ЦСКА зарадва феновете си с видео, което е без аналог в българския футбол.

"Червените" закрепят микрофон в екипа на един от лидерите в тима - Амос Юга, а камера следи всяка негова стъпка на терена. И не само там, ами и в съблекалнята.

Кадрите са от мача на ЦСКА със Септември, спечелен с 1:0, след който "армейците" увеличиха аванса си в класирането пред Лудогорец на 3 точки.

Победата обаче не дойде лесно, а емоциите на Юга го доказват.

Ето какво обясниха "червените" за уникалната 11-минутна компилация:

"Какво говори един играч на терена по време на мач? А в съблекалнята? А помежду си? Всичко онова, което се случва далеч от феновете и остава скрито за вас, разкриваме в новия епизод на InsideCam. През всички 90 минути на мача, както и на полувремето, записвахме наставленията на Амос Юга и репликите, които си разменят футболистите ни.

Най-интересното отделихме в ексклузивни 11 минути, в които получавате вътрешен достъп и една различна гледна точка на мача. Продължаваме с пълна сила да ви доближаваме до любимия ни отбор по разнообразни начини. Знаем колко много всеки от вас милее за ЦСКА и представянето на тима ни, затова искаме да се чувствате част от отбора. Благодарим ви за подкрепата! Очакваме ви отново в събота! Саша Илич и тимът имат нужда от вас".