ЦСКА продаде голмайстора си в Китай

"Червените" продължават да се разделят с играчи, без да взимат нови

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА продаде голмайстора си в Китай | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на муджахидин му дали БГ паспорт и вече дава акъл как ще оправи БГ футбола.

Другари телета, другари чорбари, всеки продаден чуждоземец от български на чуждоземен клуб е радост за футбола у нас. Това означава, че един млад български футболист ще получи шанс за изява. Затова смятам, че всеки фен (няма значение на кой отбор) трябва да се радва на подобна новина, защото този млад футболист с шанс за изява има възможност да се развие и да стигне националния отбор. Вярвам, че привърженици се на всички отбори от А група до Б окръжна са фенове на националния отбор, който дори слаб и трагичен си остава наш общ и друг няма да имаме никога.

Щях да се съглася с тебе, aко както наричаш едните "другари телета" беше "поздравил" другите с другари прасета, но нали си муджахидин...

На ЦСКА няма кой да им командирова спонсори. Приходи само от билети и трансфери, но вместо планираното му унищожаване това води само до сплотява е и умножаване на привържениците.

Бравос, другарят Ганчев отдавна го е ударил на алъш- вериш. Да е жив и здрав - докато има овце, ще има и овчари. Същото ще се случи и в Левски с другаря Божков - и там овцете са в излишък. Поздрави на всички заклети фенове, готови да продадат и майка си, за да целуват задника на някой преуспял другар!

Какво като продават , ЦСКА имат добри резервни български футболисти , оказа се , че като играли с Левски ,част от резервите им били на 15, 17,18 години . Просто останах безмълвен .

Да, благодарение на школата на Литекс.

Субективния, информирай се по-добре преди да изцвъкаш говежда тор тука, всички тези деца са юноши на ЦСКА!

Стана ясно що не са го пускали в игра - за да не го контузят и да пропаднат милионите от прясно изпадналите от висшата им лига китайци.

Микренските тарикатлъци в действие! Но този път за сметка на ЦСКА, а не на ловчанлии. Пак ще има нулева година.

Закривай!

И Литекс да не фалират?

По добре че му взехме парите на този дебелак!!! Остахсхме само със юноши, но пък няма лошо да се дава шанс на Български футболисти!!!!