Коментари - ЦСКА пусна невиждано в българския футбол видео от терена и съблекалнята | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ЦСКА, нали са два отбора? Виждам само загадката: Бой на негри в тунел.

А видео с Гришата кога? Там отблизо да снимат как шмърка жужето наркоман. Дето каза по телевизора, че най-добрият му приятел бил кучето Пухчо, нямал бил приятели. Ами то таз некачествена Микренск дрога му изпила мозъка. Даже вече не помни как се точи ДДС през захарни сделки.

Отбор за зоологическата градина на Танзания.

За това видео дали е невиждано не знам, но голът им срещу Септември ще се помни като връх на безочието и наглостта.

9999

Ебати пародията, а до 2016 даже бях от ЦСКА

Тези говорят на всякакви езици. Все едно си влезнал в Столипиново, нищо не се разбира и всеки си говори на някакви си негови езици и малко английски.

Станиславе, явно си много далеч от чуждите езици. Вземи ги понаучи малко!

Гриша Ганчев, да бяга заедно с маймуняците към Африка... Там да прави футболна фирма... А ако някакви мангали- наркомани и педрази , ИЗНЕРВЯТ всички с аларми кучета и китайски бомбички и се навъртат около стадиона и в квартала, в който се намират фирмата и стадиона, трява да отидат група българи и да ги утрепят. При Освобождението на България от мюсюлманско Робство ги убивахме точно такива Ислямски маймуни... Из цяла България трябва да слушат българската народна песен- "" Песен на Панагюрските въстаници"" с текст от Иван Вазов, написал и книгата за мюсюлманското РОбство- "" Под Игото"".