Нова имат доста по-интересни първенства и спортове в пакета на Диема, за да могат да покрият загубите от правата за родния шампионат.

Е реалният собственик на Левски,а,как няма да подпишат,Божков го сгъна тиквата,бяха на разговор и какво ли са си говорили,нямали да подпишат,,,,,и хоро ще играят!

Черепа + домуза = дружба!

К.Д новият Делян!

А-а, попе, и за Гела има и за Шиши има, ама най-много има за Баце! Двама шишковци и половина!

...Нямало конфликт на интереси...а какво има...ДЕЙСТВИЕ НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ!? Няма по света спортни клубове да носят имена на национални герои...ФАКТ...но в България носят...Левски; Ботев; Раковски; Бенковски; Волов....и поколения драскат по стените цинизми по техен адрес!?

Преди да говориш на изуст като пълен идиот, провери дали има клубове по света, които носят имена на национални герори! Защото има такива! А "Левски" НЕ НОСИ ИМЕТО на Апостола, а неговият ПРЯКОР! Правиш ли разлика, глупако ?

Няма конфликт на интереси, как ще има? К.Д. е собственик на футболен клуб, К.Д. е собственик на телевизия която държи телевизионните права на целия шампионат, къде е конфликта на интереси? Само наивник може да мисли, че някой към днешната дата ще се опълчи на К.Д. и ще го обвини в конфликт на интереси. Новия Делян П. се казва К.Д., само че К.Д. си купи една от двете най-големи медии с което си гарантира най-важното в днешно време - медиен чадър и медийна защита на целия бизнес. А както всички добре виждаме в днешно време всичко се управлява от медиите - те могат да разрушат много бързо всеки бизнес, както и да закрилят със своето мълчание всеки един бизнес. Това е прост и елементарен извод, който е добре разбран от К.Д. и затова той си купи голяма медийна група, която да пази и закриля целият му бизнес. Ха сега да видим кой ще смее да закача бизнеса на К.Д.? Който скочи срещу К.Д. ще получи насреща си цялата мощ на медийната му империя, което е най-силното оръжие, защото е добре известно, че медиите управляват общественото настроение и умело водят обществените нагласи. Та на въпроса - къде виждате конфликт на интереси? Разбира се, че няма ... както преди години Ц.В. беше банкер номер 1 и беше безсмъртен, докато не беше детрониран и не се засели в Белград ... историята се повтаря ... Казах!

Селските номера на боК Гриша